14
jan
Seneste opdatering: 15/1-13 kl. 1042
23 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det drejer sig om at have gået i en god, statslig skole og repetere det man har lært. Til sidst bliver man forsker, gymnasielærer, journalist eller kunstner, og værst af alt – man kommer i TV. Lad mænd og kvinder slås, del og hersk. Ny-Sverige bliver en blanding af den arabiske gade og rabiate feminister. Den slags, der giver stof til film og romaner. Der skal hades, så det vasker, jernrørssites vil blegne. Sverige sprang 1989 over, som så meget andet, det vender tilbage i dæmonisk form. “Alla som inte håller med oss – Pär Ström, Pelle Billing, Jimmie Åkesson, Göran Lindberg och Anders Behring Breivik – kan dra åt helvete”. (Du er en kusse, din kusse.)


Majoritet av partierna är för fri invandring

Heriblandt også polygami, afskaffelse af kapitalismen og en udvidelse af public service med en statsavis. Riksdagen er den lukkede afdeling uden plejepersonale, spændetrøje og psykofarmaka:

Moderaterna: “Vi tror på en värld utan gränser och med fri rörlighet.”

Folkpartiet: “Den liberala visionen är att fri rörlighet för individen skall vara en mänsklig fri- och rättighet. Envar skall tillåtas leva och verka där i världen som hon själv vill.”

Miljöpartiet: “Vi har en vision om fri in- och utvandring, där människor har rätt att bosätta sig och verka var helst de önskar.”

Avseende Centerns förslag om månggifte får man visst stöd i form av följande stycke från Folkpartiet: “Familjer ser i dag olika ut, alla lever inte i kärnfamilj. Det är viktigt att samhället inte skapar regler som missgynnar vissa familjekonstellationer.”

Även Miljöpartiet har liknande idéer: “Det krävs radikala förändringar i samhället och ökad acceptans för människor som, utan att skada andra, väljer att bryta mot normer och konventioner.” DI.SE

»Immigration is British society’s biggest problem«

Immigration is regarded by the public as the biggest issue facing British society, a major new survey taking stock of the state of the country reveals. One in three people believes tension between immigrants and people born in the UK is the major cause of division, while well over half regard it as one of the top three causes.

“People are obviously very anxious about immigration. But I was struck by how much higher it was as a national rather than a local tension. That to me suggests that managing local tensions is obviously very important, but it is probably not the answer entirely because people have this national-level concern. The Guardian, British Future: Where is bittersweet Britain heading? (Klik grafik f. helskærm)

57 % af befolkningen mener altså, at det største problem er, at engelske ledere i 40 år har ladet dem kolonisere og selv betale for det. Og så har englænderne ikke engang været sat på udsalg i nær samme grad som svenskerne. Også på multikulturelle BBC er de svært xeno- og islamofobiramte, nu skal nyhederne sende multikultur til pøblen fra en bunker til en mia. pund (9 mia DKK). En lovlig hamper pris for sikringen af BBC’s ydelser:

The BBC’s new multi-million pound television news studio has been built to be bomb proof to protect journalists from suicide attacks. The news room sits in a bunker under the main reception at the £1billion New Broadcasting House. Staff have been assured they would be protected from a blast should a suicide bomber walk through the front door at the central London facility.The news room, described as one of the largest in the world, will go live in March, broadcasting the BBC’s three main daily bulletins at 1pm, 6pm and 10pm. The bulletins will undergo a makeover but the source said the changes will be subtle. BBC bunker: News studios built in bomb proof room to protect it from suicide attacks

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
23 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Anonymous
Anonymous
9 years ago

Jag hatar allt hat som är kollektivt!

Om någon medvetet skadar någon i min familj, då har jag rätt att hata denne.

När man indelar människor i grupper och tilldelar dem kollektiv skuld eller orättvis framgång, då är allt en farlig LÖGN.

HH
HH
9 years ago

Under åren har jag läst mycket nordisk litteratur. Den danska har en vinkel som jag tycker mycket om – Johannes V Jensens “Himmerlandhistorier” t ex, ger ett tvärsnitt av det jag tycker så mycket om. För att inte tala om Karen Blixen. Hennes “Sorgaagre”/Sorgens åker, är helt enkelt något av det mest fantastiska jag har läst. Tyvärr har den danska lyrikern Inger Christensen gått bort, men hon har faktiskt här i Sverige varit Nobelpris-kandidat! Och Nobelpris till henne har jag verkligen önskat efter det jag läst hennes dikter. En fantastisk lyriker. Men vad sägs om Hans Scherfig? Jag måste säga… Read more »

Marius
Marius
9 years ago

‘Klasshat’ synes at være en noget pubertær reaktion på den liljehvide fiktion disse mennesker omgiver sig med. Altid interessant at iagttage venstrefløjens fascination af vold og deres banale projektion af aggressorrollen.

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Marius

“Klasshat” er indbegrebet af den banale og komplet infantile tilgang til verden, denne generation er vokset op med. Fuldstændig idiotisk. Uvidenhed og ignorance er i højsædet blandt disse åndsamøber. Og jo mere de bekræfter hinanden, jo værre bliver det.

Det er ligesom et realityprogram med Paris Hilton. Fuldstændig blottet for nuancer og indsigt. Kun idioti!

De kan endnu ikke selv se det. Men det må sgu da komme en dag!

Allan Hansen
9 years ago

Entropi – om at være sig bevidst om sin uvidenhed! Energi tabes lettere end den vindes. Entropi dannet i analogi med energi dvs, vending, forandring brugt i 1850 af R. J. E Clausius – fysisk mål for den uorden, den grad af desorganisation der hersker i et lukket system ( fx en luftarts molekyler) og som kun kan vokse (se termodynamisk lov *), energi tabes lettere end den vindes; analogt hermed ( men med modsat fortegn) i informationsteorien kvantitativt mål for informationsmængden, og i kunstteorien en ny strukturfornemmelse, uden den klassiske opfattelse af tid og rum, og udtrykt i værker… Read more »

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Hvis man ser indvandringen med termodynamikkens briller, så har politikerne en tyrkertro på, at hvis man lader arbejdskraft strømme ind over systemgrænsen tilfører man systemet negativ entropi. Dvs. man forøger samfundets indre energi og orden. Men i virkeligheden øges entropien voldsomt, når tomgang og opgraderingen til arbejdsmarkedet omdanner den eksisterende arbejdsstyrkes frembragte potentielle energi til uanvendelig spildvarme. Samfundet går mod uorden og kaos så længe vælgerne vil det.
Det ender vel med at termodynamik bliver erklæret for at være racistisk?

Morten - - -
Morten - - -
9 years ago
Reply to  Menig 442

Lige så menneskeligt forståelig, drømmen om anarki og grænseløshed som fjerne mål er, lige så uforståelig er fantasien om autoritær ophævelse af love og grænser som midler til drømmens virkeliggørelse.

Det er smukt at udbilde sig den ideelle verden, som sætter os fri – og det er stygt at tænke sig den herset igennem. Sindbilledet herpå er “de retfærdige stenkastere”.

– – –

Allan Hansen
9 years ago

Jeg havde en gang en svensk kæreste
hun var smuk som en solopgang i Maj
hun havde en krop og sjæl blød som dej
et smil man kunne svømme i – lige til
livet (næsten) er forbi.
Den svenske kvinde er smuk og stolt
må “Herren,, være med det svenske folk.

Ven
Ven
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

TACK , kära du!

Må HERREN även välsigna och bevara alla goda danskar!

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Ven

😀 En skål for svensk kultur. I Danmark ved vi, at den – imod alle odds og mange vanvittige / vansinniga PK-rygter om det modsatte – , faktisk findes og lever i bedste velgående blandt almindelige / vanliga svenske folk, fordi vi gennem tiderne har taget så meget af den til os i Danmark – vidunderlige bøger, musik, film og TV-serier ( inden de blev PK ), sange, talemåder (talasätt ?) – kulturelle normer, traditioner og mad etc. Det er bare den svenske “elite”, der har glemt den – ja, endda ligefrem ønsket at glemme den”, fordi den var “pinlig”… Read more »

Allan Hansen
9 years ago

Det er mig en stor glæde, at se alle de mange
svensker, der bidrager med fremragende
indslag på SNAPHANEN.
Jeg kan udemærket læse svensk, men da jeg ikke
har et svensk tastatur kan jeg ikke skrive på
svensk, men må “nøjes,, med dansk og engelsk.
Det bedste fra hjerte skal gå til den svenske befolkning
med håb, om en bedre fremtid for Sverige.

LOVE&VISDOM

Mvh. Allan Hansen.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Allan Hansen
Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

”Hvem kunne finde på at bombe BBC……Jeg tror der er en lille ting de selvsikre pampere har glemt . Hvis man begynder at sende folk som Tommy Robinson i fængsel for ingen ting , så bringer man dem til sidst i en situation hvor de ikke har noget at tabe .. og hvis DET sker vil ingen bunker hjælpe , tværtimod .

Allan Hansen
9 years ago

Lars Hedegaard. Historiker og forfatter. ” Det vestlige paradigmeskift i omtale af islam har fået den konsekvens, at man i dag kun kan omtale islam som et identificerbart fænomen, når man ønsker at rose den for et eller andet. Vil nogen derimod kritisere islam, opløses den tåge. Så kan man overhovedet ikke tale om islam som en sammenhængende enhed. Det er ganske vist svært at benægte, at næsten alle verdens nulevende terrorister og selvmordsbomber påberåber sig Muhammeds ideologi, når de skal retfærdiggøre deres handlinger, men det skyldes, siger fortalerne for den nye islam-diskurs, at de har misforstået ” profetens budskab.… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

»Immigration is British society’s biggest problem«

Demokratiet har jo spillet fallit på en måde når man over hele Europa ser at indvandring er et spørgsmål der optager befolkningen i en helt særlig grad og politikerne fortsætter med at føre en politik, “fordi vi ikke kan andet pga. konventioner og internationale forpligtelser”, der er imod befolkningens ønsker. Det bliver ikke bedre af at det faktisk er begyndt at dæmre for mange at den førte politik samtidig er sindsyg farlig for samfundet.

falkeøje
falkeøje
9 years ago

De fleste af de pågældende konventioner har de tiltrådt uden
at spørge folket først, selvom det nu er åbenlyst, at de fratager os
suverænitet.
Dermed er de ugyldige i Grundlovens forstand, og godkendelserne
skal annulleres, indtil de har været lagt ud til en folkeafstemning.

falkeøje

Angela
Angela
9 years ago

Dokument utifrån: Lobbyisterna. Fyra av fem beslut som påverkar din vardag kommer från EU. http://www.svt.se/dokument-utifran/

Filmen visas på engelska med svensk text. Rekommenderas! Dokumentären kan ses i repris på Kunskapskanalen 15/1 kl 23.00, 17/1 kl 10.00 och 18/1 kl 22.00.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  Angela

Tak for linket Angela. Ja, EU er gået helt bananas. Uden demokratisk legitimitet laver de regler om alt mellem himmel og jord. Det er ikke særligt smart for at sige det mildt.

Allan Hansen
9 years ago

Da Muhammed så, at ingen kom til hans nye vantro af egen fri vilje
– da hviskede satan i hans øre ” du skal ikke bede dem om at komme til
islam – du skal tvinge dem til, at underkaste sig islam og blive “Allahs slaver,,.
Siden da har islam udslette mere end 300 millioner samt ca. 200 millioner
slaver. Det er mere end alle andre forbryder organisationer til sammen og det siger jo, alt!
Se dette klip ca. 10 min.

http://www.radicalislam.org/videos/islam-was-not-me?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Jihad+on+Campus&utm_campaign=RI+Newsletter+58&utm_term=58-vid_jpg

Erling
Erling
9 years ago

The BBC’s new multi-million pound television news studio has been built to be bomb proof to protect journalists from suicide attacks.

Ironien er næsten ubærlig. Man skal nok være indfødt brite for til fulde at kunne påskønne den.

PK
PK
9 years ago

Hvem i alverden skulle dog ønske at bombe sig selv i stumper og stykker i BBC?
Hvordan opstår dog denne vanvittige ide?

Allan Hansen
9 years ago

Når Jihad banker på din dør.

Jeg ser I har fået “Arabisk forår, der hjemme.
Kuglerne fløjter rundt i gaderne, bilafbrændinger
og gruppe voldtægt etc. etc.
Og hele tre “Palæstina,, Nørrrebro, Vollemose
og Gellerup.
Mariane fladpande har fået kultur chok
og Helle dum gås har fået mandsopdækning
nå pyt,,,,, en god bøsse kan man altid
stole på.
Glistrup havde fortalt os hvordan det ville gå
men det ville ingen forstå!
Man behøver blot, at sige “Alllahu arbar,,
så flyder blodet dag og nat.
Gud bevarer Danmark.

23
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x