5
jan
Seneste opdatering: 6/1-13 kl. 0011
12 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Af Thomas Nydahl

Vad är det som hänt med Sverige, som gjort det legitimt att demonstrera sin vördnad för en imam som dog på 600-talet i Karbala, i svenska städer som Karlskrona? Varje gång jag ser dessa bilder – de brukar komma från Malmö – funderar jag på den svenska pk-elitens honnärsord “integration”, “antirasism”, “mångfald”…

Tror ni att föräldrarna till dessa svartklädda flickor nöjer sig med sådana ord? Klart att de inte gör. De vandrar för en död imam – noga räknat heter han Hussein – och det spelar ingen roll om de vandrar på skånsk eller blekingsk jord, de har ändå ingen som helst förbindelse till Sverige. Annat än den som försörjer dem, förstås. Ursäkta en lördagstrött livsvandrare, men det här kan jag varken förstå eller godta. Jag vill inte ens argumentera som anti-muslimska aktivister som framhåller att “Sverige är ett kristet land” – det är vi nämligen inte alls, Sverige är ett sekulariserat land, och här kan man, jude eller grek, leva i samförstånd om man dämpar manifestationer av makt genom religion. Det är uppenbart att muslimer inte tänker sig en sådan framtid i Sverige. Ändå ska vi “leva i samförstånd”. Nej,jag tror inte att det fungerar, inte idag och framför allt inte imorgon. (Se også Karlskronabloggen inkl. fotos)

En folkekirke i frit fald

Jo mindre snak om den kostfæstede og opstandne Kristus, jo bedre. For den slags splitter jo folk, og er det ikke samhørighed, vi ønsker? Så DR hyrede både Pless og københavnerbiskoppen, og så sendte DR nytårsaften den mest stemningsfulde multireligionsfest, man kunne tænke sig.

Det begyndte med, at Pless talte varmt imod arbejdsløshed og fattigdom, så sang en grønlænder en sang om lyset, og så kom turen til københavnerbiskoppen, der talte fløjlssort om de farlige “doktriner”, som vi ikke må gemme os bag ved. Endelig tog skuespiller Lone Hertz ordet og smilede sit sødeste smil: »Denne her aften er skabt i fællesskabets ånd, for Danmark er et moderne samfund, hvor mennesker søger det guddommelige af forskellige veje«. Så ku’ de lære det derude ved skærmene! Der er mange motorveje til Gud, og ikke én er bedre end en anden.Frem trådte derfor imam Naveed Baig, der havde glemt at tage sin nytårshat af, men ikke glemt at fordømme” islamofobi” og os mod dem-retorikken.

I samhørighedens ånd havde han selv engang gengivet en imams opfordring til drab på frafaldne muslimer med varm tilslutning.Og i samhørighedens ånd arbejder han nu for, at muslimske bønneudråb skal overdøve kirkeklokkerne. Men det har ikke noget at betyde, for Baig er sådan et net menneske.Da alle religioner havde været på kirkegulvet, var religionsfesten forbi. DR’s traditionsrige nytårsgudstjeneste var til gengæld aldrig begyndt. Fra: Katrine Winkel-Holm: Historien om en nytårsgudstjeneste, Jyllands-Posten 05.01.2013 (ikke online)

Søren Krarup i Berlingske Tidende:

Men det, vi mødte i DRs nytårsgudstjeneste fra Christians Kirke, var en karikatur på en gudstjeneste, var et misbrug af kirkens rum og en kvalmende, sentimentaliseret udgave af et politisk skuespil og en politisk korrekt optræden.Det var vidnesbyrdet om en dansk folkekirke i frit fald. Hvor var evangeliet? Hvor lød det ord om Kristus, der er enhver kristen gudstjenestes anliggende? Sognepræsten Flemming Pless optrådte som den socialdemokratiske politiker, han vistnok også er . men hvorfor skulle han misbruge en nytårsgudstjenste til sit show? Der var ikke antydning af kristendom i hans tale.

Og biskop Skov-Jakobsen, der skulle holde prædiken, benyttede i stedet lejligheden til at fremkomme med en række humanitære banaliteter, der først og fremmest skulle dokumentere, at kirken er lige så rar og tom og intetsigende som en ønskekoncert. Jesus – han var et rart menneske, der var optaget af at være ven med alle og passe godt på verden. Var han Guds søn og vor frelser? Nej, Jesus er et idealistisk-humanitært program, der skal skabe fred og fællesskab, idet »han havde mange farver på paletten«.

Ikke antydning af kristendom hos denne biskop. Vidnesbyrdet om en folkekirke i frit fald.På denne baggrund giver det næsten sig selv, at forestillingen i Christians Kirke sluttede med optræden af en muslimsk imam, en buddhist og den jødiske overrabbiner. Det var næsten som illustrationen af nytårsgudstjenestens forræderi af evangelisk-luthersk kristendom. Når evangeliet er sat på porten, trænger naturligvis alskens religiøsitet ind i kirken. Der er ingen grænser. Alt er blevet tomt og ligegyldigt. Og Flemming Pless og Peter Skov-­Jakobsen havde en god aften. Søren Krarup: Folkekirken i frit fald. (Se også Karlskronabloggen inkl. fotos)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Bra Bra Angela. Du tycker precis som jag. Skrev själv nåt liknande för ett tag sedan. Läs: http://kentekeroth.se/2012/12/13/svt-kor-lucia-med-hiphop/ Det är jag som är Johan där. Till Thomas. Vi måste värna det kristna arvet, om vi ska kunna stå emot denna farsot som sköljer över oss. Tänk på det. För Pk-fanatism är ju bara värre. Religion är inte mer ont än nåt annat. Snarare mindre. Mycket mindre och bättre. Om det är religion av medmänsklig art, och inte krigisk, förtryckande och människofientlig. Det är skillnad på religion och religion. Du vet vad jag menar. Och man måste se till nuets situation.… Read more »

Angela
Angela
9 years ago

Nästa gång det är fredagsbön i någon moske i Sverie tag din fru med till mosken och de andra i folkhemslaget och dansa snoa, schottis och polka. För mångfaldens skull kommer säkert SVT och filmar. Det blir ett gulligt mångkulturellt inslag i nästa PropagandAktuellt.

Per Andreas
Per Andreas
9 years ago
Reply to  Angela

Man ta’r ikke sin Fru med i Moskeen! Der kommer mænd og kvinder hver for sig !

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  Per Andreas

Nej, just därför! 🙂 Sveriges utländska kvisslingar på maktens tron har bestämt att det skall vara mångkultur och då får vi väl hörsamma det! 😉

Angela
Angela
9 years ago
Reply to  Per Andreas

Muslimerna kan ju rappa i vår kyrka så då kan väl vi svenskar dansa schottis i deras!

xbenedictx
xbenedictx
9 years ago
Reply to  Angela

Moskéerna är inte främmande makts territorium till skillnad från ambassaderna, så vi borde ha all rätt att gå in dit kvinna och man tillsammans, dansande om vi så vill, mitt under imamens predikan och de knäböjande männen med huvudet mot Mecka, och rövarna mot väst och mot oss.
Blir vi inte insläppta kan vi då räkna med något stöd från DO för diskriminering, knappast, de går krigshundarnas ärenden.

Angela
Angela
9 years ago

Ja,… och inte en endaste blåögd, ljushårig och ljushylt rappande Lucia som poppade upp mitt i allt ihopa. Eller ett svenskt par i folkhemsdräkt som dansade en snoa! Det kunde väl varit mångkulturellt och bra. 🙂

Prudentius
9 years ago

Apropos DRs anti-kristne nytårsgudstjeneste.

Så har jeg altid beundret multikulturalisternes kobling af rå foragt for kristendommen med en total spejlblank forventning om at alle religioner er mere eller mindre identiske med den.

Multikulturalisterne bruger folkekirken så længe de finder den nyttig, men vil kaste den bort som ækelt skrald når de mener den ikke er det længere.

Og som den statskirke den er, danser den efter det multikulturelle orgel, som den før dansede efter det socialdemokratiske og før det socialdemokratiske efter det nationalliberale.

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
9 years ago

För den som vill sätta sig in i de ideologiska och ekonomiska motiv som ligger bakom invandringspolitiken rekommenderar jag varmt Byron Roths “The Perils of Diversity”. Den är ett lärt verk, som tyvärr förlaget försett med ett omslag (en brinnande bil) som för tankarna till en politisk pamflett. Men så är ingalunda fallet. Här har vi att göra med en verklig “scholar”, som på ett emotionsfritt sätt klargör vilka krafter det är som styr den invandringspolitik, som huvuddelen av befolkningarna i våra västerländska länder är motståndare till. Men den är inget uppbyggligt verk, utan – och det med rätta –… Read more »

Angela
Angela
9 years ago

Den finns inte i svensk översättning?

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
9 years ago
Reply to  Angela

Nej, tyvärr inte, och lär nog heller aldrig komma att översättas, eftersom den knappast kommer att kunna publiceras på ett kommersiellt förlag i Sverige. Sådant är ju tyvärr debattklimatet här. Du finner boken här: http://www.amazon.com/Perils-Diversity-Immigration-Human-Nature/dp/1593680341. Och som jag skrev ovan, låt Dig inte avskräckas av bokomslaget, för detta är bok som verkligen bör läsas.Sannolikt en av de viktigaste i fältet som någonsin publicerats.

Prudentius
9 years ago

Endnu en ting, som multikulturalisterne igen-igen-igen har glemt, negligeret, slet ikke gennemskuet eller via deres hubris-fyldte ideologi tror de kan styre eller med tiden få styr på, er den evige og hellige borgerkrig i Allahs ummah. Vi så antydningen af et svagt europæisk startskud med mordbranden i Belgien mod en shia-moske. (Jeg husker det som et sunni-angreb, det kan være det var omvendt) Come what may, vi kan ihvertfald være sikre på to ting: 1. Islams helliggørelse af vold og shia-sunni konfliktens uforsonlighed garantere ballade, og endnu mere af den i takt med at de muslimske befolkninger får lov til… Read more »

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x