23
jan
Seneste opdatering: 22/5-14 kl. 0837
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

munir awadJeg har med en kollega fulgt ankesagen mod den JP-Politiken-terrordÞmte svenske statsborger, Munir Awad, og skrevet en artikel i torsdagens nummer af Dispatch International om oplevelsen. To af dagene havde et pikant indslag, nÄr man tÊnker pÄ at appelsagen blandt andet hviler pÄ et nyt vidne, der har vidnet at Awad ikke er en radikal muslim. Det var Äbenbart, at Awad og de efter opfÞrsel og pÄklÊdning at dÞmme yderst rettroende tilhÞrere kendte hinanden:

Förutom domarna, nĂ€mndemĂ€nnen, Ă„klagaren, tolkar och ett tiotal poliser finns bara tre Ă„hörare – muslimska mĂ€n med lĂ„nga skĂ€gg.Och Dispatch Internationals utsĂ€nde. Inga övriga medier……Under tisdagens lunchpaus gick Munir Awads försvarsadvokat fram till dem och sa att de skadade hans klients sak och bad dem gĂ„. Muslimerna lĂ€mnade dĂ„ domstolen och körde dĂ€rifrĂ„n i en grĂ„, svenskregistrerad Ford. (Planerade halshugga journalister, Dispatch International, ikke online)

Det skal siges, at Sveriges Radio har vĂŠret der, men ikke samtidigt med os. Landsdommer Ejler Bruun tillod samtlige gange, man kom ind og ud af retssalen, af de tre salafisttyper demonstrativt blev siddende nĂ„r samtlige 30 andre i salen mĂ„tte rejste sig. Det bliver til nogle gange, nĂ„r der er pause hver time. Til sidst forlod de retten i en grĂ„ Ford Focus indregistreret i den 55-Ă„rige Ramadan A.’s navn, han bor i Majorna i GĂžteborg. Dommen falder fredag og strafudmĂ„lingen mandag.

munir awad landsret 004

munir awad landsret 02020130122_110755

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] opgaven via en mellemmand under sit besĂžg i Stockholm i 2009. Jeg dĂŠkkede selv den ene, Munir Awads appelsag i Landsretten i 2013, hvor 12 Ă„rs fĂŠngsel blev opretholdt. Han virkede alt andet end deprimeret […]

trackback

[…] allerede, og det er ikke ‘lĂ„ngsökt’ at forestille sig terror ogsĂ„. Det har vĂŠret et forkĂžlet forsĂžg, der har kostet os mange millioner i rettergang og […]

trackback

[…] og Glostrupterroristerne. Han udmĂŠrkede sig bla. ved at sige om den terrordĂžmte Munir Awad i JP-Politiken sagen: Han blev kun dĂžmt fordi han er muslim, og fordi nĂŠvningene var pĂŠredanske […]

trackback

[…] the offices of the newspaper Jyllands-Posten in Copenhagen, Denmark. They were the Swedish citizens Munir Awad, Omar Abdalla Aboelazm and Sahbi Ben Mohamed Zalouti, plus one Tunisian national. These men were […]

trackback

[…] Nogle forsvarere vil BH mĂ„ske helst vĂŠre foruden. Det minder mig om, da jeg overvĂŠrede appelsagen i Østre Landsret mod en af JP terroristerne, Munir Awad. Hver dag dukkede tre islamister fra GĂžteborg op i samme antrĂŠk, de nĂŠgtede at rejse sig nĂ„r […]

trackback

[…] havde de nĂŠppe gjort, hvis de svenske amatĂžrterrorister med Munir Awad i spidsen havde fĂ„et udryddet stĂžrre dele af Politikens redaktion i december 2009. SĂ„dan lever vi alle fra […]

trackback

[…] till upprĂ€ttelse! En af medunderskriverne er Helena Benaouda, hvis svigersĂžn Munir Awad afsoner tolv Ă„r for terror i KĂžbenhavn. Det er et varsel om kommende tider, men ingen i den mediepolitiske klasse vil tage det. De hĂ„ber, […]

trackback

[…] Sammen med tre andre mĂŠnd blev Munir Awad sidste Ă„r dĂžmt for angrebsplanerne mod avishuset – en forbrydelse, retten tildelte hver af dem 12 Ă„rs fĂŠngsel for. Awad ankede straffen til landsretten, der har stadfĂŠstet dommen. To nĂŠvninge ville give ham ti Ă„rs fĂŠngsel, mens de juridiske dommere og de Ăžvrige nĂŠvninge ville stadfĂŠste dommen fra byretten.Landsretten giver 12 Ă„r for terrorplaner mod JP/Politikens Hus, Sagen mod den fjerde mand i JP-terrorsag< Se ogsĂ„ Munir Awad: Manden Sverige glemte […]

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x