8
jan
Seneste opdatering: 8/1-13 kl. 1053
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Grækenland. Når kassen er tom, slutter festen.

863.000 illegale immigranter i Storbrittanien

Britain could be hosting enough illegal immigrants to fill three cities the size of Newcastle, according to border officials. A Home Office report says there may be as many as 863,000 illegal migrants – 70 per cent of whom are living in London. Most thought to come from India, Nigeria, Pakistan, China, and Bangladesh

The study also reveals that 10,000 foreigners who had no legal right to live in Britain have been granted permission to stay under the so-called 14-year rule. It means they managed to stay in the country for so long without being booted out that the Government has now given up the fight. Ministers say the situation is a legacy of Labour’s shambolic handling of border controls. Enough illegal migrants to fill three cities the size of Newcastle: Home Office reports that 863,000 are living in the UK. Man kan i dag læse, at menneskesmuglernes hovedstad er Istanbul.

Den nya rasisttidningen Dispatch International
Expo har netop fået 400.000 i produktionsstøtte af den svenske stat:

För första gången har den organiserade intoleransen fått en tidning som drivs av journalister. Det betyder inte att rasismen tonats ned. Tvärtom. Läs om personerna bakom Dispatch Internationel. EXPO 2012/4 Hemma hos counterjihad

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

I Spanien kan man ikke få
bistandshjælp – derfor har vi ikke
så mange muslimer her.
De tager op til de”dumme,, lande, som
Danmark, Sverige og Norge etc. etc.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“300 euros og en enkeltbillet hjem”

Grækenland, I har fat i et eller andet der. Jeg foreslår at det udvides til hele EU.

Morten - - -
9 years ago

Billederne fra Grækenland sætter fingeren på et meget ømt punkt i danskernes forhold til muslimer: At muslimer kan være både ydmyge og beskedne – hvis de mødes med et krav om respekt! Grækerne hænger sammen som folk, og muslimer er ikke fristet til at optræde som “herrefolk”. Naturligvis. Muslimer er bare mennesker fra mere statiske kulturer, uden den udviklingshistorie, som vore folkeslag har. De folkeslag, vi så velvilligt giver husly til, er de samme, som de på billederne, men adfærden er helt forskellig. Vi ser det samme fænomen, når vi kigger til Sverige. I Sverige forekommer der mig at være… Read more »

Morten - - -
9 years ago
Reply to  Morten - - -

P. S. Eva Agnete Selsing peger i Berlingske på et politisprog, hvis vægtning om noget indikerer, at det er et sprog, der er påført politiet udefra (“I reklamer for Politiskolen lægges der nu vægt på ’empati’ og ’tolerance’ – ikke et ord om at gøre landet til et sikkert sted for borgerne. Ikke et ord om at beskytte dem, der ikke kan beskytte sig selv”). Og som politiet ikke har haft karakter og resoluthed i behold til at sige fra over for. Endskønt magten officielt er tredelt her i landet. Ulykken er ikke mindst, at tidens herskende strømning favoriserer professionalismen.… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago
Reply to  Morten - - -

Hvis man orienterede sig lidt mere fordomsfrit, kunne det hænde, man kunne finde nogle profiler med mere erfaring med inklusion i en ny tid … Den nutidige fortolkning af begrebet “inklusion” har fanden skabt. Venstrefløjen har de senere år indført ordet “inklusion”. Ordet bruges i flere sammenhænge, men specielt på integrationsområdet. Indvandrere og deres efterkommere skal nu ikke længere “integreres”, men “inkluderes”. At bruge ordet “inklusion” er et smart trick, da ordet insinuerer, at disse mennesker i dag bliver “ekskluderet”. At det er “fællesskabet” eller flertallet (danskerne) som ekskluderer disse mennesker – ikke dem selv som isolerer sig. Dermed flyttes… Read more »

Morten - - -
9 years ago
Reply to  Svend Andersen

Jeg er helt klar over det. Det kunne synes som om tilbageskridtene i magteliten er lige så store som fremskridtene i den øvrige befolkning – hvor tabuiseringen jo ikke længere lykkes så godt. Så nu mobiliseres der. Med nysprog og “projektgrupper”. I en “projektgruppe” fortæller akademikerne de øvrige faggrupper, hvilke integrationstiltag, der er de rette. Det er det, der er hensigten med dem: At samle kompetencen fra de forskellige fagområder og producere løsninger på en baggrund af reel viden …

Jeg tæller ned til valgdagen. Tiden under en centrum-venstreregering er kun ulidelig mellemtid.

– – –

Bo
Bo
9 years ago

Jag betalar frivilligt själv femtusen Svenska kronor för varje musselman som för alltid åker hem. Med viss begränsning i antal. Här är beviset för att Sverige saknar kultur: Observera att en av flickorna är mörkhårig och enligt kommunisterna på Aftonbladet omöjligt kan vara äkta Svenska. Hon är inte rasren säger kommunisterna på Aftonbladet, kolla mycket noga hur hon ser ut: Jimmie Åkesson är som hon, nämligen inte så Svensk, som kommunisterna mäter Svenskheten, med påstått Sverigedemokratisk måttståck. De har nämligen ifrågasatt Jimmie Åkessons Svenskhet för hans mörka hår. Det är nämligen så att de på Aftonbladet är de värsta rasisterna… Read more »

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x