18
dec
Seneste opdatering: 18/12-12 kl. 0144
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

 

Islamisternes stigende aktivitet på sociale medier kan føre til konkrete terrorhandlinger i den virkelige verden, mener førende eksperter.Derfor opruster Politiets Efterretningstjeneste (PET) nu i kampen mod cyber-jihad og iværksætter en ny indsats mod radikalisering på nettet, skriver Politiken…radikaliseringen er i vid udstrækning flyttet fra mørke kælderlokaler ud i internettets undergrund, og derfor flytter PET nu ressourcer til arbejdet med at imødegå radikalisering på sociale medier som Facebook og YouTube

Terrorforsker Magnus Ranstorp fra den svenske Försvarshögskolan kalder udmeldingen “opsigtvækkende”: – Scharf definerer her et helt nyt område for PET, som får stor betydning for kampen mod radikalisering og terror, siger han til Politiken. Med udgangspunkt i en række radikale herboende muslimers profiler på Facebook har Politiken fulgt islamisternes spor videre ind i lukkede udenlandske jihadfora. TV 2 Nyhederne har vist optagelserne til to jurister, der begge mener, at udtalelserne er strafbare.PET til kamp mod radikale i cyberspace, Danske islamister hylder 9/11-terrorangrebet.

Der er love ,vi får svært ved at håndhæve. Så vidt jeg ved, er det strafbart at gå i krig for en fremmed magt. Alligevel befinder der sig et ukendt antal ‘svenskere’ i den blodige borgerkrig i Syrien, og efter alt at dømme, gør de sig også skyldige i krigsforbrydelser. Se selv på You Tube, hvordan den krig føres med tortur og summariske drab på krigsfanger. Hvad har Sverige tænkt sig at stille op med dem, når de kommmer ‘hjem’?

Armébasen Sheikh Suleiman, eller syriska armens 111:e regemente, drygt två mil mil väster om Aleppo, intogs efter en längre tids belägring av syriska rebeller den 10 december. Därmed föll den syriska regimens sista militärbas i regionen.Det var inte den internationellt erkända Fria Syriska Armén som stormade Sheikh Suleiman. Den blev snarast snuvad på konfekten. Basen intogs av jihadisterna från Al-Nusrah-fronten (vilket motsvarar al-Qaida) och dess allierade. Det rapporteras att jihadisterna därmed kom över stora mängder vapen, bland annat stridsvagnar och luftvärnskanoner.

Bland dem som intog Sheikh Suleiman fanns jihadister från Sverige. Här är deras egna fotografier från erövringen. Mannen på kanonen kallar sig Abu Dhirar Filibbini men heter Bherlin Dequilla Gildo. Han är född i mars 1978 och är folkbokförd i Bergsjön i Göteborg. På hans Facebookkonto har under de senaste dygnen en rad bilder laddats upp från Sheikh Suleiman. (varning för några starka bilder!).Svensk jihadist poserar med människolik i Syrien

AB til småbørn: Ville I stemme på SD efter jernrørene?

Forskellen på svenske medier og Exploitation of Children: Gun-Toting Toddlers Establish Rebels’ “Children’s Brigade” in Syria – er kvantitativ, ikke kvalitativ. Aftonbladet skal glæde sig over, det ikke er mine fem-årige, de holder legestue med. Nu får jeg bare hovedpine.Aftonbladet testar att barnen kan sin PK-läxa.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
9 years ago

Apropå AB – det ska böjas i tid det som krokigt ska bli!

Santor
Santor
9 years ago

Vi er nødt til at holde fast i at vi stadig har ytringsfrihed, og derfor skal PET IKKE blande sig i hvad der “kommunikeres” ud på internettet. islamisterne skal have lov til at hylde morderne fra 9/11 og andre terrorister så ved vi hvor vi har dem. De skal naturligvis stoppes så snart det udvikler sig til terror. Lad derimod gerne de enkelte lande bestemme hvad de vil tillade på deres del af nettet. Det er bare en målestok for hvor demokrati-villige de er. Det er startskuddet til at implementere den censur EU og FN ønsker. Det vil udvikle sig… Read more »

PFEP
PFEP
9 years ago

Klippet från Aftonbladets TV är skrämmande likt de klipp från palestinsk TV man ibland kan se på Memri-TV.
http://www.memritv.org/clip/en/2390.htm

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x