23
jan
Seneste opdatering: 22/5-14 kl. 0837
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

munir awadJeg har med en kollega fulgt ankesagen mod den JP-Politiken-terrord√łmte svenske statsborger, Munir Awad, og skrevet en artikel i torsdagens nummer af Dispatch International om oplevelsen. To af dagene havde et pikant indslag, n√•r man t√¶nker p√• at appelsagen blandt andet hviler p√• et nyt vidne, der har vidnet at Awad ikke er en radikal muslim. Det var √•benbart, at Awad og de efter opf√łrsel og p√•kl√¶dning at d√łmme yderst rettroende tilh√łrere kendte hinanden:

F√∂rutom domarna, n√§mndem√§nnen, √•klagaren, tolkar och ett tiotal poliser finns bara tre √•h√∂rare ‚Äď muslimska m√§n med l√•nga sk√§gg.Och Dispatch Internationals uts√§nde. Inga √∂vriga medier……Under tisdagens lunchpaus gick Munir Awads f√∂rsvarsadvokat fram till dem och sa att de skadade hans klients sak och bad dem g√•. Muslimerna l√§mnade d√• domstolen och k√∂rde d√§rifr√•n i en gr√•, svenskregistrerad Ford. (Planerade halshugga journalister, Dispatch International, ikke online)

Det skal siges, at Sveriges Radio har v√¶ret der, men ikke samtidigt med os. Landsdommer Ejler Bruun tillod samtlige gange, man kom ind og ud af retssalen, af de tre salafisttyper demonstrativt blev siddende n√•r samtlige 30 andre i salen m√•tte rejste sig. Det bliver til nogle gange, n√•r der er pause hver time. Til sidst forlod de retten i en gr√• Ford Focus indregistreret i den 55-√•rige Ramadan A.’s navn, han bor i Majorna i G√łteborg. Dommen falder fredag og strafudm√•lingen mandag.

munir awad landsret 004

munir awad landsret 02020130122_110755

0 0 votes
Article Rating


Don√©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] opgaven via en mellemmand under sit bes√łg i Stockholm i 2009. Jeg d√¶kkede selv den ene, Munir Awads appelsag i Landsretten i 2013, hvor 12 √•rs f√¶ngsel blev opretholdt. Han virkede alt andet end deprimeret […]

trackback

[…] allerede, og det er ikke ‘l√•ngs√∂kt’ at forestille sig terror ogs√•. Det har v√¶ret et fork√łlet fors√łg, der har kostet os mange millioner i rettergang og […]

trackback

[…] og Glostrupterroristerne. Han udm√¶rkede sig bla. ved at sige om den terrord√łmte Munir Awad i JP-Politiken sagen: Han blev kun d√łmt fordi han er muslim, og fordi n√¶vningene var p√¶redanske […]

trackback

[…] the offices of the newspaper Jyllands-Posten in Copenhagen, Denmark. They were the Swedish citizens Munir Awad, Omar Abdalla Aboelazm and Sahbi Ben Mohamed Zalouti, plus one Tunisian national. These men were […]

trackback

[…] Nogle forsvarere vil BH m√•ske helst v√¶re foruden. Det minder mig om, da jeg overv√¶rede appelsagen i √ėstre Landsret mod en af JP terroristerne, Munir Awad. Hver dag dukkede tre islamister fra G√łteborg op i samme antr√¶k, de n√¶gtede at rejse sig n√•r […]

trackback

[…] havde de n√¶ppe gjort, hvis de svenske amat√łrterrorister med Munir Awad i spidsen havde f√•et udryddet st√łrre dele af Politikens redaktion i december 2009. S√•dan lever vi alle fra […]

trackback

[…] till uppr√§ttelse! En af medunderskriverne er Helena Benaouda, hvis svigers√łn Munir Awad afsoner tolv √•r for terror i K√łbenhavn. Det er et varsel om kommende tider, men ingen i den mediepolitiske klasse vil tage det. De h√•ber, […]

trackback

[…] Sammen med tre andre m√¶nd blev Munir Awad sidste √•r d√łmt for angrebsplanerne mod avishuset – en forbrydelse, retten tildelte hver af dem 12 √•rs f√¶ngsel for. Awad ankede straffen til landsretten, der har stadf√¶stet dommen. To n√¶vninge ville give ham ti √•rs f√¶ngsel, mens de juridiske dommere og de √łvrige n√¶vninge ville stadf√¶ste dommen fra byretten.Landsretten giver 12 √•r for terrorplaner mod JP/Politikens Hus, Sagen mod den fjerde mand i JP-terrorsag< Se ogs√• Munir Awad: Manden Sverige glemte […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x