11
jan
Seneste opdatering: 11/1-13 kl. 1532
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Black teenager punches woman after she calls him a ‘smelly Nigerian’ in latest shocking racist footage filmed on the Tube, First ‘plural’ towns and city outside London revealed.

Munir Awads eventyr

Munir Awads advokat Thorkild Höyer var nöjd med dagen. – Det viktigaste är att Munir Awad har gett en förklaring som enligt min syn är mer trovärdig än vad vi har hört från hans medåtalade. Höyer tycker att Munir Awads förklaring i dag var betydligt mer trovärdig än de andra tre dömda männens som kom fram i tingsrätten tidigare. Det Awad säger är att han blev kontaktad av en av dem andra dömda och tillfrågad om han var intresserad att följa med och titta på ett kriminellt jobb i Danmark. Med sin kriminella bakgrund och med tanke på att de tidigare pratat om att göra ett rån sade Awad ja, men ställde inga frågor eftersom han inte ville veta för mycket. Munir Awad trodde att han skulle delta i ett rån.

Historien om den dømte, svenske JP-Politiken terrorist ses ikke i danske medier. Svenske, der under selve retssagen var mere optaget af Breivik sagen, følger den nærmere. Det er ikke til at vide, hvad advokat Høyer mener med ‘hans kriminelle baggrund.’ Han har to voldsdomme, men Munir Awad er ikke kendt for almindelig kriminalitet, men for at “to gånger under perioden 2007-2010 gripits i olika länder [Somalia og Pakistan] misstänkt för samröre med islamistisk terrorism.” Anklageren lægger afgørende vægt på Säpos aflytninger af Awad. Der fremkommer nye i appelsagen. (Se også baggrundsartiklerne: Det svenske glansbillede krakelerer og Söndagskrönika: Terrorhot i medieskugga samt i selve dommen, hvad Awad blev dømt for.)

Anmeldte voldtægter af mænd øger 23 procent

Allt fler vuxna män anmäler våldtäkt. Men samhället måste bli bättre på att se de här männen. Det menar Hans Knutagård som har forskat om män som utsatts för våldtäkt vid högskolan i Kristianstad. “I många medvetanden kan en man inte bli våldtagen.” – 2012 anmälde 132 män i hela landet att de blivit utsatta för våldtäkt, det visar statistik från Brottsförebyggande rådet. Det innebär en ökning med 23 procent jämfört med året innan, skriver tidningen Metro i dag. Men mörkertalet är fortfarande stort, säger Hans Knutagård.– “Som det är nu är det katastrof, i många medvetanden kan inte en man bli våldtagen”, säger han. Allt fler män anmäler våldtäkt.

Ved ‘normale’ voldtægter regner man med et mørketal på fem til ti gange de anmeldte, det er givetvis større her. (Voldtægtsstatistikken for 2012 er ikke færdig endnu, men til og med november 2012 forekom der 5.654 anmeldte voldtægter i Sverige.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

De som agerar mot Sverige och svenskarna, och inte anpassar sig till våra normer och värderingar, kommer alltid att vara utlänningar, hur långt tillbaka deras ursprung än sträcker sig, och hur mycket halva eller tre kvarts de än anser sig ha av svenskt. Men genom att gå emot det svenska, som Reinfeldt och Mazetti , så visar de att de inte har något svenskt i sig. Utan att de är förbrukat, och det utländska har tagit överhannden helt. Mazetti är italenska, och Reinfeldt är afrikan, varken mer eller mindre. Anpassar halv -och kartsutlänningar sig till oss, och visar svenskarna och… Read more »

Jakob
Jakob
9 years ago

Johan d.1.

Hvor mange generationer tilbage skal man påvise svenske gener, før man er 100% svensk så? Folk som dig gør, at det vi andre kæmper for er endnu mere op ad bakke!!

Chris
Chris
9 years ago

“Med klottrare som tänker och skriver som du är risken stor att man själv drar sig undan allt skrivande. Dina ord är nämligen en skymf mot logik, bildning och språkhantering.” (om en kommentator)

Det ovan citerade skrev Thomas Nydahl på annan plats.
Till dig som driver bloggen, det är även risk att jag som läsare drar mig undan läsande här, när jag ser de svenska kommentarerna.
Fast det bryr du väl dig inte om.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Men jag är svensk. Och kämpar för ett svenskt Sverige.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Men jag är svensk. Och kämpar för ett svenskr Sverige.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Mycket bra. Heder åt dig.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Förfallet beror på att de osvenska degenererade halvsvenska styr vårt land.

Det är dags att kämpa för VÅRT Sverige och folk. Och vårt folks rättigheter och rätt att finnas till.

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  Johan den 1:e

Jag är Dansk, bor i Skåne, men kämpar för ett nordisk Norden…

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Bra.

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Katarina Mazettis osvenska italienska ursprung. Jag citerar henne själv: ”Men är jag egentligen svensk, jag som har namnet Mazetti från en fattig italiensk stenhuggare som kom till Sverige på 1800-talet?” Nej, du är inte svensk, eftersom du ger dig på det etniskt kärnsvenska. Denna etniska rena grupp angriper du. Det är ”hets mot folkgrupp”, och åtalbart efTersom du själv är OREN. ”Farfar, halvitalienaren? Min far, kvartingen?” Du säger det själv så bra. Därför bör du hålla dig lugn. Du som har maffiotiskt degtrillarursprung, och ingen hembygdskultur att tala om som vi. Det är du Katarina som har ställt etniciteten i… Read more »

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Katarina Mazettis osvenska italienska ursprung. Jag citerar henne själv: “Men är jag egentligen svensk, jag som har namnet Mazetti från en fattig italiensk stenhuggare som kom till Sverige på 1800-talet?” Nej, du är inte svensk, eftersom du ger dig på det etniskt kärnsvenska. Denna etniska rena grupp angriper du. Det är “hets mot folkgrupp”, och åtalbart efTersom du själv är OREN. “Farfar, halvitalienaren? Min far, kvartingen?” Du säger det själv så bra. Därför bör du hålla dig lugn. Du som har maffiotiskt degtrillarursprung, och ingen hembygdskultur att tala om som vi. Det är du Katarina som har ställt etniciteten i… Read more »

Johan den 1:e
Johan den 1:e
9 years ago

Läs om Reinfeldts kriminella tivoli -och lurendrejarbakgrund:

http://mobil.aftonbladet.se/partner/wwwredirect/nyheter/article10963815.ab

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  Johan den 1:e

Du räddade dagen för mig med din länk, dagens FR verkar med ha läggning för cirkus, loppcirkus väl att märke.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago
Reply to  PFEP

Och massor av anfaderns loppsläktingar lössen har också kommit in som anhörighetsinvandrare.

Niels Christensen
Niels Christensen
9 years ago

Tak fordi du henviste til sagen jeg havde helt glemt den….. Åh gud Munir Awad, bliver nødt til at sige at nogen gange tror jeg virkelig at han er så dum som det ser ud til. Jeg læste sidste år interview pjecen som cage prisoners udgav med ham. Han er simpelthen håbløs.

Robin Shadowes
Robin Shadowes
9 years ago

Tack gode gud att han blir dömd i Danmark åtminstone. Hur länge had det dröjt tills han varit en fri man om han dömts av en svensk dumstol? Ett par timmar? Ett par dagar? Ett par veckor? Ett par månader? Eller gud förbjude, hela ett par år? Nu kan vi i alla fall hoppas han blir borta från gatorna i tiotalet år i bästa fall. Håller i alla fall bägge mina tummar för det.

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x