2
dec
Seneste opdatering: 2/12-12 kl. 2021
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tidningarna Sydsvenskan och Norrköpings Tidningar har ihärdigt förnekat att personer med tillgång till deras datorer har deltagit i en olaglig attack mot Dispatch International (läs artiklarna här och här).

Vi har aldrig anklagat ledningarna för dessa mediebolag för att ha gått med på eller beordrat attacken. Däremot har vi obestridliga bevis för att personer med tillgång till deras datasystem har varit inblandade. Eftersom de två tidningarna låtsas att de inte förstår vad vi har försökt förklara för dem, så upprepar vi fakta om vad som har hänt: [..]

Vi uppmanar nu Sydsvenskan, Norrköpings Tidningar och andra organisationer vars servrar har använts för att begå cyberbrott mot Dispatch International att ta reda på vilka personer i deras organisation som har deltagit i denna kriminella verksamhet.

Och vi upprepar: Sydsvenskan, Norrköpings Tidningar och andra organisationer som inom sig hyser människor som deltar i brottslig verksamhet, är juridiskt ansvariga för de hackerattacker som kommer från deras servrar. Mer om hackerattacken mot Dispatch InternationalDispatch International udsat for hackerangreb – Kode blandt andet aktiveret fra Sydsvenskans computere

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
9 years ago

Det är ren skandal. För några år sedan hackades SAP av några folkpartister. Det blev stort rabalder. Det blir farligt i ett land när inte händelsen som sådan bedöms som fasansfull, klandervärd etc utan brottets dignitet avgörs av vilka som utfört brottet och vilka som är offret. Då är verkligen ett land snett ute. Då finns det ingen objektivitet längre och landet är ingen rättstat. En rättsstat kännetecknas av allas lika rätt inför lagen. Medierna skall rapportera alla allvarliga händelser. De har presstöd och är i folkets tjänst. Det är deras skyldighet att raportera och i synnerhet det som är… Read more »

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
9 years ago
Reply to  Angela

Kommer inte att ske. Sverige är på det sluttande planet. Den invandringspolitik som förs är ju ett dolt krig mot den egna befolkningen från en politisk och medial “elit”. SD är att betrakta som en folkrörelse, eller kanske snarare ett folkuppror, och det är därför partiet och dess företrädare/anhängare är så hatade.

Johan
Johan
9 years ago

Alla hackerpettrar måste sättas åt, och Ställas till svars för sitt åsidosättande av demokratin. Annars lever vi verkligen i Pravdaland.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x