26
jan
Seneste opdatering: 26/1-13 kl. 1847
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Ta inn hele skjermen 26.01.2013 053334

Michigan Central Station – Google Street View. Sverige: Övergivna platser.

Sverige håller på att rasa samman

Svenskarna verkar vara ett naivt folk, som inte ser hur lågt Sverige har börja falla. På vilken nivå, och vart man i landet än ser rasar det samman. Få inser allvaret i det.

Hälften av alla ungdomar lämnar grundskolan utan att kunna läsa och skriva. Sverige är i dag det land i Europa med den högsta ­analfabetismen. Lärarutbildningarna håller en usel nivå.

Tiotusentals flyktingar och asylssökande tas emot årligen utan en planering värd namnet, så de ska få arbete, bostäder och möjlighet att lära sig svenska och få sina utbildningar och erfarenheter validerande.

Kollektivtrafiken går inte i tid, och hela turer försvinner över hela landet på ett oförklarligt sett dagligen. Järnvägar stängs av av säkerhetsskäl för de är inte underhållna. Färdtjänstväxlar placeras i Moldavien, där operatörerna rimligen inte kan ha den minsta lokalkännedom. Posten kommer inte fram.Debatt: “Sverige håller på att rasa samman”

“Every mosque that we can stop is a victory”

Geert Wilders has launched an initiative that aims to do for the Netherlands what Gavin Boby has done recently in the UK. The PVV leader Geert Wilders has launched a new website: MoskNee (MosqueNo). A self-help program for people who do not want a mosque next to their home.

The site went online at 6am this morning, prior to the start of Mr. Wilders’ mosque tour in Enschede. “To those who do not agree, I say you can start your own website MoskJa (MosqueYes).”Earlier the PVV tried to ban the construction of minarets, the construction of mosques, and, in its latest election program, the construction of mosques in residential areas. Up until now all of these legal initiatives have been unsuccessful.

Now Wilders takes a different approach: a guide for people who want to employ existing regulations in order to postpone the building of a mosque indefinitely. We asked Wilders a few questions: “This Symbol of Hatred”.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
norge
norge
9 years ago

Oh well. Islam brer om seg, selv i Nord-Korea har man oppdaget en moske.

“Pyongyang has a mosque”
http://www.nkeconwatch.com/2013/01/20/google-earth-and-north-korea-pyongyang-mosque-kobansan-and-new-hospital/

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x