27
nov
Seneste opdatering: 27/11-12 kl. 2327
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Whoever brings about a multiethnic state brings the society into a condition, at the very least, of a potential civil war.”

“Et folk og en befolkning er ikke det samme,” sagde politologen Manfred Kleine-Hartlage foran Rigsdagen den 18. november i en flammende anklage mod politikerne derinde, Eurokraterne, de universitære eliter og eftersnakkere, kapitalens importører af billig arbejdskraft, der aldrig bliver (med) borgere. Han var selv millimeter fra at blive et af navnene på dødsofferlisten.

Jeg har set lister over svenske direkte ofre for multikulturpolitiken på over 100 personer, men gik jeg dem efter manglede adskillige drab, som jeg huskede i detaljer. Ingen ved præcis hvor mange, der er døde i Sverige, eller hvor mange der kommer til at dø i det gigantiske, politiske hasardspil, der er gennemført henover hovedet på europæerne og imod et – i al fald i Danmark – dokumenteret, demokratisk flertal. Der er ingen politisk efterspørgsel på de døde, ikke på deres historier, ikke på deres antal. De lod ikke livet for en højere sag, deres død er ‘collateral damage’, en ubekvemmelighed for de ansvarlige. Ingen fakkeltog for dem.

Ligeledes ved vi selvfølgelig heller ikke om eller hvornår ofrenes pårørende vender sig korporligt mod de ansvarlige, en mulighed disse nok gør klogt i ikke at afskrive på forhånd. Endnu opfattes demokratiets vej som delvis farbar, men vi er nået dertil, hvor der er et bål, ingen kan sige hvad kan tænde. Vi kan kun iagttage eliternes reaktion: De der peger på det og beskriver det, de der protesterer fredeligt og demokratisk, bliver udhængt, stillet for en domstol som f.eks. Wilders og Elisabeth Sabaditsch-Wolff, straffet og fængslet som i blandt andre Tommy Robinsons tilfælde.

Som inddæmningsstrategi er det værre end at pisse i bukserne, det er at lukke de demokratiske kanaler og holde voldens åbne. Endnu opfattes demokratiets vej af de fleste som farbar, men den kan lukkes ovenfra af EU, man kan stille europæerne overfor en uigennemtrængelig mur af overvågning og repression, som svensk presse og politik har stillet svenskerne overfor. Derfra er vejen til omfattende vold kort og uberegnelig. (Undertekstet på engelsk) deutscheopfer.de, « Les victimes sont allemandes, les auteurs des faits, étrangers », Giving Voice to the Voiceless.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
8 years ago

Ett fantastiskt, ljungande tal! Jag tillfogar igen – namn: Charles Martel. Plats: Poitiers. Årtal: 732 e.Kr.
När ska Europa vakna?

Eyvind Dk
9 years ago

Something is wrong here…..

Frank P
Frank P
9 years ago

Der var også hende pigen, der fortalt om fransk-tysk dreng på 118 el 19 der blev lokket i en fælde af en muslimsk pige og blev dræbt og derpå hugget i flere stykker af et par indvandrerdrenge. De to indvandrerdrenge fik 4 eller 5 år pga. deres lave alder og er vist allerede ude igen, da det foregik i 2009. Tyskland er vanvittig med de lave straffe til alle under 21 år. En såkaldt ungdomsdomstol der er blevet indtaget af de rødeste jurister og dommere. Det er set at tyrkere har kunne slå ihjel for 3. gange før de var… Read more »

Balder
9 years ago

Det var dog en imponerende tale fra Manfred Kleine-Hartlage! Jeg var helt stille bagefter, hvad mere kan man næsten tilføje…

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Från det ena till det andra: En enkel sökning på någon av de större norska mediesajterna visar att det förekom en allt intensivare debatt om FLERA LEDANDE norska socialdemokraters mer eller mindre, mest mindre, officiella kontakter med KGB (eller,ja, sovjetiska “diplomater”, alltså) under året före Utöya. Varför har vi hört så lite om det utanför Norge? Dessutom var det de många turerna kring SOS Rasisme och Tjen Folket, med mångmiljon-bedrägerier och upprättande av ett Norwegian Defence League som en styrd provokatörorganisation. Till råga på allt kom nyss historien med kungens förtjänstmedalj och den före detta PFLP-anknutne kommunisten, numera Iran-anknutna islamisten… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

“Ingen ved præcis hvor mange, der er døde i Sverige, eller hvor mange der kommer til at dø i det gigantiske, politiske hasardspil, der er gennemført henover hovedet på europæerne og imod et – i al fald i Danmark – dokumenteret, demokratisk flertal. Der er ingen politisk efterspørgsel på de døde, ikke på deres historier, ikke på deres antal. De lod ikke livet for en højere sag, deres død er ‘collateral damage’, en ubekvemmelighed for de ansvarlige. Ingen fakkeltog for dem.” Sedan några år har vi redan passerat det stadium då nomenklaturan kan försvara sig med “jag visste inte. Jag… Read more »

Fredrik_H
Fredrik_H
9 years ago

Det enda vi kan vara relativt säkra på är att nästan inget pris är för högt för mångkulturen. Och skulle morden dubblas, våldtäkterna tredubblas, rånmisshandlarna fyrdubblas – ja, då är det vårt eget fel. Då har vi inte varit tillräckligt duktiga på att släppa in de stackars invandrarna i samhället.

Fredrik_H
Fredrik_H
9 years ago

Jeg hæfter mig specielt ved at han blev overfaldet fordi han troede at nigerianeren ville reagere på samme måde som ham selv. Han troede at han kunne appellere til fornuft og snakke sig til rette med en kulturfremmed afrikaner. Det var en alvorlig fejltagelse. Hvad kan vi lære af det? Jo, fordomme – som baserer sig på statistisk – er en god ting. Ja, det er nærmest en helt uundværlig ting/viden når man bevæger sig ud i et multietnisk samfund. Så vær fordomsfuld! (Og hvem er det i øvrigt som siger at vi skal være fordomsfrie? Jo, det er dem… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago
Reply to  Fredrik_H

Ja, generaliseringar är helt enkelt en del av de inbyggda reflexer som hjälper de flesta organismer att skydda sig från dödliga faror.

Bara människan kan komma på att bekämpa de reflexerna. Var och en kan nog räkna ut vad syftet måste vara.

Anonymous
9 years ago

I disse vanskelige tider hae een bidt mærke i, at journalister/ pressen
er begyndt på det her tema:”Hadet mod indvandrene stiger i Europa pågrund af den
økonomiske situation.”
Ja ja, så behøver journalisterne jo ikke at prøve at forstå, hvad der foregår.
Som sædvanlig.
Det giver dem så tid og moralsk råderum for at svine og håne mennesker i vanskeligheder.

Skjoldungen
9 years ago

Så afgjort den klareste tale jeg mindes at have hørt.

Prudentius
9 years ago

7.500, hold da op…

Thomas Nydahl
9 years ago

Manfred Kleine-Hartlages tal var något av det syrerikaste jag hört i vår epok. Så lite vi vet om tysk kultur och tysk opposition. Tack för denna mycket intressanta inblick.

Johannes Brahe
Johannes Brahe
9 years ago

“Zustand des latenten Bürgerkrieges” Tillstånd av latent inbördeskrig. Ett mycket bra tal av Manfred Kleine-Hartlage. Han går bl.a. in på vilka tråddragare det är som styr massinvandringen och identifierar folkens fiende, inte i de våldsbenägna migranterna eller vänsterpöbeln vilka bara kan anses vara tråddragarnas ofrivilliga fotfolk. Inte heller bland radikala imamer och oljeshejker. “Folkets fiender är makteliten, den synliga och den osynliga med dess hantlangare i bl.a. media, som använder sig av massinvandringen för att bryta ned homogeniteten i Europas folk. En demokrati behöver ett folk att spegla sig i men en demokratur eller diktatur behöver bara en befolkning. Folk… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x