2
dec
Seneste opdatering: 2/12-12 kl. 2021
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Tidningarna Sydsvenskan och Norrköpings Tidningar har ihÀrdigt förnekat att personer med tillgÄng till deras datorer har deltagit i en olaglig attack mot Dispatch International (lÀs artiklarna hÀr och hÀr).

Vi har aldrig anklagat ledningarna för dessa mediebolag för att ha gÄtt med pÄ eller beordrat attacken. DÀremot har vi obestridliga bevis för att personer med tillgÄng till deras datasystem har varit inblandade. Eftersom de tvÄ tidningarna lÄtsas att de inte förstÄr vad vi har försökt förklara för dem, sÄ upprepar vi fakta om vad som har hÀnt: [..]

Vi uppmanar nu Sydsvenskan, Norrköpings Tidningar och andra organisationer vars servrar har anvÀnts för att begÄ cyberbrott mot Dispatch International att ta reda pÄ vilka personer i deras organisation som har deltagit i denna kriminella verksamhet.

Och vi upprepar: Sydsvenskan, Norrköpings Tidningar och andra organisationer som inom sig hyser mĂ€nniskor som deltar i brottslig verksamhet, Ă€r juridiskt ansvariga för de hackerattacker som kommer frĂ„n deras servrar. Mer om hackerattacken mot Dispatch InternationalDispatch International udsat for hackerangreb – Kode blandt andet aktiveret fra Sydsvenskans computere

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
10 years ago

Det Ă€r ren skandal. För nĂ„gra Ă„r sedan hackades SAP av nĂ„gra folkpartister. Det blev stort rabalder. Det blir farligt i ett land nĂ€r inte hĂ€ndelsen som sĂ„dan bedöms som fasansfull, klandervĂ€rd etc utan brottets dignitet avgörs av vilka som utfört brottet och vilka som Ă€r offret. DĂ„ Ă€r verkligen ett land snett ute. DĂ„ finns det ingen objektivitet lĂ€ngre och landet Ă€r ingen rĂ€ttstat. En rĂ€ttsstat kĂ€nnetecknas av allas lika rĂ€tt inför lagen. Medierna skall rapportera alla allvarliga hĂ€ndelser. De har presstöd och Ă€r i folkets tjĂ€nst. Det Ă€r deras skyldighet att raportera och i synnerhet det som Ă€r… Read more »

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago
Reply to  Angela

Kommer inte att ske. Sverige Ă€r pĂ„ det sluttande planet. Den invandringspolitik som förs Ă€r ju ett dolt krig mot den egna befolkningen frĂ„n en politisk och medial “elit”. SD Ă€r att betrakta som en folkrörelse, eller kanske snarare ett folkuppror, och det Ă€r dĂ€rför partiet och dess företrĂ€dare/anhĂ€ngare Ă€r sĂ„ hatade.

Johan
Johan
10 years ago

Alla hackerpettrar mÄste sÀttas Ät, och StÀllas till svars för sitt ÄsidosÀttande av demokratin. Annars lever vi verkligen i Pravdaland.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x