21
jan
Seneste opdatering: 22/1-13 kl. 0100
9 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En lille fortsættelse fra forleden. Her slutter herrefolket ud fra en mands beklædning, at han er bøsse. Fra kommentarerne:

As a liberal Muslim allow me to say, This is the reason the world hates us.. You fucking live in a civilized country where rights are respected if you don’t like it then fucking go live in Saudi Arabia or Pakistan where your “sharia laws” are forced maybe you will enjoy it more..”muslim area” more like “idiots area”

Den formodede engelske bøsse slap billigere end ham her. Ganske typisk har han ondt af terroristerne, der kan fortsætte deres hærgen blandt homoseksuelle uden at de forsvarer sig. Der er flere bøssebank til naive homoseksuelle.

38-årige Marcel Juul Østergreen blev udsat for en såkaldt hatecrime, da han og en kammerat natten til i dag var på vej hjem fra en bar i det indre København.

– Vi havde været inde og drikke et par øl på Can Can, og da vi kom ud, sad der en fyr alene i en bil. Min kammerat sagde et eller andet til ham, noget i retning af ‘Hvad så, hygger I jer’. Og så fløj manden bare ud af sin bil, mens han talte i telefon og sagde, ‘Det skal være lige nu!’, fortæller Marcel Juul Østergreen til ekstrabladet.dk kort tid efter, han er vågnet ovenpå den vilde oplevelse. Og så gik det bare hurtigt. Pludselig var der omkring 10 unge fyre omkring os. Min ven lå på jorden og forsøgte at beskytte sit ansigt, mens de sparkede og slog løs på ham. Og så røg de på mig, og jeg fik det ene slag efter det andet.

‘Så oplevede man at blive offer for hatecrime – en kammerat og jeg fik tildelt flere slag og spark i ansigtet, jeg fik flækket en tand, flækket læben og smadret mit ene øje blot fordi man kommer ud fra en bar for homoer.’‘Jeg er rystet og føler dyb medfølelse for de uoplyste stakler der finder på den slags! Dansk radiovært tævet af homo-hadere. (se fotos)

Rachel Bull who dared to tell the truth about immigration on the BBC

At first, 35-year-old Mrs Bull listened quietly to the panellists discussing issues such as the future of the High Street and the scandal of supermarket burgers contaminated with horse meat. But when the topic shifted to immigration in her family’s home town, Boston in Lincolnshire, she found she could remain silent no longer. After hearing Cambridge University professor Mary Beard airily dismissing claims that migrant workers were overwhelming the market town, office manager Mrs Bull almost leapt from her seat, waving her hand frantically in the air until she caught the attention of presenter David Dimbleby.

‘Boston is at breaking point. All the locals can’t cope any more,’ she said, her voice trembling with emotion and outrage. ‘You go down to Boston High Street and it’s just like you’re in a foreign country. It’s got to stop. The services are at breaking point.’

When she finally finished speaking, there was a moment’s silence and then rapturous applause. In less than a minute, this ordinary working mother had given a snapshot picture of a town at the end of its tether and voiced the fears of huge swathes of the population. After the show had finished, audience members were still feting Mrs Bull like a heroine, shaking her hand and congratulating her for daring to speak out about the lasting impact of mass immigration. The mother who dared to tell the truth about immigration on the BBC: Here, the granddaughter of a Polish airman explains why she HAD to speak up, Boston immigration issues to be raised in Parliament. (Video:Rachel Bull tackles Mary Beard on Question Time.)

“I ett krig högerextremisterna och vår tids fascistoida tendenser”

Jo mere de fjerner sig fra virkeligheden og befolkningen, desto flere priser overøser ræverøde, svenske journalister hinanden med. Her overrækker den ene mobbeoffer – Åsa Linderborg – en pris til det andet mobbeoffer, Lisa Bjurwald. Hummerkniven 2012 till Lisa Bjurwald. Det er vel symptomatisk for 08-vänstern, at det netop er en hummerkniv. Der er to anmeldelser af “Lisa Bjurwald: Skrivbordskrigarna. Hur extrema krafter utnyttjar internet.” her og her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

De taler om sammenhængskraft, de store fordele åbne grænser har bragt, finanskrisen, bankkontoer, strukturtilpasning, akutjob og integration mens Christiansborg, Carolineskolen, flere andre og jeg selv laver afspærrede store og små områder og forsøger at gøre vore bosættelser bære- og levedygtige i virkelighedens verden. Tips om konvojfærdsel, fare på vejen, ulykker, frygtsomme pus der skal trøstes mens tiden går og andet hærges, brænder imens, og ja, der er ganske meget at tage hensyn til, mens de der uklogt befandt sig uden for konvojen og perifirien taler om medfølelse med uoplyste stakler. Hallo. Virkeligheden er her, på Christiansborg, hos vor drot, i… Read more »

EH
EH
9 years ago

Homosexuel og machocist. Ja hvorfor ikke? Nej, det er sgu for plat at give udtryk for medfølelse med sine overfaldsmænd. Dybt godnat og utroværdigt.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

@ Steen – Immigration Undercover
20:30 BBC 1.

Prudentius
9 years ago

“hatecrime” = “homohadere” = “dyb medfølelse” …fra bøsse-Marcel til dem der flækkede hans tand og bulede hans øje.

Der er en helt bestemt “minoritet/offergruppe” som trumfer alt, ALT i Vesten.

Voldtægter i tusindvis, myrderier, overfald, afpresning, trusler, chikane, tyverier, had til bøsser, undertrykkelse af kvinder…

You name it, de får lov til det. Det sørger et enigt folketing og en enig presse for.

De kom, de så, de berigede.

Deres navn det står med prikker …….. !

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Indslag kl. 13:07 er ikke mig.

Indslag kl. 13:08 er mig.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Sammenhængskraften! Når de døde skriver til hinanden,,,,, Lad os se hvordan natur lovene fungere. Nej, det er ikke Newtons tyngdekraft, Maxwell termodynamik eller Einstein relativitets-teori jeg tænker på. Vi husker alle, hvordan en kvart million mennesker, blev skyllet bort på ganske få timer. Det glemmer man aldrig. Her skal vi, med et lille klik med musen se hvordan den arabiske-tusnami på ganske få årtier udslettede hele den Europæiske kultur for altid. Indslaget er på ca. 5 minutter – hvis du er hældig kan du måske nå, at se det to gange, så er det hele forbi. Folk med svage nerver… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Og skulle ikke undre mig, at den hate-crime ham Marcel har været udsat for, finder vej til de officielle statistikker og i en eller anden sammenhæng vil blive brugt af en radikal politiker som bevis for at danskerne (her skal tilhøreren tænke på en hvid kartoffel-dansker) er hadefulde.

Prudentius
9 years ago

“…go live in Saudi Arabia or Pakistan…”

Men det har de slet, slet, slet ikke tænkt sig. De er overmåde tilfredse med at være lige præcis hvor de er og uforstyrret etablere deres “muslim area”. Det er os indfødte der fortrækker og må “go live” i en endnu ikke overtaget del af vore egne lande!

Man kalder det multikultur.

H B
H B
9 years ago

Högst patetiskt. Det krävs varken talang eller kunskap inom inavlen i svensk journalistik.
Lisa Bjurwald har trots nio år av vuxenstudier inte klarat godkänd gymnasienivå. Men har man bara de rätta åsikterna och kontakterna kan det leda precis hur långt som helst i den svenska medievärlden. Modellen med utnämningar och prisregn till de rättrogna är en direkt kopia av de forna öststaterna. Dagens Sverige visar upp sig på podiet och omvärlden skrattar medan vi här får dras med skiten – ännu en stund.

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x