27
dec
Seneste opdatering: 27/12-12 kl. 1802
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

PVV leader Geert Wilders is to step up his campaign against Islam in 2013, the parliamentarian told Nos television in an interview.The fight against Islam is a mission for life, Wilders told the broadcaster. Wilders said he would step up his fight against ‘the biggest sickness’ the Netherlands has had at home and internationally, ‘from Australia to America, from Switzerland to wherever.’Wilders also again renewed his statement that the Netherlands has a ‘Moroccan problem’. It is Moroccan racism that they rarely rob each other, Wilders said. Dutch News

Hele NOS interviewet ovenfor (hollandsk utekstet). Bliver det undertekstet, skiftes videoen ud.

52% of Rapes in Rome Committed by Immigrants

59% in Milan, 40% in Italy

Immigrants account for only 6 percent of Italians, but for an impressive 40 percent of Italy’s rapes. 6.3 percent of the rapes in Italy are carried out by Moroccans. The numbers really pack up around urban areas.

In Rome, immigrants are responsible for 52 percent of rapes. In Milan the number goes up to 59 percent. 8 percent of the rapes in Milan are carried out by Egyptians and 7 percent by Moroccans. In Bologna, 53 percent of the rapists were immigrants, of whom 11 percent were Moroccans. Daniel Greenfield (Violeurs étrangers en Italie : les comptes fantastiques des immigrationnistes)

En phd. i Fjordmanologi?

Hvorfor ikke? Masseuniversiteterne uddanner humorforskere. Artiklen er nynorsk, nedsætter læsehastigheden med 50 %:

22. juli tvinga oss til å sjå at det er mykje ekstremisme på nettet, seier professor Jill Walker Rettberg. No lyser Institutt for lingvistiske, litterære og estetiske studium ut ei stipendiatstilling som er øyremerka forsking på ekstreme ytringar på verdsveven.

Ein av bloggarane som media fokuserte på etter 22. juli, er Fjordman. Han var nemnd i Anders Behring Breivik sitt manifest, og det har vorte sagt at han er Behring Breivik sin ideolog. Fjordman er ein høgreradikal antiislamist. Han har vorte skulda av mellom andre Marie Simonsen, som er politisk redaktør i Dagbladet, for å vera ein ekstremist som oppmodar til politisk vald. Sjølv har Fjordman uttalt at han aldri har treft Behring Breivik, og at det berre er massedrapsmannen som kan skuldast for det som hende 22. juli 2011. – “Eg visste om Fjordman før 22. juli, men eg hadde ikkje gått inn for å undersøkja ytringane hans,” seier Walker Rettberg. Ho seier at bloggar ofte er meir polariserte enn vanlege media. Det som kjem fram der er ofte meir ekstremt, og ein tillet større ansvarsfråskriving. Lyser ut ekstremisme-stipend

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] uddrag af interviewet, der var her forleden. PVV er nu Hollands største parti. “Freedom Is Worth […]

HH
HH
9 years ago

Dawkins – är det inte han som går omkring hela tiden och sprider sina kunskaper om det som – enligt honom – inte finns? Jag drar till med en annan röst: “Jag vet inte om de som vågar förneka Gud förtjänar att man söker för dem bevisa hans existens och att man tar dem mera på allvar än man gjort i detta kapitel. Okunnigheten, som är deras särmärke, gör dem oförmögna att uppfatta de klaraste principer och den mest logiska bevisföring. – – -Kanske att jag som existerar endast existerar på detta sätt i kraft av en universell natur, som… Read more »

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

Det som er svært at forstå , er hvorfor europæiske kvinder stadig tiltrækkes af den samme slags mænd som udgør en stor og voksende voldtægtstrussel for dem selv . Måske er det bedst at se denne disonans som en slags Paradoks , en logisk knude hvor to forskellge sæt af informationer leder til to forskellige konklutioner . På den ene side vil vestlige kvinder have mere frihed og selvbestemmelse , men på den anden side er det første de bruger denne frihed til , at vælge en mandstype som uværgerligt vil fornægte dem samme frihed og selvbestemmelse . Hertil vil… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Reply to  Ole Burde

Se, det var vise ord!

Mvh. Allan Hansen

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

” Richard Dawkins has updated evolution,,
– The Times.

Jeg er netop igang med, at læse
” The Blind Watchmaker,, af professor Richard Dawkins 1986.
This might just be the most important evolution book since
Darwin.
Bogen er svært tilgængelig idet, der bruges mange
fagudtryk, som jeg ellers ikke bruger til daglig, men den er uhyrlig
interessant. I går så jeg et langt interview med Dawkins på Tv.

Jeg vil dele det link med jer.

http://www.youtube.com/watch?v=U0Xn60Zw03A

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ja, glimrende bog – og supergodt forklaret uden at tale ned til læseren.

Hvis man ikke helt har forstået evolution førhen, så gør man det, når man har læst
denne fantastiske bog 😉

BBC – Horizon – The Blind Watchmaker, by Richard Dawkins
http://www.youtube.com/watch?v=Ok_tcAEbHHw

Han har bla. også skrevet bogen “The Selfish Gene”.

http://vimeo.com/12985149

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Tak for link.
Findes denne bog på dansk?

Mvh. Allan Hansen

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Ikke så vidt jeg lige kan se, desværre ( De har også begge en del år på bagen.) –
kun “Illusionen om Gud”, som vist er en af hans seneste bøger.

http://www.gucca.dk/boeger/illusionen-om-gud_185906.html

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

I Indien er der voldtægt hvert
22 minut – Allahu Arbar!

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

I dag skal vi lære et nyt ord. Jihad. Jihad dvs. systematisk undertrykkelse af
ikke muslimer herunder voldtægt, røveri
mord og slavehandel. Det har nu stået på
i 1400 år og det stopper aldrig.

Hans Und
Hans Und
9 years ago

Der er det “gode” ved voldtægtsepedemien/voldtægtsjihaden, at den udover at udstille hykleriet og uansvarligheden på den venstreekstremefløj, såsom når voldtægtslægen Karin Helweg-Larsen går ud og snik snakker om kuturelfølsomhed, at regeringerne udstilles som det de er, nemlig illegitime. Det er i den forbindelse ligegyldigt om voldtægtsepedemien har afsæt i islam og jihad eller noget ukendt. Bundlinien er, at regeringerne ikke reagere adækvat på det, og dermed lever regeringerne ikke op til en helt grundlæggende betingelse for at være legitim magthaver, nemlig at de beskytter civilbefolkningerne. Den umiddelbare løsning er ellers ret enkel. Ingen indvandring overhovedet fra islamiske lande og konsekvent… Read more »

Marit
Marit
9 years ago
Reply to  Hans Und

Det samme gjelder i Norge. Tnnvandrere og asylsøkere er grovt overreprentert som voldtektsforbrytere. I fjor gikk man i fakkeltog i Oslo. Men nå har MSM sluttet å skrive om det.

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago
Reply to  Marit

Det er det samme mønster over HELE Vesteuropa. Selv et land som Finland med relativt få ikke-vestlige indvandrere er voldtægtstallet alarmerende højt. Ifølge officielle statistikker fra 2005: “According to official statistics, 27.0% of rapes have been committed by foreigners in Finland, who comprise 2.2% of population” http://en.wikipedia.org/wiki/Crime_in_Finland Så findes der også en anden statistik for 2006-2009: “According to the statistics between 2006 and 2009 every third rapist is a foreign citizen. According to the statistics 34% of all rapes reported in Finland are committed by foreign citizens. Most of these rapists come from the Middle-East. Last year 31 rapists were… Read more »

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x