3
dec
Seneste opdatering: 3/12-12 kl. 1356
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Fjordman er ikke hvem som helst

– Kun Breivik har ansvaret for terrorhandlingene den 22. juli 2011. I den grad noe annet har medvirket til dette er det en uansvarlig innvandringspolitikk som har vært ført i flere tiår og som skaper stadig større underliggende spenninger i samfunnet, skriver Jensen.

– Det var islamkritikere som deg Breivik lot seg inspirere av da han skrev kompendiet og dannet den tankeverdenen som var grunnlaget for terrorhandlingene. Har du ikke et ansvar for å tenke på at noen kan ta den europeiske borgerkrigen du spår bokstavelig og omsette ord til handling?

– Breivik ble ikke inspirert av islamkritikere til å utføre sine terrorhandlinger. Tvert imot ble han inspirert av islamske jihadistiske terrorister som al-Qaida. Dette sa han selv under rettssaken gjentatte ganger og det står til dels også i hans såkalte manifest, svarer Jensen.

Påstanden fra Simonsen om at han sprer «en giftig hatideologi» svarer Jensen på ved å hevde at det er islam som er en giftig hatideologi som nører opp under voldelig ekstremisme, og at vestlige eliter og massemedier, inkludert Simonsen og Dagbladet, er med på å spre denne ideologien gjennom innvandringspolitikken de støtter.

Jensen gir uttrykk for at han mener store, norske nyhetsmedier har løpt 22. juli-terroristens ærend i tiden etter terroren. Breivik uttalte under rettssaken at han håpet at terrorhandlingene hans ville føre til heksejakt og mer sensur, noe som igjen vil skape polarisering og radikalisering. Jensen mener massemediene bedrev en heksejakt på islam- og innvandringskritikere i tiden etter terrorangrepene.Fjordman: – Kun Breivik har ansvaret, Fjordman er ikke hvem som helst

En af Breiviks forsvarere er ikke enig med Fjordman i, hvad der radikaliserede ABB. Hun rejser til Bryssel og optræder med sin version. Man skal ikke være professor for at regne ud, at Bryssel vil vælge at slå ned på diagnostikerne fremfor indvandrede, der kan blive krænkede og voldelige:

Også Vibeke Hein Bæra, den ene av Anders Behring Breviks fire forsvarere, er invitert til å holde innlegg på møtet. Bæra vil fortelle om hvordan forsvaret av Breivik ble bygget opp. Hun vil også komme inn på hvordan advokatene opplevde at Breivik ble radikalisert av sin ekstremistiske aktivitet på internett. – Våre erfaringer vil bli brukt i EUs eget arbeid for å lage strategier mot ekstremisme og terror, sier Bæra til NTB.

Robert Spencer speaks about the war against free speech

Last Saturday, November 17, at the David Horowitz Freedom Center’s Restoration Weekend in West Palm Beach, Florida.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jannik
Jannik
9 years ago

Den franske anti-racisme lobbyist påstår nu at den etnisk franske majoritet ikke kan blive udsat for racisme, at det ligefrem er nonsens at påstå noget sådant. Men det er tydeligt at det er hans eget ideologiske udgangspunkt som er nonsens. For det første tager han ikke udgangspunkt i at den nationale majoritets befolkning godt lokalt kan være en minoritet. Men mere generelt, er det svært at se hvordan racistiske holdninger og adfærd alene er betinget af hvor stor en andel en etnisk gruppe udgør af samfundet. Det hænger ikke logisk sammen. Jeg vil i det mindste rose journalisterne bag indslaget… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

”Vi får helt sikkert en europæisk borgerkrig.
Godt det samme, så får dette idioti vel en ende!!! ” …er det ikke lidt naivt at tro at en borgerkrig automatisk er enden på ”idiotiet” ?
Mere logisk at se en borgerkrig som et nyt kapitel med nye regler , men idiotiet vil ikke forsvinde . I bedste tilfælde vil det blive muligt at bygge et hegn omkring det . Velkommen til mellemøsten…

Superman
Superman
9 years ago

Interessant video fra Frankrig, omend der jo ikke ligefrem er noget nyt i det. Det mest bemærkelsesværdige er vel “anti-racistens” kommentarer. Selv hvis man ser bort fra hans defacto legitimering af antihvid racisme, så er hans samfundssyn jo dikteret ud fra en hardcore racistisk ide hvor de forskellige race-grupper er i benhård kamp, og hvor enhver hvid eller mørk er repræsentant for sin gruppe, og derved også repræsenteres af alle andre fra racen. Grupperne kæmper om magten på ethvert niveau; har lovgiverne historisk været hvide, er enhver hvid derved automatisk kendetegnet ved en særlig magtposition, om omvendt for enhver mørk… Read more »

Maria Due
Maria Due
9 years ago

”For mig at se kan der ikke herske tvivl om, at Advokatfirmaet Lippestad fra starten har kørt en benhård socialdemokratisk markedsføringspolitik, der, hvad metoderne angår, er lige efter bogen.” http://snaphanen.dk/2012/04/11/its-showtime/ Sådan skrev jeg den 11. april i år, og det mener jeg stadig. Var tidligere viv til en marketingdirektør, som jeg fulgte ud i den store verden, hvor han havde branchens største tillidshverv. Derfor kunne jeg allerede i april se, hvilken vej det bar, og at den lange retssag havde flere aspekter, end aviserne skrev om og sandsynligvis ville ende, som den gjorde. Det er nu det meste af 1½… Read more »

Falkeøje
9 years ago

Vi får helt sikkert en europæisk borgerkrig.
Godt det samme, så får dette idioti vel en ende!!!

Prudentius
9 years ago

Et multikulturelt og multietnisk samfund er opskriften på socialt-politisk sammenbrud, islam (som flertallet i de indvandrede befolkninger bekender sig til) er selve garantien for det.

Multikulturalisternes 1989 gemmer sig et eller andet sted ude i de kommende årtier. Endnu et ideologisk Titanic går under, endnu en europæisk himmelstorm slynges tilbage i støvet…

Bliver vi klogere? Eller skal vi ud på en ny utopisk druktur bagefter?

Anne-Kit
Anne-Kit
9 years ago

“I don’t have a proper work here; I don’t work here”, says the man who moved to France from Pakistan in search of a better life. “Why?” asks the interviewer. “I don’t speak French,” says the man who moved to France from Pakistan in search of a better life. ?????? I moved to Australia from Denmark in search of a better life. I made sure I learned the local language and had some marketable skills before I applied for my visa … I did not expect Australia to pay for my education and language lessons, let alone unemployment benefits. People… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x