22
jan
Seneste opdatering: 22/1-13 kl. 1316
10 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Bjurwalds bog Skrivbordskrigarna : Hur extrema krafter utnyttjar internet udkommer om en uge. Altså, hun anvender det, meningmodstandere ‘udnytter’ det. Bjurwalds hensigt er er diskvalificere enhver indvandringskritik. Til den ende roder hun bevidst alle kategorier sammen, så det ender med at saglig indvandrings- og islamkritik i virkeligheden er det samme som korporlige trusler mod hendes person og en fare for demokratiet. Efter Bjurwald-metoden er denne blog højreekstrem, truende, antisemitsk, homohadende, Breivik-hyldende og antidemokratisk. Hun ønsker ikke fri debat, hun ønsker at lukke den ned, og det har hun opbakning til helt op i regeringen. Det er for primitivt, skulle man tro, men ikke i Sverige. Endnu.

Jeg ved ikke, om hun er mere udsat for trusler end alle andre. Jeg kender de debatfora hun henviser til, og jeg har aldrig set hende truet på livet, hvad der selvfølgelig ikke udlukker, at hun taler sandt. Det indikerer blot, at hun smører tykt på i en god sags tjeneste. Der findes allerede inteviews (min 68) med hende, og det er rent mikrofonholderi, selvom man kunne indvende adskilligt mod hendes stærkt politiserende journalistik. Svensk journalistik er så intimt forlovet med den multikultur, der lægger an til chrash-landing, at dens panik tilsidesætter normale journalistiske reflekser som kritiske spørgsmål. Bjurwald gives en så voldsom, ensidig mediedominans, at det selv sagt må kunne harme nogen.

Læg mærke til kropssproget – de vidt opspilede øjne og det insisterende, forurettede tonefald, der er psykologi opblandet i den Bjurwaldske politiseren. Vi har ikke i Danmark paralleller til denne vildt subjektive ‘journalistik’, så vidt jeg kan se. Den er ikke primært journalistik, men målrettet politisk kampagne. Den ønsker ikke at undersøge, men at belære. Næste måned bliver der Bjurwald over hele medielinjen. Spørgsmål der kratter under overfladen, bliver en mangelvare undtagen i de medier, hvis ytringsfrihed hun angriber så hårdt. Bjurwald og Linderborg bryder sig ikke om dissens, det skal være i Sverige, som det altid har været: Vi anvender internettet, rosset holder kæft og undlader at udnytte det. I den retning er de halvunge, halvrevolutionære svenske kvinder ret konservative.

Svaghed medfører mere vold

The Algerians refuse to negotiate because they know that the Islamists’ position is simply non-negotiable.Unlike other hostage-takers, they usually have no interest in getting out alive; they intend to die as ‘martyrs’, and of course have no compunction about killing their captives. Moreover, the purpose of taking hostages is either to kill ‘infidels’, or to extract ransom money for them — which will merely finance more kidnappings and terrorist atrocities. Such terrorists thus regard with contempt all negotiation as a sign of weakness. And in the world of Islamic fundamentalism, weakness is an incentive to further violence.

Only a display of uncompromising strength — including, most importantly, strength of resolve — has any chance of being a deterrent. The Algerians understand this very well. The West does not — instead assuming that everyone on the planet thinks like it does and is thus similarly governed by self-interest.But in dealing with Islamist fanatics who regard themselves as the army of God, and for whom death is the highest calling, this is a catastrophic mistake.The most devastating consequence has been the West’s refusal to acknowledge that it is not fighting a series of brush fires based on local political grievances, but a war of religion being conducted against the free world in order to destroy it. Melanie Phillips: Until we learn to be as single-minded as the fanatics – at home and abroad – we’re ALL hostages

Svaghed medfører mere vold, II – borgmester Allerslev

Borgmester for Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Anna Mee Allerslev (R), har taget kampen op mod hadforbrydelser. Det har hun blandt andet gjort ved et fællesinitiativ mellem Københavns Kommune, LGBT, Mosaisk Trossamfund, Københavns Stift og Muslimernes Fællesråd, hvor de holder dialogarrangementer, senest på Københavns Tekniske Skole. Dialogmøderne har til formål dels at oplyse om hadforbrydelser, og hvad det gør ved ofrene, og så for at høre de unges bud på, hvad man kan gøre for at stoppe hadet.

Anna Mee Allerslev er godt klar over, at der ikke er en trylleformular, der kan få stoppet de mange hadforbrydelser, men at det, der skal til, er et langt sejt træk, hvor problemet bliver sat på dagsordenen og debatteret. »Jeg tror, det for ofrene er forbundet med en stor sorg eller en skyld, hvilket er paradoksalt«. Det håber hun, at det nye fokus kan være med til at ændre på, ved at bryde tabuerne gennem oplysning og dialog. Borgmester skaber bevægelse mod hadforbrydelser, Jeg har noget at sige i dag! Fuck jer!

Man har ligesom hørt det før. Allerslev agter ikke at foretage sig noget som helst, der ikke er gjort i et årti. Hun er enten fejg eller dum. Der er hverken brug for dialog, undervisning eller ‘sejge træk’. Hvis hun havde viljen til at udrette noget, skulle hun 1) at sige højt, hvem der er forbryderne, og 2) forlange af enhver imam i Danmark at udstede en fatwa mod homo- og jødeoverfald. De der kvier sig, skal sanktioneres hårdt. Indtil da er homoseksuelle overladt til at forsvare sig selv, eller gå i fakkeltog og være ydmyge og rørte.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bo
Bo
9 years ago

Svaghet betyder våld.

Min bror är också i Artilleriregemente, vi är inte svaga.

Han är motocykelordonnans, han är en hejare på att köra motorcykel fort. Jag är pjässchef.

Kollimatorplats: Här. O-riktning över stenen: 4800.

Jag har märkena för gevär, kan skjuta med pjäs. Vänstern i Sverige som inte gjort lumpen, de skräms, eller darrar rent av. De är rädda för oss Svenskar.

http://www.youtube.com/watch?v=_KigpIIZLEM

Så är det

Pk
Pk
9 years ago

Det er nu “sjovt” med indvandringen til de nordiske lande.
Politikerne havde så stort et demokratisk overskud, at de ikke
kunne se, at noget kunne gå galt;, for de besluttede hurtigt
at der intet var/er galt.

Bergfast
9 years ago

Våldtäkter mot vita kvinnor i USA Bidragande faktorer som lett fram till detta beteende mot vita kvinnor, från färgade män, är nog trots allt det genomgående och överlag degraderande och förolämpande – våldförandet – , mot vita, både kvinnor och män, men kanske särskilt kvinnor, överallt i det massmediala rummet. Främst kanske genom filmer, men också genom mode-shower och genom rock-industri, samt kosmetika-industri, leksaksindustrin och också småbarnsfilm-industri. Inom många av dessa industrier framställs vita kvinnor ofta som omoraliska, fula, dumma, neurotiska, hysteriska, fåfänga, egoistiska och degenererade. De framställs som dumma idioter, som översexuella, som horaktiga och som kräk i största… Read more »

Balder
9 years ago

De fleste af os lever stadigvæk i det håb at danskerne en dag vil vågne op en masse, når der en dag bare er tilstrækkeligt mange som er blevet ramt af voldtægt og overfald og når nok homokendisser er blevet banket til lirekassemænd, og når statistikkerne lever endnu flere utvetydige beviser for indvandrernes voldelige tendenser, kvindeforagt og jødehad. Men kære venner, hvis man ser på udenlandske eksempler, så vil det vise sig at der ikke kommer til at ske noget som helst. Følgende statistik kan næsten ikke blive værre eller mere skræmmende, om så perkerne voldtog fem danske kvinder hver… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Balder

Regn venligst ikke mig ikke blandt de der tror på nationale løsninger, jeg tror løsningen først og fremmest er at finde i skabelsen og udbredelsen af store og små afspærrede områder.

Lad mig som repræsentat for de der støtter synspunktet De For Grænser, og de i praksis grænsehavende i større eller mindre grad, her kort udtrykke:

Grænseløshed og livslang hængen på udviste er- det de andre vælger.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Jeg tilråder stadig oprettelsen af flere store og små konstant overvågede afspærrede områder, bosættelser, om muligt nær væbnede styrker.

Derved undgås blandt meget andet problematikken omkring hvor de på tvungent ophold skal hen.
Ved tilladelse til adgang til nævnte områder kan tilsagn til udvisning fra området i tilfælde af overtrædelse af bla. bla.bla. (udfyld selv)være et af kravene.

Der er nok også et område til – dig.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Jeg synes jeg skriver det samme igen og igen. Det håber jeg folk vil bære over med. Jeg tror situationen mellem danskere og muslimer er skredet og at meningsløst “dialog” sludder som Allerslev’s er ved at miste troværdighed hos en del. Der har været stormen på OUH, flere knivstikkerier og historier om overfald på jøder og nu en kendt homoseksuel. Jeg tror flere danskere er ved at få en uforsonlig holdning til muslimsk barbari i landet og det bliver spændende at se om politikerne følger trop. Hvis ikke tror jeg folkestyret kan miste legitimitet. Derimod er jeg overbevist om at… Read more »

Agricola
Agricola
9 years ago

Smid perkerne og afrikanerne ud af landet, så er problemet løst

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Hvis denne politiske korrekte brægende naive skandale anna MÆÆÆÆ Allerdummest virkelig vil noget med at komme “had forbrydelserne” til livs, så kunne hun starte med at kontakte peter mygind og spørge denne, hvem der slog og sparkede og frarøvede hans søn to gange, og derefter kunne hun dykke ned i alle anmeldelserne om “had forbrydelser” begået imod vantro børn kontra muhammedaner børnene, hvis det politiske korrekte nikkedukkebarn anna MÆÆÆ Allerdummest ikke fatter hvordan virkeligheden anmeldes…øh, går ud over, når nu det er HELE Danmarks befolkning kendt, at der foregår sjakal-jihad “had-crimes” imod vantro børn og unge begået af netop de… Read more »

Agricola
Agricola
9 years ago
Reply to  Anonymous

Enig.

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x