17
jan
Seneste opdatering: 18/1-13 kl. 0019
7 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Når islamo-nazien her ævler løs om straf for frafald, skyldes det formentlig at frafald kan tolkes bredt, bla. som omgang med ‘kuffar’ (DR) og accept af deres værdier. Danmarks Radio ser frem til en konstruktiv dialog. Surprise!

Allah did not create man so that he could have fun. The aim of creation was for mankind to be put to the test through hardship and prayer. An Islamic regime must be serious in every field. There are no jokes in Islam. There is no humor in Islam. There is no fun in Islam. There can be no fun and joy in whatever is serious. Ayatollah Seyyed Ruhollah Mustafavi Khomeini

En gruppe med navnet ‘Kaldet til Islam’ har lagt en video op på YouTube med titlen ‘Modsvar til Det Slører Stadig’.»Programmet overskrider grænserne inden for islam. Fire unge kvinder med muslimsk baggrund gør grin med islam. I det her program er de nedladende over for vores muslimske søstre. De håner vores søstre. De gør grin med tørklædet og niqab. De gør det for at tjene en masse penge«, lyder det indledningsvis i videoen fra gruppen af salafister, som blandt andet ønsker sharialov i Danmark. Islamister advarer kvinder fra DR-satire: Sjov med islam har konsekvenser.

Mon ikke Inger Støjberg kan få en konstruktiv dialog med de her typer, hendes kolleger har påtvunget sagesløse landsmænd? Heldigvis for dem er dette kun “islamister med en syg fortolkning af koranen,” som Støjberg udtrykte det. Støjberg har det forkormede overblik, hun snakker med de her nazier. “Der er ikke så mange af dem,” men de der ikke er sådan, konfronterer dem ikke og når der er lidt flere kommer problemerne: Belgian Army Cannot Expel Jihadists from its Ranks. Ingen tænker det til ende, og ingen andre end PET foretager sig noget præventivt.

Ayaan Hirsi Ali: Raised on Hatred

EGYPT’S newly elected president, Mohamed Morsi, was caught on tape about three years ago urging his followers to “nurse our children and our grandchildren on hatred” for Jews and Zionists. Not long after, the then-leader of the Muslim Brotherhood described Zionists as “bloodsuckers who attack the Palestinians,” “warmongers” and “descendants of apes and pigs.”

These remarks are disgusting, but they are neither shocking nor new. As a child growing up in a Muslim family, I constantly heard my mother, other relatives and neighbors wish for the death of Jews, who were considered our darkest enemy. Our religious tutors and the preachers in our mosques set aside extra time to pray for the destruction of Jews.

For far too long the pervasive Middle Eastern qualification of Jews as murderers and bloodsuckers was dismissed in the West as extreme views expressed by radical fringe groups. But they are not. New Yourk Times

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Efter mordforsøget på juristen og politikeren Markus Besicht forleden, er dialoglysten begrænset. Inger Støjberg bør læse med efter sit hovedløse dialogforsøg sidste år. […]

Peter Andersen
9 years ago

Jeg tillod mig lige at se det omtalte satire-program “Det slører stadig”. Det er faktisk skide sjovt og gør da i dén grad grin med islam. Om de holder denne stil hele vejen igennem, tillader jeg mig så at tvivle på. Men for mig at se er det altså lige på kornet og havde nogle danskere lavet det, ville der allerede havde foreligget en politianmeldelse i sidste uge. Frit citat; Telefondame : Det er sexlinien – : Er du blevet slået i ansigtet? – : Så der er kommet mærker? – : Så tag en burka på. Det skjuler det!…… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago
Reply to  Peter Andersen

Kære Peter Andersen.
Du glemte link!
Hvor kan man se dette indslag?

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Du kan se förste avsnit her Allan og jeg syntes også det er en klassegriner der med ironi og humor, piller ved fordomme på en måde hvor hverken perkere eller kartofler kan klage:)
http://www.dr.dk/TV/se/det-sloerer-stadig/det-sloerer-stadig-1-15#!/

PFEP
PFEP
9 years ago

Jeg plejer ikke at levere “oneliners”, så nyd denne undtagelse; skæmmande film…

Prudentius
9 years ago

Generelt har multikulturalister en meget dårlig forståelse for andre kulture/religioner. De tager således for givet at en post-moderne jungle af “fortolkninger” har slebet stødtænderne ned på ethvert forhistorisk ideologisk uhyre, islam isærdeleshed. Islamisk ortodoksi, shia som sunni, forbliver derfor for multikulturalisterne nonsensfyldt og utrolig “ekstremisme”, “radikalisme”, “fundamentalisme” og “middelalder”, som de føler sig overbeviste om kun et absolut minimum af verdens muslimer tager alvorligt. At der vitterligt er tale om rodfæstet traditionel mainstream, strejfer ikke engang deres bevisthed. For multikulturalisterne forbliver andre kulture nemlig intet andet end spejlbilleder af deres egen blævrede modernisme, alene varieret af kulørte folkedragter. Overfladiskheden er… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Man kan, i bedste islamisk ånd, selvfølgelig ikke kommentere videoen på youtube uden moderation.

De gør om nogen grin med islam, det ironiske er blot at de ikke selv kan se det.

Sådan en flok selvhøjtidelige klaphatte .

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x