29
nov
Seneste opdatering: 29/11-12 kl. 1443
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Här manar svenskarna i Syrien till jihad. Bemærk den typisk svenske jovialitet, når Säpochefen omtaler våbentrænede, massemordsparate jihadister som “de här killarna.” Ja, ja, naboens søn, Kalle, ‘globaliseringen’ og min bare rumpet.

Vi har en förhöjd hotbild sedan oktober 2010 enligt den bedömning vårt nationella centrum för terrorhotbedömning gör. Det finns personer och organisationer som förbereder sig för att begå attentat i Sverige. Vi har haft ett terrorattentat här. Alla länder har inte haft det. Det talar för sig själv. Enligt brittiska UD är Sverige ett av Europas tio farligaste länder att åka till för en turist.

– Det är i grunden islamistiskt våldsmotiverade personer som med våld och hot om våld vill nå sina syften. De tillhör grupper med kopplingar till organisationer som al-Qaida och al- Shabaab. Sedan finns det enskilda som på eget bevåg kan göra sådana här saker.

Vi har tidigare sagt drygt 200. Det är samma antal idag. Vi är särskilt intresserade av dem som gått på träningsläger i andra länder – i Afghanistan, Pakistan, Jemen och Somalia. Och just nu är Syrien intressant. Vi vet att ett antal personer från Sverige är där, att fler är på väg och att ytterligare några kan åka ner. – Vad de här killarna kan ställa till med i fråga om våldsdåd och terrorism när de åker dit. Säpochefen: Hotbilden är förhöjd

Se også i dag: Morten Uhrskov: Sverige slår Danmark stort i kriminalitet.

Ingen kors i EU, tak !

Kors og glorier på en slovakisk jubilæumsmønt strider imod princippet om religiøs neutralitet og skal derfor fjernes

Det fastslår Europa-Kommissionen, som skal godkende den slovakiske mønt, med henvisning til Den Europæiske Unions Charter for grundlæggende rettigheder, som garanterer religiøs mangfoldighed og neutralitet i EU. Slovakiets nationalbank udgiver mønten i anledning af 1150-året for de græske helgenbrødre Cyril og Methodius’ ankomst til blandt andet Slovakiet, som var en del af det daværende storrige Stormähren. Flere unavngivne medlemslande i EU har bedt Slovakiet om at fjerne de to kors på helgenbrødrenes tøj samt glorierne rundt om deres hoveder – et krav, som landet efterkommer. Kravet vækker både bekymring og kritik hos den katolske kirke i Slovakiet. EU fjerner kors fra slovakisk mønt

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
8 years ago

Det är genom att föda många barn, och genom att bli tillräckligt många och genom att bilda politiska partier, som kommer att predika och därigenom hoppas på att kunna få tillräckligt många röster för införande av sharialag, som islam kommer att vilja utöva påtryckningar och påverkan på Europa idag. Inte genom krig. Sättet som Europa och européer kan försvara sig, är endast genom att de börjar föda många barn, samt också begränsar invandringskvoter, och också genom att kultivera sin egen tro och tradition. Det är det mest konstruktiva sätt som Europa och européer kan försvara sig på idag. Ingen annan… Read more »

PBr.
PBr.
8 years ago
Reply to  Bergfast

Du tror stadig at islam er en religion?

Bergfast
8 years ago
Reply to  PBr.

Islam är ju tydligen ett helt samhällspolitiskt system, som involverar en samhällsideologi, eller ett samhällsideal, samtidigt som islam av sina anhängare uppfattas som en lära som undervisar om ”Gud”, om ”Allah”. Många muslimer tror på att deras islam är en Gudsinspirerad uppenbarelse, och därmed blir islam för dessa troende i praktiken en religion, oavsett vad andra kan tänkas anse. En del av den västerländska utmaningen handlar nog om att kunna hävda det sekulariserade, dvs. det konfessionslösa och neutrala offentliga rummet i samhället. Det gäller då alla former av offentlig religiös propaganda t ex i den obligatoriska grundskolan, och också inom… Read more »

Charles Nielsen
Charles Nielsen
8 years ago

Ja. Det er bedrøveligt.
De og Islam, kan KUN fjernes med Militære midler, og det vil blive et blodbad uden lige.

Men det SKAL til, ellers bliver vi hængende i suppedasen, som uviddende vælgere og politikere har sat os i. !!

En almindelig folkelig opstand vil ikke kunne gøre det alene.!!

Hvad endten vi vil se det i øjnene eller ej, Så er det den eneste løsning. ! !

DET ER DE REELLE FAKTA.
Islam’s krig mod os vantro, har allerede varet i 1390 år. Der er vidst på tide at den krig slutter.

HH
HH
8 years ago

OT

Endnu et tegn på de indbyggede modsætninger der er i alliancen mellem islam og vestlige ‘progressive’:

“Muslimer kræver Elton John-koncert aflyst
Konservative muslimske aktivister forsøger at gennemtrumfe en aflysning af Elton Johns forestående koncert i Malaysia.

De raser over, at en homoseksuel får lov at gå på scenen. Sangeren skal efter planen spille på feriestedet Genting Arena of Stars uden for Kuala Lumpur i aften, men står det til det islamiske oppositionsparti PAS, bliver John sendt hjem.”

http://jyllands-posten.dk/blitz/kendte/article4927144.ece

Prudentius
8 years ago

Ingen grund til panik! Islams hellige krig mod vantro, frafaldne og hyklere (det vil i praksis sige den totale-evige krig mod alt og alle) er barneleg for Vestens toptunede multikulturalistiske administrator-eliter, der med selvfølgelig overlegenhed tackler den slags teologisk flimmer via den dybe forståelse for problematikken, der hører til besiddelsen af uanede mængder af tolerance, rummelighed og interkulturel-dialogvilje. Der skal mere til end et par håndfulde mørkemænd, der har misforstået deres egen smukke religion, for at vælte det det visionære himmeltårn. Dertil skal vi huske at jihadisterne i Syrien er vores venner og våbenbrødre i kampen for demokrati og universelle… Read more »

Prudentius
8 years ago
Reply to  Prudentius

Apropos Syrien. Assads regime kan ikke have langt igen, og det er primært takket være Vesten. Kan Assad sin Gadaffi pakker han sine kufferter i tide. Jeg tænker Iran kan bruge ham i en periode, som den “retmæssige syriske hersker” i “ufrivilligt eksil”, indtil det tog er kørt og han måske kan få lov til at passe sig selv. Eller også bider han sig fast med sin alawi-milist i Damaskus og sælger sig selv så dyrt så muligt. Under alle omstændigheder må man bare måbe kæberne af led over Vestens opførsel i denne misere. Hvad i al hede hule helvede… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x