22
nov
Seneste opdatering: 22/11-12 kl. 1815
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Hudna betyder våbenhvile på arabisk, eller rettere, “vi indstiller fjendtlighederne fordi vi pt. er i en presset situation. Når vi er kommet os, – ikke mindst takket være de vantro idioters velvillige bistandshjælp – fortsætter vi krigen mod de dem.” I denne fik de tæsk igen, men færre civile døde end der dør i Syrien på en enkelt dag. Vestlige politikere har stadig ikke forstået deres fjende, og de har ikke forstået, at de går dens ærinde. Hillary Clinton siger:

“The goal must be a durable outcome that promotes regional stability and advances the security and legitimate aspirations of Israelis and Palestinians alike”

Udenrigsminister Villy Søvndal har heller ikke forstået, hvad Hudna betyder, men på den anden side, hvad har han lært af at spilde 40 år i politik?

De mange tab af liv kan nu ophøre, og forhåbentlig vil aftalen føre til en længerevarende og mere omfattende ro i området, siger den danske udenrigsminister.

Den eneste fred, der findes med Hamas, er med et besejret, udslettet Hamas. Man må håbe, at Israel har fået barberet dem så tæt, at det holder 2-4 år ud i fremtiden. De samme ignorante politikere har installeret denne fjende midt i vores samfund, hvad der jo fylder israelerne med en vis, makaber skadefryd. Danmarks justitsminister: Terrortruslen er alvorlig.Generalprøve.Den palæstinensiske selvmordskult.

Dispatch International udsendes til SD-medlemmer

Sydsvenskan er steget ned fra’islamofobisk, racistisk, främlingsfientligt’ til ‘islamkritisk’. Det falder ikke i god jord, hos det man klader “twitter-vänstern”, tidligere kendt som “rötvinsvänstern”. Nu drikker alle jo lådvin i to liters-pap, det er the upper ten, som twitter som gale. Deres tanker kan nemt rummes på 160 anslag.

I månadsskiftet skickas tidningen Dispatch International, med koppling till islamkritiska Tryckfrihetssällskapet, till sextusen SD-medlemmar. Portot står partiet för. Det var vid en debatt på Publicistklubben Syd i måndags som Tryckfrihetssällskapets ordförande Ingrid Carlqvist berättade att den öppet islamkritiska organisationen nu inlett ett samarbete med Sverigedemokraterna.
Partiet bekostar distributionen av den nystartade islamkritiska tidningen Dispatch International, med nära koppling till Tryckfrihetssällskapet, till sina medlemmar i samband med ett utskick av partitidningen SD-kuriren i månadsskiftet.
– Det är en tidning som har en viktig roll i dagens samhällsdebatt. Och det finns många kopplingar mellan oss och Tryckfrihetssällskapet, både personliga och ideologiska. Vi skickar ut tidningen som ett medskick, så det handlar inte om särskilt stora kostnader, berättar Richard Jomshof, riksdagsledamot och ansvarig utgivare för SD-kuriren. SD betalar utskick av islamkritisk tidning

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Skåning About the Mercava : I dont know what ”criticism´´ you refer to , but heres some of the SPECIFIK advantages of Mercava in the israeli perspektive : 1. lokal produktion gives freedom from political pressures. 2 .The egyptians KNOW the abrams , and thereby its weeknesses . 3. Israeli produced systems are easier to UPGRADE locally . 4 Keeping one major weaponssystem at home helps to keep the weaponsindstri GENERALLY big enough to compete in other more specifik areas. 5. Having the motor in front helps the crew survive direkt hits . The Mercava has evolved in acordance with… Read more »

Yngvar
Yngvar
9 years ago

Deres tanker kan nemt rummes på 160 anslag

Det er verre, Twitters grense er 140.

Skåning
Skåning
9 years ago

Jaha. Så var det med den opartiskheten på Sydsvenskan. När jag nu läser artikeln så är alla “islamkritisk” ersatt med “antimuslimsk”. Sedan vill jag bara korrigera Ezra Levant, även om jag i övrigt håller med. Dresden hade inte 20 000 dödsoffer. Mycket blygsamma uppskattningar landar på ca 30 000, fast de flesta på betydligt högre siffror, och väl i nivå med brandbombningen av Tokyo. Däremot höll bombningarna av Dresden på konstant under tio dagar och inte ett dygn, som uppges. Ja, atombomberna över Japan var brutala och något nytt och tidigare otänkbart. Men i antalet döda, skördade brandbomberna fler offer… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

One aspect of the pesent Gaza conflict has gotten very little publicity . Inside 48 hours of being called up , 75.000 israeli reservists ( including one of my sons I am proud to say) were ready for WAR . Not just for a specifik ready-made plan for entering Gaza with minimum casualties , but for anything Egypt might want to do as well . From their starting point in Gaza israeli tanks , covered by complete airsuperiority , could have taken back the Sinai in 3-4 days . Inside 48 hours a major part of the israeli army were… Read more »

Gunnar Biering
9 years ago
Reply to  Ole Burde

The best way to prevent war , is to be 100% ready for it , always. Ja, det sagde allerede romerne (“para bellum”). Så er det jo interessant, at de danske politikere (mod Dansk Folkepartis ønske) snart er ved at have afskaffet det danske forsvar i ordets bogstavelige betydning. Forsvaret er ved at blive omdannet til en politistyrke, der kun er egnet til at holde orden i uregerlige U-lande (ikke for store, vel at mærke), der ikke vil – eller snarere kan – opføre sig så demokratisk, som vi kræver. Og officerskorpset er helt med på ideen – det er… Read more »

Skåning
Skåning
9 years ago
Reply to  Ole Burde

It is good to hear that the Israelis are prepared for a realistic scenario and not engage itself in wishful thinking (like western Europe). The Sinai peninsula did not use to be a strategic stronghold for Israel (nobody lives there and the Suez canal is not that important anymore), but as the weapons smuggling from Egypt to Gaza has been the major resupply for Hamas, that has changed. Since the “arab spring” things are not the same anymore. Egypt is no longer a slightly secular power who can be relied upon. It is in the hands of the MB and… Read more »

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x