4
dec
Seneste opdatering: 5/12-12 kl. 2026
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nu er sagen om palæstinensere, der ikke fik statsborgerskab aktuel igen. Jeg har ikke set ét eneste medie, en eneste politiker, der har undersøgt hvordan det forholder sig med den konvention mod statsløshed. Det var selvfølgelig en velgerning af Rønn Hornbech ikke at gøre flere palæstinensere til mine landmænd end højst nødvendigt, det skal hun roses for, men ikke at hun har fiflet og spillet med fordækte kort.

Hun skulle åbent have krævet, at vi fratrådte den eller i det mindste, at vi tog forbehold overfor de mest skadelige indvandrere, palæstinensere og somaliere, men hun var vel været en lus mellem to negle: Hun har villet Danmark det bedste og været medlem af en regering, der ville skide grønne grise bare ved tanken om at betvivle en hellig konvention, de fleste af dens medlemmer ikke har læst. Lars Løkke ville blive mobbet på de bonede gulve, en tanke værre end at torpedere sit land med vanekriminelle socialklienter.

Palæstinenserne er den uden sammenligning værste, mest uintegrebare, kostbare og kriminelle gruppe, politikerne nogensinde har været så idiotiske at tage imod uden at rådføre sig med danskerne, og det siger ikke så lidt. Men det er noget rod alligevel. Enten må politikerne kvinde sig op til at fratræde landsskadelige konventioner, som næsten ingen andre civilliserede lande har tiltrådt, eller også må de efterleve dem. Men hvorfor informerer pressen, og især Information, der er så højligt forarget, ikke befolkningen om, hvordan det forholder sig med den konvention? Et bredt beslutningsgrundlag for læserne: Der er sølle 24 lande i verden, der efterlever den fuldt ud.  En genpostering fra marts 2011, Konventionen der fældede Rønn Hornbech. Klik grafik f. helskærm:

Ud af verdens 193 lande er det kun 37 der har skrevet under på 1961 Convention on the Reduction of Statelessness (mørkegrønne), og 5 af dem har aldrig ratificeret deres underskrift (de lysegrønne), det vil sige at konventionen gælder ikke for dem (blandt andre Frankrig og Israel).

I Vesteuropa har Belgien, Schweiz, Italien, Spanien og Portugal slet ikke tiltrådt den. USA har naturligvis heller ikke. Af de 32 der er tilbage har 8 lande taget større eller mindre forbehold, så konventionen ikke dækker helt. Danmark er et af de 24 dukselande, der ikke har taget forbehold.

Af arabiske lande i har kun to (Tunesien og Libyen) underskrevet og ratificeret – langt de fleste arabiske lande har love der specifikt forbyder at give statsborgerskab til palæstinensere, så de har ikke gidet underskrive konventionen. Af alle muslimske lande er det kun seks (de to arabiske plus Azerbaijan, Mali, Niger og Senegal….og hvem vil have statsborgerskab der?) Wiki-artikel giver navne på alle underskrivere og kort over hvem der har underskrevet og ratificeretFNs liste over underskrivere og ratifikatorer:

Det siger sig selv, at vi bør ignorere og derefter fratræde en sådan konvention, som Anker Jørgensen bandt Danmark til sidst i 70 erne. Vejen til Helvede er brolagt med FN-konventioner, vi er så dumme at tage bogstaveligt, og danskere i al almindelighed er ikke villige til at pantsætte deres land i despoternes klub, FN. Hvilken pligt bør vi have overfor palæstinensere, som ikke skal påhvile deres arabiske naboer, for ikke at tale om stormagter som Rusland, USA, Kina og Indien ?

Information og venstrefløjen fik mere valuta for deres forargelse, end de selv havde kunne drømme om. De må have været overraskede på samme måde, som det fortælles om Osama Bin Laden, da han så tvillingetårnene styrte i grus på TV.

En arabisk TV vært roser idag Danmark for at “respektere islam”: “When an Iraqi, Palestinian or Lebanese is kicked out of his home and no Arab country will take him, but Denmark does.” Hermed videregivet til rette vedkommende, jeg vil ikke eje den.

Søren Pind ser nu, hvad han er oppe imod. Svenske medier interesserer sig meget for “skandalen”, men undlader dog at citere Pind alt for udførligt, rosset kunne jo få griller: Fy, Danmark ! Men hvad med “Fy, stort set hele verden” ? –

Danmarks integrationsminister Birthe Rønn Hornbech (Venstre) fick sparken i tisdags. Historien bakom är komplicerad, långt ifrån utredd, men sorgligt typisk det Danmark som under 2000-talet blivit alltmer tillslutet.På kollisionskurs med FN-konventionSe også Danish minister sacked for doing what EVERY Arab country does, en løgnehistorie i særklasse.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] FN og EU-beslutninger, der gjorde arbejdet for dem, og vi kan stadig ikke gøre folk statsløse, som de fleste lande i verden kan, herblandt adskillige […]

trackback

[…] er den første jeg ser nævne, at 1961 konventionen mod statsløshed stort set ikke er tiltrådt af nogen, men ellers shhh ! det er en statshemmelighed, ellers har Information ikke en solobasker og en ny […]

trackback

[…] er 1961 Convention on the Reduction of Statelessness oppe, og ingen nævner at kun 24 lande i verden anerkender den fuldt ud. Man kan blandt andre høre debattøren, cand. mag. Geoffrey Cain og Zenia Stampe, hvis synspunkter […]

trackback

[…] Foredraget er et års tid gammelt, men helt aktuelt gennem statsborgerskaberne til palæstinenserne, der fik dansk statsborgerskab efter en konvention, der kun efterleves af 24 ud af verdens 197 lande. […]

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Danske politikere har i årevis bevidstløst forpligtet danskerne med underskrivelsen
af utallige konventioner, som de aldrig har spurgt folket om tilladelse til at underskrive.
Dermed har de begået både Grundlovs- og Forfatningsbrud, så de reelt er spjældkandidater,
hvis ret også var ret.
De fleste af vore politikere er i dag de rene Quislinge, som jeg ikke har lyst at stemme på.
Vi har Morten Messerschmitt, som er vort håb for, at han en dag vil oprette et nationalt
midterparti.
DF er også blevet noget falmet på det seneste.

falkeøje

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago

Helt rigtigt!! UD med alle de lortekonventioner! Konventioner er generelt i modstrid med national suveraenitet. De kan goere som de vil i deres lande, vi goer som vi vil i vores lande. Men det kan socialister ikke forstaa. Der skal alt vaere “faelles, faelles” omklamrende.

Skåning
Skåning
10 years ago

För det första så ska s k palestinier först och främst naturaliseras i Egypten eller Jordanien. Det var nämligen dessa två länder som styrde över de områden som ockuperades av Israel 1967. Golanhöjderna var nog tämligen obebodda. Vad gäller de som flydde redan 1948 och bor i något läger i fjärde generationen så gäller samma sak. Åtminstone ska de naturaliseras i något arabland. Israel har flera gånger erbjudit dessa flyktingar ekonomisk kompensation om något arabland bara tar emot dem (såsom Israel tog emot de judar som i samma veva fördrevs från en massa arabländer). Det är inte Västs uppgift att… Read more »

Elefanten
Elefanten
10 years ago

I følge Grundloven tildeles statsborgerskab ved lov. En konvension kan ikke sætte Grundloven ud af kraft. Når Ali får dansk statsborgerskab, er det fordi et flertal af de folkevalgte har stemt derfor. De folkevalgte har et personligt ansvar som lovgivere, og dette ansvar kan ikke bare afskrives med henvisning til en konvension.

Prudentius
10 years ago

Konventionerne, der har forvandlet de fleste vestlige lande til lejre for indsmulet overskudsbefolkning fra den tredje verden, med dertil hørende bander af socialbedragere, narkogangstere, voldsmænd og seksualforbrydere, er selve manifestet på vores magteliters forræderiske vanvid. Hele den her forestilling, hvor “fromme” journalister tvinger “fromme” politikere til “ekstra fromhed” eller tab af “fromheds”-status og diverse udstukne ben i ministerier og komiteer, er til at brække sig over. I lårtykke stråler. En slags perverst forskruet religiøst teater for en lovreligiøs selvmordskult, der har bemægtiget sig statsapparatet. Meningen er selvfølgelig at vi skal blive oprørte og truede på vores “anstændighed” og kræve bodsgang… Read more »

Ven
Ven
10 years ago

Svenska medier är avskyvärda, de är anti-nationella NWO-förespråkare.

http://bonnierhotet.wordpress.com/

Nils
Nils
10 years ago

Tidligere generationer kunne ikke se en stiplet linje på et FN-dokument uden straks at gå løs på den med deres store, spruttende montblancer, men problemet for os, der kommer efter, er jo, at vi ikke længere har mulighed for at udfolde vores iboende godhed, når alle vores handlinger er tvunget frem af konventioner.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x