9
jan
Seneste opdatering: 9/1-13 kl. 1142
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indslaget om Bin Laden dokumenter og Canada ovenfor og Danmark nedenfor kommer samtidigt. Det er ikke til at se, om de har samme kilde. Vi er ikke blevet ‘straffet nok’ for at have fornærmet profetens sønner og ikke lyttet til Tøger Seidenfadens ordrige formaninger:

Antallet af terrorforsøg mod Danmark og danske interesser i udlandet er steget de seneste to år. Det viser en ny og opdateret vurdering fra PET, som efterretningstjenesten netop har offentliggjort.PET har på baggrund af vurderingen anmodet landets politikredse om også i 2013 at være på stikkerne og holde opmærksomheden skærpet i forhold til terrortruslen.

»Danmark er stadig et prioriteret terrormål for militante islamister«, siger chef for PET, Jakob Scharf, i en pressemeddelelse. »Det samlede trusselsbillede er i dag mere fragmenteret, dynamisk og komplekst og dermed også mere uforudsigeligt end tidligere«, tilføjer han. Og Muhammed-tegningerne har betydning for, at antallet af terrorforsøg er steget siden 2010, konkluderer CTA’s rapport.

»Tegningssagen og Danmarks status som prioriteret terrormål er cementeret i det militant islamistiske tankesæt på trods af, at der har været flere nye sager, der opfattes som krænkelser af islam«, lyder vurderingen.»Dette skyldes blandet andet en opfattelse af, at Danmark startede disse sager mod islam, og at Danmark endnu ikke er blevet straffet tilstrækkeligt«, tilføjes det.PET: Antallet af terrorforsøg mod Danmark er vokset, PET: Terrortruslen mod Danmark er alvorlig og uforudsigelig

“Kardemommeby er højreekstrem retorik”

Hvordan kan en angivelig kunstner være så bogstavelig og humorforladt? Tolv år i den svenske karaterdannende skole, antager jeg. Det er slemt, at Torbjørn Egner ikke var feminist, samfundskritiker og multikulturel folkeopdrager. Sofia Jupither gør sig til grin. Gad vide om hun nogensinde har læst Karin Boye, er hun pensum i dagens skole eller risikerer eleverne at få forkerte associationer?

Folk og røvere i Kardemomme by hindrer arbeidet for mangfold og likestilling i generasjoner fremover….Så begynner forestillingen, og hva får vi se? En by i pastellfarger der alle er glade, med blanke fjes og eplekinn. De reiser med trikken og planlegger en fest – alt til ljomende marsjmusikk. Vi får vite at politiet er for snilt og at den rådende filosofien er: “Du skal ikke plage andre, du skal være grei og snill, og forøvrig kan man gjøre hva man vil.” Mantraet repeteres i det uendelige, og det forekommer meg skremmende likt den høyreekstreme retorikken.

Så skjer det endelig! Nå dukker de opp, de lurvete røverne, rebellene – de som skal snu alt på hodet, vende opp ned på det tilrettelagte samfunnet og få oss til å skratte. Trodde jeg. Sakte, men sikkert går det opp for meg at de slett ikke er rebeller, barnas medsammensvorne, de som promper i kirken og spiser is til middag. Nei, disse røverne lengter etter å få delta i og bli en del av samfunnet. Da begynner jeg å få en kunstig smak i munn

Og verre blir det. Når røverne har sett seg lei på sitt rotete hjem og klager over at de ikke får ordentlig mat, finner de ut at de trenger en kvinne i huset. Og når de innser at ingen vil melde seg frivillig, kommer de på at det beste vil være å “røve et damemenneske”. Man trenger altså en kvinne til å lage mat og gjøre rent. Lykkes man ikke med å få tak i noen – for eksempel ved hjelp av sjarm – er det bare å ty til kidnapping…..jeg mener likevel at vi gjennom denne oppsetningen bidrar til å vanskeliggjøre arbeidet for mangfold og likestilling i flere generasjoner fremover. Kardemomme by skader barna, Svensk regissør: – Egner er direkte skadelig for barn

Cui bono?

Ingen virkelighed må beskrives, der kan gavne Sverigedemokraterne. En fantastisk debat om Sveriges elendige skoleresultater, hvor Miljøpartisten Fridolin får undervisningsminister Jan Björklund til at virke helt fornuftig. Nok så godt teater som Kardemommeby ((MP): regeringen sprider fel siffror om invandrare):

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jakob
Jakob
10 years ago

Falkeøje

Hvorfra ved du, at der ikke findes en “modstandsbevægelse” i DK?

Johan den 1:e
Johan den 1:e
10 years ago

JAG GILLAR DIG Angela. 🙂

Läs vad jag skrev på inlägget: “Vad sker med EDL och BFP?”.

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Johan den 1:e

Tack, det var gulligt. Skall stax läsa det men jag måste rädda maten på spisen först. 🙂 Kram

nobody
nobody
10 years ago

Förundras alltid varför denna sång verkar stämma in med vår tid.

Leonard Cohen – The Future: http://www.youtube.com/watch?v=D97OxHZzBeQ

P.S. Kanske värd att bädda in?

mb
mb
10 years ago

http://www.aftenposten.no/meninger/kommentarer/Kardemomme-by-skadelig-for-barn-Ha-7086175.html

Teaterregissør Sofia Jupither vil begrave Thorbjørn Egner for godt. La oss lage en massegrav når vi først er i gang, med plass til Munch, Ibsen og alle de andre gammeldagse greiene.

mb
mb
10 years ago

Alle de spildte analyser mht Breivik, og så var det bare fordi han var indoktrineret af Kardemommeby, Karius og Baktus og Hakkebakkeskoven !
Her mener nogen der ikke har for meget at lave, at der er kød på at Karius og baktus er antisemitisk…
http://www.dagbladet.no/2012/12/17/kultur/bok/litteratur/barnebok/thorbjorn_egner/24873376/

Chris
Chris
10 years ago

Fri invandring, varför finns det debattörer i Sverige som argumenterar så?
Jag har några gånger här hävdat, att de som framför åsikten, vill montera ner välfärdsstaten.

I dag fick jag tillgång till Johan Norbergs bok “Migrationens Kraft” som recenserats i JP.

På sidan 89 står det.
“Det är sannolikt att man inte kan ha fri invandring samtidigt som man har en välfärdsstat av svenskt snitt”

Blir intressant att se hur Stefan Löfven (s) kommer att hantera migrationsdebatten inför valet 2014.

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Chris

Ja, invandring är till för att slå sönder samhället. Det ger många fördelar. Och söndra och härska. Roligt att han skriver “sannolikt”. Begriper inte alla att det inte finns något ymnighetshorn? Någon måste alltid betala. I ett välfärdssamhälle räknar man med att alla inte blir sjuka, råkar ut för olyckor osv. Därför går det ihop. Alla skaffar inte barn. Finns det redan arbetslösa begriper väl var och en att man inte kan importera fler människor. Eller att importera folk där kulturen skiljer så mycket, språk, hälsa osv. Det kostar. Tack för att du hittade det! Ja det skall bli mycket… Read more »

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Angela

Forts och det blir ännu roligare om man jämför med Juholt som blev sparkad för att han inte fattade att Bryssel bestämde och inte han. Och då var det Reinfeldt som flinade bakom handen. Skrattade. Men Juholt som trodde på vad han sa dvs att det var han som bestämde om vi skulle gå med i pakten eller ej och inte narrades – sparkades. Hahaha. Jag kan inte låta bli att skratta.

Morten - - -
Morten - - -
10 years ago
Reply to  Angela

@ Angela I Danmark sagdes det rent ud, at “jamen, vi skal jo allesammen integreres i Det Nye Europa. Indvandringen var tydeligvis et led i en nedbrydning af en national bevidsthed, som sås som en hindring for den konstruktivistiske skabelse af Det Nye Europæiske Menneske. Man ville en befolkning, som ikke havde én fortælling om sig selv at henvise til. I forlængelse af den bestræbelse, afskaffedes faget historie i ti år! Man drømte om en befolkning af mennesker med, primært, bevidsthed om deres forskellige og unikke baggrund (jvf. dagens “vi gillar olika”), med frem for alt en fortælling for hvert… Read more »

Angela
Angela
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Tack, Morten, tack snälle, rare, tack. Det vill till att vi minns och att vi samarbetar så vi kan hjälpas åt. Såg just Daily Mail om Sydafrikanerna som förstör sin avkomma (även andra folkslag). Detta forskades fram efter andra världskriget då beteendevetenskap av naturliga skäl fick ett uppsving. På SVT visades en “råttfilm” där man just visade att detta skulle bli slutskedet att man förstörde sin egen avkomma. Jag har med alla resurser jag kan försökt få fram denna forskning och film men så fort jag för det på tal blir jag censurerad eller man stänger hela debatten. Lyfter bort… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
10 years ago
Reply to  Morten - - -

Morten, HELT enig i at danskere ikke skal føle sig for overlegne her. Vi har virkeligt også gjort i spinaten og der er noget elementært ondskabsfuldt over at glæde sig over at andre måske har endnu større problemer. Men du siger faktisk at indvandringen var en bevidst strategi til at nedbryde nationalstaten, snarere end en utilsigtet men helt forudsigelig konsekvens af at anvende nogle konventioner der var affødt af forskrækkelse over anden verdenskrig, på en måde de aldrig var tiltænkt, og ønsket om at være “medmenneskelig.” Det lyder lidt konspiratorisk hvis opløsning af det danske/svenske folk var et konkret mål.… Read more »

Nils
Nils
10 years ago

En billetsælgerske i “jakt på inntjening”.

http://www.nationaltheatret.no/Det+flygende+barnet.b7C_wRjU1A.ips

Prudentius
10 years ago

“…hindrer arbeidet for mangfold og likestilling…” Man kan igen og igen kun forbavses over multikulturalisternes hovedløse fjendtlighed overfor stort set alt overleveret gods i den vestlige civilisation. Men samtidig forstår man også, at der er system i galskaben. Multikulturalisterne hader fortiden og bebor simpelthen ikke nutiden, men alene fremtiden. Som alle utopister er de allerede flyttet ind i deres gyldne luftkastel og kan ikke bringes til at forstå, at de tager noget for givet som ikke eksistere, ja som ikke kan eksistere og derfor ikke vil eksistere, hverken nu eller imorgen. Marxisternes klasseløse samfund fandtes aldrig mens de myrdede og… Read more »

Axel
Axel
10 years ago

Ikke ‘qui bono,’ men ‘cui bono.’

falkeøje
falkeøje
10 years ago

Terroen kommer på et tidspunkt, og det er forkert, at vi ikke
har en modstandsbevægelse til at gennemføre et gengældelsesangreb
på fjendtligtsindede beboelser.
Enhver fjendtlig handling bør gengældes!!!

falkeøje

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x