12
dec
Seneste opdatering: 12/12-12 kl. 2308
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Forfølgelse af mindretal er et af de mest alvorlige problemer i dagens København, mener R-borgmester. Københavns Kommune har allerede sat de projekter i søen, der skal til for at løse problemerne med forfølgelse af det jødiske mindretal i byen. Det mener Anna Mee Allerslev (R), der er beskæftigelses- og integrationsborgmester i København.”Vi har allerede en række forskellige initiativer, der går på tværs af alle de store religioner, så vi gør allerede rigtig meget. Desværre er der ikke et trylleredskab, der kan løse problemet. Det er et langt, sejt træk, der skal til,” siger hun.Borgmester: Gør meget mod jødehad (klik f. stor grafik)

:

Jeg elsker de der sproglige ready mades af gummi. Denne betyder oversat: “Vi har lavet lort i den, og jeg er fuldstændigt blank i forhold til hvad jeg skal gøre, men det er helt uacceptabelt.” Lige præcis hvordan vil borgmester Allerslev forhindre den muslimske antisemitisme, som hendes eget parti har været den ivrigste importør af, i at vokse andet end ved at holde dialogmøder og pøse skattepenge ud til virkningsløse ‘integrationsprojekter’? Skal hver jøde have en livvagt? Vil hun deportere jødeforfølgere? Vil hun spærre for antisemitiske, arabiske sattelitkanaler? Småbørn skal have tolerance på¨skoleskemaet? Skide godt, Egon!

Min påstand er, at ingen der kan forhindre jødechikanerier i at forstætte og eskalere, og den er også, at hendes importerede klienter bare forsætter den etniske udrensning de næsten havde fuldført, da de forlod Mellemøsten. Det lange sejge træk i Mellemøsten – det tog kun 60 år at gøre den Judenrein. Nu er det så Europas tur. Det vil tage længere tid her, men da vi ikke har nogen der for alvor vil gøre noget for Europas jøder, vil det ske. “Slaget var tabt fra starten,” sagde en jødisk, belgisk professor om muligheden for en jødisk fremtid i det ‘multikulturelle’ Europa. “Vi er ikke mange nok.

Allerslev og hendes parti er hovedansvarlige for at de tilstande, nu er normalen for danske jøder, og de samme jøder burde fortælle hende det direkte i klartekst: De Radikale indførte jødeforfølgelser i Danmark, naturligvis sammen med andre partier, der kun var anelser mindre ignorante og idiotiske. Man kan ikke sige ‘genindførte’, for vi har ingen historisk parallel gennem 400 år. Tyske værmenagtssoldater tillod sig ikke samme opførsel i Danmnark, som nogle af Allerslevs arabiske herrefolksvenner.

Og der er intet at gøre ved det. København vil blive som Malmø, og Malmø vil blive som Baghdad og om nogle generationer er Danmark også Judenrein. Cut the crap, sig undskyld til danske jøder – også til de homoseksuelle, af uransagelige grunde Radikale kernevælgere, – og forsvind! (Se også MIKAEL JALVING. Davidsstjerne og Dannebrog , Israels ambassadør til Danmark med klar tale og Israel-ambassadør om jødehetz i Danmark: Samme trend ses i europæiske byer med mange muslimer – masser af links fra dagens artikler om det politikerskabte jødehad.)

To socialdemokrater diskuterer indvandring – Sarazzin i Holland

Det er en lang sag på to timer, og jeg har kun set én. Sarazzin diskuterer med Paul Scheffer, professor og fremtrædende socialdemokrat. Det foregår på engelsk. Hvorfor er der ingen, der har inviteret Sarazzin til Danmark? You Tube.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago

Steen eller andre: jeg savner virkelig en kilde til det fremragende kort. Kan I hjælpe?

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

UPS! Glædelig,,,,,,

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Glædelig Jul og Godt Nytår.

https://www.youtube.com/watch?v=IirR7z_024Q

Poul Højlund
Poul Højlund
9 years ago

Kan ikke lige finde en kilde på det meget sigende kort.Hvor skal jeg kigge?

Og gad vide hvordan et tilsvarende kort for kristne ser ud – inklusive Tyrkiet??

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Reply to  Poul Højlund

lande efter 1948 SÅ ER DET SAGT I disse dage i Jerusalem holdes en konference om international retfærdighed for jødiske flygtninge fra arabiske lande (“International Justice for Jewish Refugees from Arab Countries”) på David Citadel Hotel. I sin åbningstale sagde ministerpræsiden Benjamin Netanyahu: “Den arabiske verden har forsømt de palæstinensiske flygtninge, og har brugt dem som et værktøj til at bagvaske Israel, mens Israel, som dengang var et lille land, var i stand til at absorbere jødiske flygtninge fra arabiske lande og gøre dem til produktive borgere”. Alle taler om de palæstinensiske flygtninge Spørgsmålet om “palæstinensiske flygtninge” bliver ofte stillet… Read more »

Ulf
Ulf
9 years ago

Skal alle jøder nu undgælde for Pundik og Melchiors fejltagelser?
Mon ikke de fleste jødiske danskere drømmer sig tilbage til dengang Danmark var et homogent land med hedninge, protestanter, katolikker, jøder og nogle få bahaier! Før nationen blev beriget med muhammedanere fra Analfabetistan og disses uregerlige afkom

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Ulf

“Skal alle jøder nu undgælde for Pundik og Melchiors fejltagelser?”

100% enig!! Absurdistan (aka den offentlige debat) har naaet usete hoejder naar det er “joedernes” skyld at en masse barbarer er kommet til landet

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Hvad er indvandringen til Danmark og hvorfra? Herinde toer folk saamaend godt men ude i samfundet toer folk jo ikke sige at muslimsk indvandring er problemet. Det her bliver jo enden paa, i foerste omgang det joediske Danmark, dernaest bare Danmark som kultur-nation. Uhrskov og andre siger at indvandringsloven igen er hullet som en si. Hvor galt er det?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Dagens gode nyhed 😉 http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/article4946181.ece Storkriminel amok efter udvisningsdom AF SØREN MUNCH 25-årigt medlem af berygtet familie skal ud af landet efter fem års fængsel. Efter en kriminel løbebane på 17 år indhentede det danske retssystem onsdag eftermiddag den kroatiske statsborger Jura Levakovic. Den 25-årige mand blev ved byretten i København idømt fem års fængsel og efterfølgende udvisning til Kroatien for hjemmerøveri og bankrøveri. Desuden fik Levakovic indrejseforbud til Danmark for bestandigt, og den besked blev for meget for den ellers så selvsikre bankrøver, hjemmerøver og røver, skriver Ekstra Bladet. “I kan lige så godt begrave mig” Han ankom til… Read more »

PK
PK
9 years ago

Og så var/ er der de danske jøder,som med åben pande har kæmpet for den muslimske indvandring.
Jeg forstod på deres indlæg, at det handlede om at være åbne og gode mennesker.
Modsat de forfædelige danskere, som var nervøs over, hvordan det ville gå deres land og f.eks jøderne.
Ak ja, sikke en sørgelig historie. Ja,så grotesk en historie.

Tim Pallis
Tim Pallis
9 years ago
Reply to  PK

Ja PK! En sørgelig og grotesk historie. Jeg er helt enig med dig. Er Messerschmidt den eneste, som har skrevet om Herbert Pundik og Melchior familiens glade håb om en vellykket integration af kulturberigerne?

Erling
Erling
9 years ago

Sarazzin/Scheffer-debatten starter 15:50

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“The dogmas of the quiet past are inadequate to the stormy present. The occasion is piled high with difficulty, and we must rise with the occasion. As our case is new, so we must think anew and act anew. We must disenthrall ourselves, and then we shall save our country.”

Abraham Lincoln (who was, of course, a war leader…)

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Det karakteristiske i opbygningsfasen af en multikultur er, at en minoritet der vokser eksponentiel, effektivt nedbryder den eksisterende kultur og belaster samfundsøkonomien katastrofalt er så hjertelig velkommen.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x