15
dec
Seneste opdatering: 16/12-12 kl. 0258
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

It’s a day late, but the much anticipated Mohammed movie by Imran Firasat and Terry Jones has been released. The Spanish authorities threatened to arrest Mr. Firasat and deport him to Pakistan if the movie were to be made public. So what will happen to him now?And when will the “Muslim street” erupt in violence? From the press release sent out by Stand Up America Now:

Det er måske ikke nogen videre film, jeg skal vende tilbage til det, hvis jeg får den set. Men alene det, at en spansk dommer på forhånd kalder Imran Firasat ind og truer ham med straf hvis han så meget som publicerer et still-billede, er fuldstændigt uhørt i Europa. Det er nok til at blogge filmen.

Interview with Imran Firasat, maker of the innocence of the Prophet Spanish TV Dec 13 2012

Siv Jensen vil vite hva innvandringen koster

Siv Jensen ønsker å vite hva innvandringen koster Norge. Hun vil at Statistisk Sentralbyrå utarbeider et innvandringsregnskap.

Frp-lederen vil ha en oversikt over hvor mye innvandrere koster den norske staten, skriver Dagsavisen.– Altfor mange innvandrere ankommer Norge og havner rett i trygdefella, sier Jensen, som mener rapporter fra Statistisk sentralbyrå og det regjeringsoppnevnte Brochmann-utvalget viser at norsk innvandringspolitikk ikke er bærekraftig.Frp-lederen gleder seg over at mange innvandrere jobber, men mener altfor mange ikke bidrar til å skape verdi i det norske samfunnet.

– Jeg mener vi må konsentrere oss mer om de som ikke kommer i jobb eller utdanning, men mottar penger fra Nav, sier hun.Hun håper på støtte fra andre borgerlige partier ved et eventuelt regjeringsskifte. Men både Kristelig Folkeparti og Venstre avviser forslaget.

Høyres nestleder Jan Tore Sanner vil ikke kommentere saken overfor Dagsavisen. Første gang Frp lanserte ideen om innvandringsregnskap var under byrådsforhandlingene med Høyre i Oslo i 1996, men etter en lang politisk dragkamp ble planen nedstemt. Document.no

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Britta Due Andersen
Britta Due Andersen
9 years ago

Tja, det kan da godt være, at filmen ikke er det mest saglige information om Islam, der findes, men alt det hysteri, der har været, er helt ved siden af.

Nielsen
Nielsen
9 years ago

Konvertitter og imamer fortjener til fulde hvad mange af os ønsker over dem.

Prudentius
9 years ago

Udmærket film, fyldt med de sædvanlige sandheder om islams morderiske og forbryderiske “ethos”. Sandheder der i lyset af den fortsatte og tiltagende globale jihad ikke kan gentages for ofte. Trods Vestens feje magteliter, der hellere sælger deres egne børn og gamle mødre til slaveri, end de udtaler et eneste kritisk ord om det værste barbari.

At Muhammed og hele det vidt forgrenede persongalleri i Mekka og Medina så aldrig har eksisteret, men er opfindelser begået af det senere Abbaside-kalifats jurister og hofpropagandister, under udformningen af et guddommeliggjort imperielt lovkompleks og en teokratisk herskerideologi, ja det er en hel anden diskussion.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x