20
nov
Seneste opdatering: 20/11-12 kl. 1754
13 kommentarer - Tryk for at kommentere!

På fredag demonstrerer Nyrup, Jelved, Holger K og Gammeltoft Hansens jihadister i København. God fornøjelse, politifolk og danske jøder. Jeg kan dy mig, jeg blev angrebet i 2009 som fotograf af en lignende magtdemonstration i Københavns gader. Angriberen kom til at fortryde det, uden at jeg skal gå nærmere ind på hvordan.

Belgian extreme-right and extreme-left activists participated in a demonstration on Sunday afternoon in Antwerp where some participants reportedly called for Jews to be gassed. Approximately 150 demonstrators gathered outside the Provinciehuis, a concert hall in the Flemish capital, to protest the Israel Defense Forces Orchestra’s performance there, according to the online edition of the Flemish-Jewish magazine Joods Actueel.

Several demonstrators can be heard chanting “Hamas, Hamas, all Jews to the gas” in recordings from the demonstration, which Joods Actueel posted on its news website. They will be filed to police along with an official complaint over hate speech, the paper reported.Antwerp: Protesters chant ‘Hamas, Hamas, Jews to the gas’

Asylverdensmester eller ej ?

I dag är fördelningen av asylsökande inom EU extremt ojämn. Nio EU-länder tar emot över 90 procent av alla flyktingar. Sverige har en tätposition. Sverige ligger på fjärde plats – efter Frankrike, Tyskland och Italien. En stor grupp länder, framfört allt i Öst- och Centraleuropa, tar knappt emot några flyktingar alls.

Med udsigt til at skære 60 % af asylansøgerne væk fra svensk statistik ved hjælp af en EU kvote, siger minister Billström naturligvis ‘nej.’ Sveriges verdensledende godhedsglorie skal ikke antastes af EU. Jeg er heller ikke tilhænger af fælles asylpolitik, men det er af den modsatte grund. SR pynter på sandheden, når de skriver at Sverige ligger nr. 4 i Europa. Når lille Sverige giver asyl til næsten lige så mange som Tyskland, og flere end England med sine 53 mio. indbyggere, er landet selvfølgelig suverænt nummer et i Europa, og i en klasse helt for sig selv. Sverigedemokraterne kaldes også af nødtørftigt orienterede danske journalister ‘stærkt højreorienteret’, fordi de vil ned på et EU-gennemsnit. Det er ikke svært at blive højreekstremist nu om stunder. Hvorfor godkender Sverige over dobbelt så mange asylanter som andre europæiske lande? Vi ved det ikke, Svensson har ikke spurgt sine politikere om deres bevæggrunde heller:

I modsætning til alle andre europæiske lande har det i Sverige ikke hidtil været muligt for et anti-indvandringsparti at samle tilslutning til at komme i parlamentet. Dette til trods for, at Sverige er det land i EU, der uden sammenligning giver flest tilladelser til asyl regnet pr. indbygger. Ifølge Eurostat gav Sverige i 2009 9.085 tilladelser til asyl, kun overgået af Tyskland og Frankrig med 12.055 og 10.415. Til sammenligning fik 920 personer bevilget asyl i Danmark. Mellem 2005 og 2009 har Sverige givet 219.688 opholdstilladelser baseret på asyl eller familiesammenføring, hvor de tilsvarende tal for Danmark er 29.554 og for Finland 5.894. FREDE VESTERGAARD, Weekendavisen, Demokrati på svensk

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
13 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
9 years ago

Hej igen Hilmer. Tack för ditt svar och jag förstår att jag uttryckte mig otydligt. Dessutom sitter tankarna fixerade vid C J Charpentier – svensk med internationell bakgrund – som givit ut en bok Alfred Döblin och dennes liv via adresser i Berlin. Jag måste korta ned recensionen och det gör ont. Bl a för att Döblins ungdomsvän Kurt Tucholsky – han med Tucholsky-sällskapet och priset – bodde några somrar här i Kvasa (en bit av det skånska Österlen) och detta hus finns kvar. När jag skriver Döblin är väl ingen okunnig om “Berlin Alexanderplatz” samt den fantastiska filmen?. Jag… Read more »

HH
HH
9 years ago

Så kan man naturligtvis också uttrycka saken, Hilmer. Tack för det du skriver, det är tänkvärt. Men saken ser faktiskt inte riktigt ut så där. Vad jag ville peka på var den ANDRA SIDANS (eller DIN sida om du så vill) uppträdande gentemot den FÖRSTA SIDAN. Om det jag skriver förstås rätt. Kant, t ex, har uttryckt det så här: “Det är absolut nödvändigt att övertyga sig om Guds existens, men det är inte lika nödvändigt att bevisa den.” Den stora svårigheten ligger just i att mänskligt förnuft är ändamålsenligt bara när det rör sig om de fakta, som utgör… Read more »

hilmar
hilmar
9 years ago
Reply to  HH

Tak for din henvendelse, HH. Mit svenske er ikke så bra, men jeg bilder mig ind at forstå hoved-essensen i dit svar. Først vil jeg gerne udtrykke min respekt for og anerkendelse af, at du demonstrerer evnen til at kunne rumme udfordrende tanker uden at forfalde til ad hominem reflekser. Et intellektuelt sine qua non. Den frie debat’s natur betyder, at ingen med rette kan forvente, at meddebattører modtager ens fremlagte budskaber nøjagtig som man selv ville have ønsket dem modtaget. Budskaber af en vis kompleksitet vil selvsagt kunne tolkes på utællelige måder, i ligefremt proportionalitetsforhold til modtagerens grad af… Read more »

hilmar
hilmar
9 years ago

Til almen orientering: DE HISTORISK DOKUMENTERBARE LIGHEDER MELLEM ORTODOKS JØDEDOM OG FUNDAMENTALISTISK ISLAM. 1. Samme geografiske oprindelsesvilkår. Primitive nomadesamfund i ørkener, hhv. nuværende Saudi-arabien og Palæstina. 2. Samme fiktive religiøse persongalleri af stamfædre og profeter: Abraham, Moses, David, Josef, osv., osv. 3. Samme udgrænsning og dæmonisering af anderledes tænkende, og generelt af alle ikke-medlemmer af ind-gruppen. Herunder de ortodokse jøder’s dehumaniserende betegnelse for ikke-jøder, goyim, hebraisk for “kvæg”, og de fundamentalistiske muslimer’s stigmatiserende og fornedrende betegnelse for ikke-muslimer, nemlig kafir, arabisk for “vantro” (muslimerne bruger desuden betegnelsen mushrik, arabisk for “polyteist”, eller “afgudsdyrker” om alle såkaldte “vantro” udenfor de tre… Read more »

HH
HH
9 years ago

Är det inte märkligt? 6 miljoner judar dödades under det senaste europeiska kriget – jag skriver europeiska kriget helt enkelt för att det liknar precis alla andra krig som gått över vår kontinent, frånsett teknikaliteterna – och när de förstod att de inte hade någon nåd att förvänta sig skapade detta folk sitt eget land. Det har föralldel diskuterats om det här verkligen var det judiska folkets ursprungliga plats, men nu finns de där oavsett vad vi och de arabiska grannarna tycker. Alla dessa grannar som inget hellre vill än att ta död på judar. Till sist, för att tala… Read more »

Joakim Makkonen
Joakim Makkonen
9 years ago

Vad kan vi göra? “Muhammed” har våra folkvalda ledare i sitt nät.

hilmar
hilmar
9 years ago

Fra sidste gang israelerne slagtede løs på civilbefolkningen i Gaza med deres hyper-moderne militære isenkram betalt af, hovedsageligt, amerikanske skatteydere:

GAZA, WHERE SHOULD THE BIRDS FLY?

Operation Cast Lead, som denne kollektivt afstraffende krigsforbrydelses-ekspedition kaldtes, resulterede i anslået 1385 palæstinensiske døde, heraf de 773 (mere end halvdelen) civile.

Hvor mange kvinder og børn ender mon som lig denne gang?

Hvem skal rydde op efter israelernes krigsforbrydelser?

Hvem skal huse og brødføde flygtningene fra Gaza?

Hvornår bliver de ansvarlige israelske politiske og militære ledere stillet til ansvar for deres gentagne overgreb på civile ved den Internationale Krigsforbryderdomstol i Haag?

Michael Jensen
Michael Jensen
9 years ago
Reply to  hilmar

1:1 i fjender vs. civile ofre. Du må gerne vise mig det land der har samme “succes”rate i krig som Israel har.

Eller er det kun jøder der ikke må gå i krig og forsvare sig selv?

hilmar
hilmar
9 years ago

Syllogisme om Gaza:

Præmis 1: muslimerne i Palæstina vil ikke have deres land besat af jøder.
Præmis 2: jøderne i Israel vil ikke have deres land besat af muslimer.

Konklusion: ergo bør hverken muslimer eller jøder forsøge at besætte andre lande.

Michael Jensen
Michael Jensen
9 years ago
Reply to  hilmar

Hvad er det for et “land” Israel har “besat”?

hilmar
hilmar
9 years ago
Reply to  Michael Jensen

Egentlig for let og under mit lavmål, men af pædagogiske årsager . . .

Vestbredden og Gaza, Palæstina (1967-)
Sinai-halvøen, Ægypten (1956-57, 1967-82)
Golan-højderne, Syrien (1967-)
Sydlige Libanon (1982-2000)

Er der mere du vil vide?

LarsS
LarsS
9 years ago
Reply to  hilmar

Så mange fejl i så få data har jeg sjældent set!

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x