24
nov
Seneste opdatering: 25/11-12 kl. 1358
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Länstidningen Östersund liknar Sverigedemokrater vid kackerlackor, Alla potentiellt värdelösa i SD:s värld. Der Stürmer på svensk. Det har vi set i Danmark, men det ligger nogle år tilbage i tiden: Mageløs udstilling, Geoffrey Cain: Gensyn med ondskabens ikon. Det Kritiske Forlag, 2006. Svenske medier er i defensiven, oplagsmæssigt og ideologisk. Der er ingen grund til at tro, at dette er bunden af, hvad de kan finde på.

Finland: Var tredje våldtäkt begås av utlänning

Det sætter tallet i profil, at indvandrere udgør under 3 % af den finske befolkning, betragteligt mindre en Norge, Danmark og navnlig Sverige:

Unga män från Mellanöstern är kraftigt överrepresenterade i den officiella våldtäktsstatistiken. Åren 2006–2009 stod utländska män för en tredjedel av våldtäkterna. Siffrorna framgår av Statistikcentralens sammanställning. Av 1 655 uppklarade våldtäkter har 575 begåtts av en utlänning. Det motsvarar 34 procent.

Vissa nationaliteter är oftare representerade än andra. Irakierna verkar varje år ligga på topp. I fjol misstänktes irakier för 31 våldtäkter, året innan för 29. Det motsvarar fem procent av alla våldtäkter som kommit till polisens kännedom. Irakiernas andel av befolkningen är 0,1 procent.HBL.FI

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
9 years ago

Det er sgu da et held for dem at Jimmie Åkesson ikke er jøde eller neger 🙂

HH
HH
9 years ago

En förnyad titt på Der Stürm – förlåt Länstidningens nedsättande nidbild av Åkesson får mig faktiskt att gå vidare. Jag tycker den drabbade bör kontakta Pressens Opinionsnämnd i första hand och få tidningens ansvarige utgivare fälld. Därnäst kan SD gå vidare och vända sig till Diskriminerings-ombudsmannen och begära skadestånd av tidningen. Visserligen får politiker utstå en massa förlöjligande i form av bilder, men det här tar faktiskt priset! Kan man inte sakligt föra en diskussion om ett parti utan att börja med rena förföljelser i form av nedsättande och förgrovande bilder, då har man inte längre en demokratisk syn, utan… Read more »

Nils
Nils
9 years ago

Men herreste gud, hvis de stakkels forfulgte sverigedemokrater i tegningen vil se sig selv som stakkels forfulgte jøder, så kan de jo trøste sig med, at syvkløveren i den sammenhæng logisk må være Hitler med zyklon B-sprøjten. Altså hvis man vil lege den leg er det vel bedre at være jøderne end hitler. Så vidt jeg kan se er det en ganske almindelig satiretegning i klassisk vestlig tradition, som udstiller syvkløveren som ond og dum og desuden så hjælpeløs at den fortvivlet må kalde på en talentløs komiker. Jimmie Åkesson derimod ser ud til at være immun over for alt… Read more »

Jernhesten
9 years ago

Jeg gætter på at oplagstallet for Länstidningen Östersund bevæger sig i samme nedadgående retning som andre mainstream aviser.

HH
HH
9 years ago

Länstidningen i Östersund var på sin tid en centerpartistisk tidning. Östersunds-Posten var en moderat/högertidning. “Smakfullheterna” på Länstidningens ledarsida är åter igen ett bevis på en outtalad ångest som lämpligast, för ledarskribenten, åtgärdas med psykiatri. När man nått så långt att man inte längre kan diskutera en annan åsikt med demokratiskt tonfall återstår bara tonårs-fjoller. Så långt har det gått med våra media som skulle vara en garant för vår demokrati! Och eftersom människor i vårt land värnar demokratin köper de inte svenska dagstidningar. Som i sin tur blöder och skriker på mer bidrag – för att fortsätta sina odemokratiska skriverier.… Read more »

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Lad os håbe, at det svenske samfund bliver helt oversvømmet af “kakerlakker”!!!
Det bliver mere og mere råddent for hver dag, der går.

falkeøje

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Lad os håbe, at Sverige helt oversvømmes af” kakerlakker”, det samfund bliver mere og mere råddent for hver dag, der går.

falkeøje

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x