10
dec
Seneste opdatering: 10/12-12 kl. 2037
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Yougov december – SD-rekord selvom avisens Niklas Orrenius stadig mener, at partiet er havnet i en dyb krise. Gad vide, hvad han mener. Orrenius har lige fået publicistklubbens Gyldne Pen. Det synes svært at opdrive en svensk bladneger, der ikke er begavet med alt muligt af guld. Vor tids adel er også forfængelig og selvgratulerende.

Enhedslisten kontra Robin Hood

Af Torben S. Hansen

Venstrefløjen sammenligner sig gerne med den frygtløse Robin Hood fra Sherwoodskoven (omkring år 1200). Han “tog fra de rige og gav til de fattige” – påståes det igen og igen. Enhedslisten og SF erklærer også at prioritere det arbejdende folks interesser højst af alt. Det suser i de røde faner, og de ølglade demonstranter synger Oskar Hansens gamle sange om sammenhold og klassekamp. Og de socialistiske politikere lader munden løbe.

Løgn og løgn!

Robin Hood kæmpede mod den lokale øvrighed, som var sheriffen i Nottingham. Han pålagde bønder og håndværkere at betale tunge ekstraskatter til sin chef, kong John (Lackland – Johan “uden land”). Men Robin og hans lystige svende overfaldt sheriffens pengetransport og returnerede hele provenuet til den udpinte underklasse. De forsvarede samfundet og bekæmpede staten! Det kan ikke siges for ofte.

Den 1. november blev det oplyst, at Enhedslisten – Frank Aaen – efteraber sheriffen i Nottingham: De røde gennemtrumfer, at bundskatten hæves. Arbejderne skal betale endnu mere til det opsvulmede bureaukrati og dets absurde udgifter. Er det noget, asfaltkogerne, buschaufførerne og sygeplejerskerne har opdaget? Notits i Berlingeren, d. 1. november 2012.

Journalist skriver bok om Fjordman
‘Hver gang der kommer en ny bog, læser jeg en gammel’, skal Winston Churchill have sagt:

Journalist og forfatter Simen Sætre skriver bok om den antiislamistiske bloggeren Fjordman, som var en av Anders Behring Breiviks inspiratorer. Som alle andre har jeg opplevd dette veldig sterkt. Jeg forsøker å finne ut hvorfor han ble så radikal, sier Sætre til Aftenposten om Peder Nøstvold Jensen som er bedre kjent under aliaset Fjordman.

Sætre, som til daglig jobber i Klassekampen, sier han har utvekslet e-poster med Fjordman i ett år, og gjort mange intervjuer. Han vil ikke fortelle om han har møtt antiislamisten personlig.Journalist skriver bok om Fjordman.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Frank P
Frank P
9 years ago

Hvorfor vågner jeg hver morgen med spjæt efterhånden? Jeg er gladere end tidligere, jeg føler vores sag har fremgang – har mine følelser ret? Beviserne har efterhånden tonet sig op, så meget og så længe, at det ikke er til at komme uden om længere. DF rammer snart 20 %, noget er nyt.

Man skal ligefrem være opmærksom på chanceryttere, folk der vil skifte hold nu hvor det hele er ved at vende.

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Frank P

Ja, det skal blive sjovt at se alle “elitens” fantasifulde bortforklaringer, harmen og den totale forvirring i de frelstes salige kredse, den dag – inden for en ikke al for fjern fremtid – hvor DF passerer et fuldstændigt uforstående, passivt og måbende S på hastig vej nedad, permanent! Sådan går det, når man kommer for sent til virkeligheden og overhovedet ikke lytter til store dele af sit engang naturlige vælgerkorps, men tværtimod mener sig ansat til at opdrage dem og belære dem om, hvad de skal mene og tænke og må sige om den velsignede “kulturberigelse”, som de selv samme… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x