18
nov
Seneste opdatering: 19/11-12 kl. 1517
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

DOK vom 15.11.2012

På et helt kontinent er vishedens tid forbi. Europa befinder sig i en dyb krise, som er langt mere end en økonomisk krise. Offentlighedens utilfredshed viser sig i massedemonstrationer, rene gadeslag og generalstrejker fra Lissabon til Athen. Schweizisk SF dok, 15.11.2012. tysk, utekstet.

Schweizerne ser på EU med stigende forfærdelse. En god dag at kunne tysk på, med lidt held bliver den oversat. “Nationalister og populister”. Hus forbi her. Jeg er ikke nationalist, men national. Populister har, som det hedder, enkle løsninger på svære problemer, og hvis jeg havde det, ville jeg gå ind i politik. Jeg har ingen løsninger og jeg vil meget have mig frabedt at være i politik. Det bliver ikke så sjov en loppetjans, som det har været. Den 12 oktober fik EU Nobels præmature Fredspris.

“This report shows that the European elite live in a fantasy land”

EURO MPs will today call for even looser border controls to encourage a fresh wave of immigration into Europe – and Britain. They will claim that many areas of the Continent face acute labour shortages that need to be filled with foreign workers. Proposals include a relaxation of employment regulations so that millions more migrants – asylum seekers among them – can take up jobs within the EU, including the UK.

The Euro MPs also want Brussels to discuss further “social security co-ordination” to give migrants greater access to welfare benefits.The proposals last night triggered fears that Britain will be hit by another population surge that will wreck the Government’s attempt at restricting annual net immigration.EU WANTS MIGRANTS TO TAKE OUR JOBS

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Henk.V
Henk.V
9 years ago

It is important to remember a very important rule: When -over a long period of time- a country has proved to be able to build its own cultural and economical strength and its own identity by its own hands (!) it should never give up its right to determine its own destiny. We are asked to give up our self determination, for EU wants to decide for us. This is the very thing EU is trying to do right now. I am a Dutch citizen,very happy to belong to a highly organized and wealthy country, with a history , freedom… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Steen (och alla andra),

Här verkar finnas mycket intressant läsning:

http://royvega.blogspot.no/

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Marxist-Leninisterna beklagar nog att krisen kommer en liten aning för tidigt enligt deras planering. Den riskerar att utlösa inbördeskriget innan den globala intifadan har full manskapsstyrka på plats.

I Norge hettar debatten till igen efter Breivik. Kanske börjar fler och fler känna sig grundlurade:

http://www.verdidebatt.no/debatt/cat1/subcat2/thread335075/#post_335075

Frank P
Frank P
9 years ago

Alt bevæger sig hen imod et opgør, et sammenstød, en krig? Hurtigere end forventet, og nu tages det mere og mere alvorligt for hver gang det nævnes. Men det kommer til at stå mellem ulige fraktioner, det bliver small strives, det bliver fragmenteret og det bliver rodet. Ingen ved rigtigt hvorfor og mod hvem egentlig.

Europa bliver atter normal.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x