24
nov
Seneste opdatering: 24/11-12 kl. 1653
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Én mann ble kjørt Oslo unoversitetssykehus Ullevål med kutt- og øyeskader etter å ha blitt truffet av en knust flaske, mens to andre ble kjørt til legevakten. …

Klokken 00.21 natt til lørdag fikk politiet den første meldingen om at det var masseslagsmål inne på restauranten. – Vitner sier at det var aksjonister fra Blitz-miljøet som hadde stormet inn. Det var både menn og kvinner nede i kjellerlokalet, og disse ble angrepet med flasker, sier innsatsleder Arve Røtterud ved Oslo politidistrikt til Aftenposten.no.”

“- Det lignet scener fra en borgerkrig. De som ble angrepet forsvarte seg heftig, mens angriperne var raskt inne, for så å løpe i retning Blitzhuset og Pilestredet, forteller et skremt øyenvitne til Aftenpostens reporter.”Oslo: Venstreradikale ‘blitzere’ angreb politiske modstandere med flasker under julefrokost – tre sårede

Switzerland: Girls Banned from Sports Ground Next to Mosque Because of Harassment from Muslims

Last month a gymnastics teacher at the André-Chavanne school [in Geneva] prevented her pupils from participating in a gymnastics lesson on the athletics field. The reason? The stadium is close to the mosque of Petit-Saconnex and three years ago, female students in their gym kit were insulted by worshippers. The explanations shocked parents.

“I find it unacceptable that my 16-year-old daughter cannot run in gym kit on the pretext that the mosque is close to the school playing field!”, the father of one 16-year-old pupil said angrily.

But let us go back to that Friday at the start of October, the day of prayer. The daughters insisted on running outside, like the boys. To justify her refusal, the teacher recalled that in 2009, a class of girls, who also went out on Friday, had been insulted… The worshippers had even thrown soft drinks cans at them. An incident that sparked a strong reaction from both the Department of Public Education and the mosque. The mosque officials apologised and then promised to do everything so that such incidents did not reoccur. The Department refrained from filing a legal complaint. Islam versus Europa

I Kokkedal har framtiden redan bosatt sig
Af Katinka Glahd

Nu efter debaclet om en julgran på torget under juletid, har framtidens islamska samhälle redan påfört den danska urbefolkningen, sina påbud och tvångsregler. Här finns det ingen tolerans längre när det gäller att tvinga på lokalbefolkningen. Islams lagar- som står över allt, enligt sharian. Att det inte var kostnaden i sig för julgranen på torget,stod klart när pengarna för julgranen som för ortsborna,skulle lysa upp midvintermörkret,till allas glädje var insamlade.

Då kom det raka,odiskutabla svaret att en julgran tolereras inte av den islamska majoriteten i en bostadsrättförening i kungariket Danmark som styrs av en drottning. Att islamiseringen trots våra folkvalda politiker,i alla fall de flesta,fortsätter var gång vi ger efter för särkrav. Bit för bit förlorar vi den mark på vars utrymme vår demokratis basfundament är uppbyggd.

Och detta till en ohyggligt intolerant monokultur, vars intresse och enda ,slutgiltiga mål är totalt världsherravälde! Detta förklaras av de politiskt korrekta att vi måste vara toleranta mot intoleransen,just för toleransens skull!!! Att vi själva betalar för att avskaffa vårt samhälle med dess uppbyggda välfärd i den goda toleransens namn. Dessutom tillåtes vi inte att protestera mot detta i toleransens namn.

Om islamiseringen av vårt Europa gäller det att inse att detta inte kommer från en trosinriktning om t.ex vår kristendom, utan snarare från till vilket omfång de sk,moderata muslimerna,uppfyller när det gäller de politiska och religiösa fodringar som islam ställer på dessa ,som är indragna i denna hemska vidskepelse. Som att som goda muslimer,med fredliga eller våldsamma medel införa sharialagar, oberoende hur samhället är uppbyggt.

Att vi är utsatta för ett lågfrekvent krig utan att de ansvariga för detta försvarar den befolkning som gett dem mandat till att styra kommun och riksregering. Hur skull de kunna göra det, utan att erkänna brottet de har begått mot de egna befolkningarna?

Med små medel tycker jag dock att befolkningen i Kokkedal som denna fråga gäller, skulle kunna protestera mot det påtvingade julgransförbudet genom att sätta upp en egen julgran på alla balkonger, där det finns möjlighet till detta med så mycket ljus som möjligt för att visa att en äkta Kokkedalare är fortfarande herrar i sitt eget hus!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Robert R
Robert R
9 years ago

Borgerkrig og borgerkrig, helt ærligt, så virker det snarere som et større fordrukket værtshusslagsmål!

nobody
nobody
9 years ago

Can I too play with madness?

Anonymous
9 years ago

@ katinka Glahd. Det er et besat område. Jeg har boet i et ligende område. De kommer og ringer på 2-3 stykker og fortæller dig. Hvordan du skal opfører dig, f,eks du skal ikke hører musik, du må ikke drikke øl. Du må gerne ryge hash, hvis du køber det af dem. Hvis du ikke gør som de siger får du et besøg om aftenen, af 20- 30 stk med hætter på og tørklæder viklet om hoved.som tæsker dig og stjæler alt af værdi og smadre resten. De har koben med så det nytter ikke noget at barrikadere døren. Jeg… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Skal man le eller græde? 😉 Sverige er på vej til at drukne i politisk korrekthed – man kan da kun håbe på, at et tilsvarende tiltag i Danmark vil blive mødt af en total boykot og foragt for de naive, frelste og uvidende politikere og såkaldte “forskere”, der står bag vanviddet. Tvunget til at lade drenge lege med dukker i jule-katalogerne http://gonews.dk.msn.com/indland/tvunget-til-at-lade-drenge-lege-med-dukker-i-jule-katalogerne Sine Bach Jakobsen, Opdateret: 24-11-2012 Tvunget til at lade drenge lege med dukker i jule-katalogerne Spot forskellen: Hvilket katalog er fra det kønsneutrale Sverige og hvilket er fra Danmark? Det danske katalog til venstre: En pige leger… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x