10
dec
Seneste opdatering: 10/12-12 kl. 2047
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Der bliver flere investeringsfonde, der følger islamiske regler. Saxo Bank er også med på vognen. Flere og flere muslimske investorer på globalt plan vælger nemlig at sætte deres penge i en forening, der investerer i overensstemmelse med den islamiske sharialovgivning. Og så skal porteføljemanageren altså have selskab af et shariaråd, der kan udstikke linjerne for, hvilke virksomheder, der er haram, og hvilke der er halal, eller lovlige og ulovlige i henhold til islamisk lov.

Den danske investeringsbank Saxo Bank er blandt dem, der har valgt at have islamiske investeringer på produkthylden. Banken lancerede muligheden for at investere i aktier efter islamiske principper for et år siden, og ordningen oplever stigende succes. »Det har været en træg start, men siden hen har interessen været opadgående. Det tager noget tid, før kunderne vinder tillid til, at vores produkt er i overensstemmelse med og respekterer de principper, vi stiller dem i udsigt,« siger Jakob Beck Thomsen, Regional head of Middle East and CEO Saxo Bank (Dubai) Ltd..

Saxo Bank har et analysebureau til at gennemgå listen over sharia-godkendte virksomheder en gang om måneden, og der skal ikke meget til, før en virksomhed ryger ud i kulden. »Der er forskellige fortolkninger af sharia hos de mange lærde, og derfor har vi valgt at bruge den saudiske og bahrainske model, der går for at være den mest konservative.På den måde kan vi tilbyde produktet i hele den muslimske verden,« siger Jakob Beck Thomsen. PENGE OG: Islamiske investeringer vinder frem. JP ikkke online)

Det er rart at blive citeret

Af og til vil man også gerne krediteres: JP Dobbeltmoralens vogter 95 ud af 337 ord stammer fra min anmeldelse: Sankt Olofs selektive diktaturkritik.

‘Never a dull moment’

»Han så mest ked ud af det«,skriver Politiken om en mand, der ville bombe Kastrup Lufthavn, og det siger jo ikke ret meget. Det er sådan jeg ser ud, når jeg læser Politiken. Hvad siger andre kilder, inkl. øjenvidner? (GM=gerningsmand)

GM Svamlade om att Jimmie Åkesson är ond och hade koll på “alla”, han var ca 25 år gammal och bröt på svenska utländskt utseende. “Han skrek att han hatade Sverige och att han ville döda alla”

Enligt passagerare på tåget var GM från Chile. Han var inte vid sina sinnens fulla bruk och snackade om att Säpo har mördat Palme. En kvinnlig passagerare uppfattade att GM skulle spränga tåget/Kastrup och slog larm till personalen ombord. Tåget rullade bara ett 30-tal meter innan det stannade och passagerarna kunde kliva av på perrongen.

Det er ikke så kedeligt at være polis, som det var for år tilbage, og det er også blevet meget sjovere for København, at have Malmø som nabo. Misstänkt bombman gripen på tågstation i Malmö, Anholdt svensker truede med at sprænge Københavns Lufthavn i luften, Vittne: Han skrek att han ville döda alla. Manden er åbenbart sindslidende, eller som det hedder på avissprog “mår inte så bra.” Svenske mordere, f.eks. har det næsten altid ad Helvede til i referaterne. Samme bruger også tit udtrykket “vansinnesdåd”, det forstår man: Et nyt svensk studie fra Karolinska viser, at så meget som 43 % af nyankomne indvandrere til Sverige lider at psykiatriske symptomer og det er synd, også for Sverige. Studiet har været online, men er taget bort.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
PK
PK
9 years ago

Finans og Sharia. Der må ikke investeres indenfor musik ,porno,tobak og svinekød.
Disse produkter må ikke findes i porteføljerne, og heller ikke i bankaktier. der tages
jo renter.
Een har længe tænkt på om muhammedanerne må modtager socialhjælp med penge
tjent i disse firmaer?
Kan muhammedanerne leve med at ,i de vantros lande at modtage penge og leve for dem,
hvis de er tjent på svin f.eks.?
Skabt af de vantro?
P.S. Hvordan kan de ædle muhammedanere leve i lande med stor produktion af svin?

Frank P
Frank P
9 years ago

LA og Saxo og slænget er farlige… pengene styrer værket, vi skal ikke underkaste os den styring

Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

SAXObank er bare typisk ultraeberalist. Målet er penge og midlerne helliger målet.
Sådan ser jeg også Liberal Aliance.

Santor
Santor
9 years ago

@ ‘Never a dull moment’

SJS – Sudden Jihad Syndrome.

Vi skal vænne os til at Danskere, Svenskere eller Nordmænd med anden etnisk oprindelse “tænder af” på forskellige tider og tilfældige steder i vores ellers så fredelige lande.

Vores regeringer kan mindske faren ved at lade befolkningen bevæbne sig så der i det mindste er mulighed for at afskyde disse farlige mennesker før de anretter for meget skade. Vi kan ikke være tjent med at leve i frygt for hvornår den næste jihadist føler sig fornærmet eller overset af vores samfund.

Nils
Nils
9 years ago
5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x