13
dec
Seneste opdatering: 14/12-12 kl. 0425
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Sir Andrew Green, chairman of MigrationWatch UK, said: “At last we have a Home Secretary who is honest about the consequences of mass immigration and ready to take on the bogus arguments for it.”- In a speech in London to think-tank Policy Exchange, the Home Secretary said Labour’s student visa policy was “abused on an industrial scale”, with numbers reaching a record 303,000 in one year. Under the new policy UK Border Agency officials will conduct interviews with more than 100,000 applicants from “high-risk” countries outside the EU.THERESA MAY GETS TOUGH ON MIGRANTS, More than 100,000 migrants to undergo face-to-face interviews in attempt to end visa system ‘abuse’

Svenske politikere vil måske notere sig, at Theresa May siger “after 30 years of uncontrolled mass-immigration” sekund 33. HUn brugges ordet ‘massindvandring’ 7-8 gange i løbet af talen. En værre Sverigedemokrat, hende Theresa. Vil man ikke høre hele den engelske indenrigsminsters tale, er der et tre minutters uddrag her.

Nørrebro-kirke afkrævet beskyttelsespenge af ‘unge’

Det er næsten ærgerligt, at det ikke var hos Per Ramsdal i nabokirken, men det kan nås endnu:

Tre unge drenge har flere gange forsøgt at kræve penge fra personalet ved Hellig Kors Kirke, fordi kirken ligger i ‘deres’ område. Mikkel Gabriel Christoffersen, formand for menigshedsrådet i Blågårds Sogn, bekræfter overfor ekstrabladet.dk, at kirken har anmeldt sagen til politiet.

– Tre teenage-drenge opsøgte vores medarbejdere tirsdag og onsdag og bad om penge, fordi kirken ligger i ‘deres’ område. Der blev sagt klart nej, og siden har vi ikke set mere til drengene, siger Mikkel Gabriel Christoffersen.Pengeafpresning mod kirke på Nørrebro, Unge kræver beskyttelsespenge af Nørrebro-kirke.

Over 1000 kriminelle sigøjnere pågrebet af politi i Oslo i år

1054 rumenske statsborgere ble pågrepet av politiet i Oslo i løpet av årets elleve første måneder – det er en dobling fra i fjor. Visepolitimester Roger Andresen kan ikke si hvor stor del av den rumenske kriminaliteten som romfolket har stått for, men situasjonen kan ikke fortsette, understreker han.- “Noe må gjøres. Vi kan ikke ha en slik sommer til. Rumenere topper pågripelsesstatistikken for utenlandske borgere soleklart. Det handler om alle former for vinningsforbrytelser,” sier Andresen og ramser opp nasking, innbrudd og lommetyveri.Over 1000 rumenere pågrepet i Oslo i år

I Danmark fik en udvist, vanekriminel, kroatisk sigøjner et råd med på vejen fra dommeren:

JURA LEVAKOVIC har brugt hele sit liv på at bevise, at han ikke føler nogen tilknytning til det danske samfund. Vi vil foreslå, at han benytter sin tid i fængslet til at lære kroatisk. Og kan hans familie ikke undvære ham, skal den ikke høre noget fra os for at rejse med.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] svenske samtale om masseindvandringen (et næppe tilladeligt ord, der bruges helt frit af toppolitikere i England nu), er pilrådden og forgiftet af at have ligget under låg i tre årtier. Det er den sørgelige […]

Frank P
Frank P
11 years ago

Der er så mange i UK allerede, at de tiltrækker nye. Man kan ikke stoppe udviklingen igen. UK is getting swamped. Vi ser det også herhjemme: fra 150.000 til 250.000 (+ alle illegale) på 13-14 år, meste af tiden med VKO. Lige nu voxer de med mere end 10.000 årligt. Og det bliver snart til 15.000 årligt. Og det der forarger mig mest er at somalierne ikke sendes hjem igen!!! Der er mere roligt end længe dernede, men men men pga. en EU-dom så skal vi beholde dem… Så 2020: 400.000 og mere end dobbelt så mange problemer. På den… Read more »

Santor
Santor
11 years ago

@ “From today we want only the best and the brightest”

Så bliver der langt mellem snapsene i fremtiden.

Meeeen, jeg er ligeså mistroisk som resten af den undrende befolkning.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

Vi ved vel strengt taget ikke, om Per Ramsdals kirke betaler beskyttelsespenge. I hvertfald er det næppe givet, at han ville politianmelde noget. Han “forstår” formentlig de unge, og har “ondt af” dem. Også af bekvemmelighed, for hellere det, end indrømme frygt og fejhed. Så hvem ved, hvilken modtagelse, de får hos Per Ramsdal, når de kommer til ham?

– – –

Santor
Santor
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Lad os da håbe at politiet, som en del af deres efterforskning, laver en rundspørgende til de andre kirker i området.

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Santor

Ja. Jeg synes bare ikke rigtigt, politiet virker så interesseret i at “eskalere” konfrontationerne længere. I hvertfald vil de hellere have konfrontationer med nogle andre. Vi ser det jo i “ghettoerne” (kolonierne!) – og i Kokkedal kom man også til at afsløre sig, da man rent ud gav udtryk for irritation over, at pressen mødte op i Egedalsvænget for at rapportere, for så var det jo klart, at det gik som det gik! Det kan tilmed politiet sige sig selv, og derfor kunne politiet også nok finde ud af at holde sig væk. Og kun komme talstærkt, når der –… Read more »

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S.

– Her kom en politibil trillende imod os med slukkede lygter. Betjenten ruller vinduerne ned og spørger om det brænder meget dernede, hvor vi kommer fra, hvilket jeg kunne bekræfte, fortæller AH, der dengang kun havde boet i Vollsmose en måneds tid.

Fra endnu en beretning om vort Professionelle politi

Prudentius
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Pølsetiet har selvfølgelig for længe siden fundet ud af hvad multikulturen er og hvad den betyder for borgernes og pølsetikorpsets sikkerhed og førlighed.

At de har mistet kontrollen med dele af riget er helt naturligt. Jeg bebrejder dem alene at de ikke åbent fortæller befolkningen hvilken katastrofe politikerne skaber og har skabt.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
11 years ago
Reply to  Morten - - -

Deprimerende laesning de links. Det danske politi er simpelthen ikke gearet, mentalt, taktisk og udstyrsmaessigt til den nye virkelighed.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
11 years ago

»From today we want only the best and the brightest«

Ja det lyder godt. Men kan man stole paa det. Jeg er lidt skeptisk…

Morten - - -
Morten - - -
11 years ago

“From today”-udsagnet lyder en anelse skåltaleagtigt. Lad os hellere høre en rå og konkret plan. Især da fremfor en ønskeseddel (“we want”). Med hvilke midler vil I stoppe dem? Hvis ingen tør sætte præcise ord på det, er det fordi de selv tvivler på, at de har mulighed for at tage tilstrækkeligt probate midler i brug.

Men håbet er vel som altid lysegrønt. Selvom vi er blevet lidt kyniske.

– – –

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x