4
dec
Seneste opdatering: 4/12-12 kl. 2105
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Der ‘integrationsproblemer’, der kun har én løsning: Man skaffer sig af med de involverede personer, ikke i et fængsel, men ud af landet. Det vil dæmre som årene går, hvor ‘ubehageligt’ visse end måtte mene, det lyder i dag. Der er en smertegrænse for, hvor mange ofre for indvandret terror, politikerne kan have på deres samvittighed, og for hvornår løsninger bliver iværksat af udenomsparlamentariske kræfter. Har politikerne ikke gehør for, hvor den grænse går – og det er jo fuldstændigt fraværende blandt svenske politikere, der er i færd med at akkumulere Europas største katastrofe – så vil håndterbare ulykker vokse til katastrofer uden for kontrol. DER ERSTE ORTSAMTSLEITER (SPD) REDET KLARTEXT, Schiebt die Intensivtäter ab und die Eltern gleich mit, Violence against Bremen citizens: Expel the chronic offenders, along with their parents.

»Homo-venlig moské er u-islamisk«

Det er den givetvis. Enhver der har været i Mellemeøsten ved, at der er masser af homo-praksis blandt heteromænd på grund af den vanskelige adgang til ‘lovlige’ kvinder, men hvis det fuldstændige sex-hykleri skal opretholdes, er Paris imamer jo nødt til at sige, som de gør. Den moské får ikke noget let liv, næppe langt heller:

The opening of Europe’s first gay-friendly mosque in Paris last week was certain to be controversial and has already attracted criticism. The mosque has been declared an “aberration” by Muslim leaders in France. Muslim leaders in France have been quick to criticise the opening of Europe’s first gay mosque, intended to welcome homosexuals and break down the barriers which separate men and women in prayer.

The rector of the Grande Mosque in Paris, Dalil Boubakeur, declared the gay-friendly mosque went against the tenets of Islam. He said:
“The mosques that are already there accept everyone so creating one specifically for homosexuals is against the spirit of Islam. Worshippers go to a mosque to worship god, they don’t go to demonstrate their sexuality. This is an abuse of the definition of a mosque.”

Boubakeur went on to add: “Homosexuality is condemned in 13 verses of the Qur’an. The only sexual relationship that is legitimate is between married men and women.” He claims the mosque will remain outside the Muslim community. Gay-friendly mosque in Paris criticised as ‘un-Islamic’

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Der er efterhånden mange politikere som siger at kriminelle udlændinge skal smides ud. Mange siger det samme om afviste asylansøgere. Men, men, men…… Når det så bliver alvor så skal de alligevel ikke sendes ud fordi de risikerer “inhuman” straf, forfølgelse, der er krig i hjemlandet osv. osv. Og så ender de på “tålt ophold”, og kan fortsætte deres kriminelle løbebane. Vi kan altså kun bruge det udsagn som SPD politikeren kommer med til noget, sålænge at han herudover tilføjer at de skal hjemsendes uanset forholdene i deres hjemland. No matter what!!! Det er forholdene i Danmark (i det her… Read more »

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x