29
dec
Seneste opdatering: 31/12-12 kl. 1335
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Ingen kender antallet voksne analfabeter i Norge

men der fyldes 1000 nye på om året. Hvad Sverige fylder på om året, må være mindst det tidobbelte, og hvor mange der allerede findes i landet, tør jeg ikke tænke på. Der er næppe officielle tal på det.

Akam Mahmud er 50 år. Han kan knapt lese eller skrive. Antall analfabeter i Norge øker med 1000 – hvert år. Det rare er at ingen vet hvor mange analfabeter som lever i Norge. 20 år er gått siden første gang en norsk regjering bestemte seg for å kartlegge innvandreres medbrakte kompetanse, slik at de skulle få norskopplæring tilpasset sitt nivå. Det oppdaget Aftenposten da vi gjennomgikk de siste 20 årenes 23 handlingsplaner for bedre integrering. Voksen, men må leses for

Charlie Hebdo to publish comic book life of Muhammad

“Charlie Hebdo to publish comic book life of Prophet Mohammed,” from AFP, December 30:

A French weekly known for publishing cartoons of the Prophet Mohammed to the ire of conservative Muslims said Sunday it plans to release a comic book biography of Islam’s founder that will be researched and educational. Satirical newspaper Charlie Hebdo has on several occasions depicted Islam’s prophet in an effort to defend free speech and defy the anger of Muslims who believe depicting Mohammed is sacrilegious.

“It is a biography authorized by Islam since it was edited by Muslims,” said Charlie Hebdo’s publisher and the comic’s illustrator, who goes by the name Charb. Jihad Watch

23% af asylsøgerne til Canada er fra Europa

De åbne kasser trækker. Af de 39.800 der har søgt asyl i Sverige i år, er over 6000 europæere. Det er det dobbelte af samlige asylsøgninger i Danmark 2011. Det danske 2012 tal er som bekendt steget med 2000 takket være Thorning, Vestager og Søvndal – eller hvad hen nu hedder pt. Når man ikke har TV, kan det heldigvis knibe med at følge med i dansk indenrigspolitik, der takket være EU mest handler om ‘signaler’ og moralske emner som sukker, tobak og homoægteskaber. Når ‘ansvarlige politikere’ ikke længere vil have ansvar, forsvinder store dele af den resterende interesse for dem. Hvad de fleste ministre hedder, har jeg ingen anelse om.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] og national overlevelse. EU er blevet postkommunismens Sovjet, og de skal selv hæfte for det. Se Morten Messerschmidt om det civilliserede statskup, vi er udsat […]

Jernhesten
Jernhesten
9 years ago

Som den tyske forfatter Henryk Broder for nyligt skrev, så vil fremtidige generationer af historikere komme til at beskæftige sig indgående med det forløb, som førte til EU´s sammenbrud.

Noget tilsvarende kan siges om indvandringspolitikken (selv om man nok ikke kan holde de 2 ting adskilt). Må sammenbruddet komme snart.

Jo før jo bedre!

Prudentius
9 years ago

God nytårstale af Morten Messerschmidt. Problemet er selvfølgelig (som MM præcist påpeger) at den europæiske politiske klasse fuldstændigt har abdiceret deres pligt til at tjene de befolkninger de er demokratisk valgt af og istedet har givet sig til at bygge på et imperium. Et imperium af og for deres egen mandarin-klasse, ikke-demokratisk og helt rigtigt romersk/sovjetisk i sin karakter. Multikulturen er imperie-ideologien/kejserkulten og undersåtterne har bare at brænde røgelse ved dens altre, ellers falder hammeren. Den primært islamiske masseindvandring er første fase i at indlemme Mellemøsten og dele af Afrika i imperiet og skabe et grænseløst rum fra nord til… Read more »

Prudentius
9 years ago
Reply to  Prudentius

“…forfølger vores politikere som besatte.”

Af primært to årsager.

1. Penge/karriere.

2. Status/følelsen af at tilhøre de magtfulde og visionære/at “sidde med ved bordet”/at tælle sig selv iblandt morgendagens arkitekter.

Med andre ord et så uendeligt klovneri, at devisen om “man har de politikere man fortjener” bringes til skamme, da ingen nogensinde i verdenshistorien har fortjent et så latterligt og farligt slæng som herskere.

Ven
Ven
9 years ago
Reply to  Prudentius

Precis så är det! Vår enda räddning är om alla Europas kloka människor med hög moral samarbetar för att återföra makten till folken igen.

EU-projektet är ett gigantiskt bedrägeri.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“23% af asylsøgerne til Canada er fra Europa”

Idag er det suspekt og til grin. Men proev at se bare 10 aar frem med nuvaerende udvikling. Saa virker det overhovedet ikke loegnagtigt hvis foerst en joede fra Malmoe og 2-3 aar senere en helt almindelig hvid europaer fra Amsterdam eller Neukoelln paastaar at de ikke er sikre i deres hjemland. Det kan ikke overdrives hvor irrationel vores indvandrerpolitik er.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x