13
nov
Seneste opdatering: 13/11-12 kl. 1508
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

I reportagen medvirker blandt andre Renaud Camus, Alain Wagner og Pierre Cassen.

56.000 familiesammenføringer i 2013

Dertil skal lægges de 59.500 familiesammenføringer i år, i alt 115.000. Tallet for 2013 er lidt forhøjede siden Weekendavisen skrev om det i maj og kom til totalt inklusive ‘flygtninge’ 175.000. Det er altså i alt nu 178.000 udlændinge på to år svarende til lidt over Upsala plus Kristianstads befolkninger, hvis alle får PUT, hvad de jo ikke gør. Men forlader de afviste Sverige med gratis skolegang og lægehjælp? Svenske onlinemedier har ikke et ord om antallet i dag.

I år beräknas 44 000 personer söka asyl i Sverige. Enligt den prognos som Migrationsverket överlämnade till regeringen i oktober förväntas antalet asylsökande nästa år bli 54 000 personer. Men det är inte bara antalet asylsökande som förväntas öka nästa år utan även antalet ansökningar från anhöriga.

Enligt verkets prognos beräknas 56 500 personer ansöka om uppehållstillstånd som anhörig till någon bosatt i Sverige under 2013. Migrationsverket räknar fortfarande med att många anhöriga från Somalia kommer att ansöka om uppehållstillstånd, men med en viss förskjutning i tid. Drygt 8 000 ansökningar som verket räknat med i år väntas istället komma in nästa år.Migrationsverket 12 november 2012: Ansökningar om uppehållstillstånd från anhöriga väntas öka 2013

Hamburg’s deal with Muslims sparks concerns

Hamburg has become the first German state to strike an historic agreement with Muslim community groups, but the deal has riled some members of the political establishment, who claim it undermines the separation of religion and state…..Religious instruction in schools and state recognition of Muslim holidays are among the cornerstones of the deal, which ties into existing agreements with Christian churches and Jewish communities.

In future, Muslim teachers will join Protestant pedagogues at the front of the classroom, the paper said. Moreover, Muslim holidays would be given equal status with other religious holidays, such as the Day of Prayer and Repentance celebrated by Christians. The agreement, which was launched by the city’s former mayor Ole von Beust in 2007, also sees Muslim groups pledge to adhere to the core values set out in Germany’s constitution – including religious tolerance and gender equality.Yet despite broad support for the deal in Hamburg’s legislative assembly, not all politicians have endorsed it. The Local

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robert R
Robert R
9 years ago

Ingen franske medier har kommenteret marchen, det er der heller ingen danske mainstreem medier der har!
Tavshed er også nysprog! Det giver en enorm magt, at kunne udvælge hvilke nyhedsindslag der sendes!
En magt de venstreorienterede journalister forvalter meget effektivt! Men de mister deres troværdighed hvis de ikke beretter om de ting, der faktisk sker!
Det kunne være rart om journalisterne for engang skyld ville berette om hvad der bekymre den almindelige borger, og ikke bare råbe racist, facist eller nynazist efter ham!

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x