18
dec
Seneste opdatering: 20/12-12 kl. 1121
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Update: Nu undertekstet på engelsk: Skriver Morten Uhrskov i Danske medier slører, at Egypten er på vej til at blive en islamisk stat i Den Korte Avis. De der forstår tysk, er ikke i tvivl efter denne skærmmende ZDF reportage fra i går, hvor en egyptisk journalist ligeud sammenligner Broderskabets ideologi og globale ambitioner med nazismens og kommunismens. De har endda nu de samme brun(sort) skjorter på gaderne for at overfalde politiske modstandere. “Først Egypten, så verden.”

“Es geht nicht nur um Ägypten, die Moslembrüder wollen ein weltweites Kalifat, ihre Ideologie gleicht dabei dem Kommunismus oder dem Expansionsdrang Hitlers.”

EU og USA, der ikke ses at have nogen konsistent mellemøstpolitik, der holder mere end 12 måneder, skaffede sig af med sækulære, allierede i bytte for religiøse fascister. Jeg spørger mig, hvor mange problemer demokratiers politikere skaber, for hvert de løser. Vores ledere såede vind og kan nu høste storm, og Egyptens 10 mio kristne er nervøse, der er mareridtsscenarier, der er værre end Syrien pt. Coptic Christians Asking Free World to Cut Ties With Egypt Under Morsi.ZDF advarer for forstyrrelser af nattesøvnen. Uhrskov skriver bla.

Hvorfor er dækningen af første afdeling af den egyptiske folkeafstemning ikke langt mere massiv? Hvorfor nævnes det ikke, at den langt mere konservative del af befolkningen endnu ikke har stemt? Danske medier generelt – og det vil i praksis sige danske journalister – har tilsyneladende fortsat svært ved at slå hul på den selvskabte bobbel, de placerede sig selv i, da det såkaldte arabiske forår tog sin begyndelse i februar 2011 i Tunesien. De gav dengang indtryk af, at befolkningerne gjorde oprør mod anti-demokratiske diktaturer med det formål at få demokrati og personlig frihed, som vi kender det i Vesten.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Josefine
Josefine
9 years ago

Egypten är på väg!? Hela Europa är på väg.

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Skulle egypterne være klogere end de andre muslimer i Mellemøsten?

falkeøje

Allan Hansen
9 years ago

Hvad er Jihad?

https://www.youtube.com/watch?v=ERou_Q5l9Gw

Tak for kaffe.

Santor
Santor
9 years ago

Lidt OT. Jeg kan ikke lade være med at blive en lille smule irriteret hver gang der tales om islam og deres ønske om at overtage verden. Det lyder som om de fleste er bange for islam. “Uhhh de slemme islamister vil overtage verden”. Det vil aldrig ske! islam er en ufrugtbar og initiativløs livsstil der kun kan leve som en parasit på andre kulture. Selv et land som tyrkiet kan kun overleve ved at tyrkiske (bistandsklienter) sender valuta ud af værtslandene. Lad dem tale, vi vinder ligegyldigt hvad der sker. Problemet er hvad vi gør for at forhindre det?… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x