8
dec
Seneste opdatering: 9/12-12 kl. 1247
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Sunnewsnetwork interview, sendt i går den 7 december. Michael Coren har en god indledning til det her: A religion gone mad & gone bad.

En rejse fra Iran til Danmark – En rejse fra islam til kristendom

Massoud Fouroozandeh flygtede som ganske ung fra Iran til Danmark. Han konverterede fra islam til kristendommen og uddannede sig til cand.theol. I dag arbejder han som migrantpræst på Fyn. Massoud Fouroozandeh boede i indvandrerghettoen Vollsmose, men måtte flytte efter at han var konverteret, fordi han og hans familie blev chikaneret på det groveste. Blandt andet blev der øvet hærværk mod bremserne i hans bil. Massoud Fouroozandeh har skrevet flere bøger om islam og kristendommen. Senest “Global jihad” sammen med Marianne Søndergaard. Britta Mogensen har interviewet Massoud Fouroozandeh efter et foredrag, han holdt i Trykkefrihedselskabet den 28.11.2012.

Sognepræst Massoud Fouroozandeh i TFS, 28.11.2012

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Prudentius
9 years ago

“…who have bought into the utopia that they want a system of government, that is going to take them instantly to paradise, after they die. So it is an investment basically in death.” (Hirsi Ali min 5:08-5:20)

Netop vigtigheden af troende muslimers livslange kamp for at opnå adgang til Allahs paradis, etableret og styret af islamisk ortodoksi via shariaens juridiske apparat og dens universelle-imperialistiske politiske-teokratiske mission kan ikke undervurderes og bør ikke lyves bort.

Det er dog imidlertid præcist og skæbnesvangert hvad de vestlige multikulturelle regimer har gang i.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x