28
jan
Seneste opdatering: 29/1-13 kl. 0829
21 kommentarer - Tryk for at kommentere!

kalder han ham:

 28.01.2013 233604

”Det var ett rasistiskt inlägg av en typ som man sällan ­läser i Sverige, men som blir allt vanligare i det extrema norska kulturklimatet”, konstaterar Aagård…..”Men trots att den norska kulturen skapades med blod och deportationer har den inte blivit särskilt livskraftig… Jämfört med Sverige och Danmark är Norge (Noreg) ett kulturellt bakvatten”.”Ikkje min kulturminister”.

Sjovt nok er den gode gamle danskerbashing i Sverige, der var så fornøjelig indtil Thorning blev valgt og begyndte at regere så succesrigt, helt forsvundet, og jeg har ingen anelse om hvorhen og hvorfor. Måske er det de indre fjender, der tager deres tid, og så er Journalistpartiet, undskyld Miljøpartiet, halveret. Sverige er som bekendt i opbrud, og man bør forvente sig udslag af desperation op til 2014. Som dansker er meget af den debat der skrives, – eller skulle man kalde den mobning ? – temmelig déjà vu set herfra. Der er ikke grænser for, hvor meget jeg springer over og jeg havde også sprunget Martin Aagård over, havde det ikke været for hans sikkert ufrivlligt morsomme danskerassociation.

Jødiske børn fortrænges af arabere fra Nørebroskoler

Jødiske børn på skolerne på Nørrebro bliver udsat for mobning af palæstinensere. Jødiske børn bosat på Nørrebro rådes til at søge ind på folkeskoler i andre bydele i København. Det sker i kølvandet på adskillige episoder med chikane målrettet mod børn med jødisk baggrund på folkeskolerne på Nørrebro.

– Vi har haft nogle kedelige episoder, som gør, at jeg har været nødt til at sige til nogle forældre, at det kan blive svært at have jødiske børn i det her område, fordi der er rigtig mange palæstinensere, siger Lise Egholm, skoleleder på Rådmandsgades skole, til DR. Jødiske børn rådes til at søge væk fra Nørrebro-skoler

I morgen: “Det er helt uacceptabelt. Jeg er enormt ked af dette, og vil sørge for dialog mellem parterne med kommunen som tovholder. Altså vi skal debattere og italesætte det her og blive ved med at debattere italesætte det,” siger borgmester Allerslev. Ja, ja, det skal vi da, for der er intet andet at gøre, hvad der betyder, at der ikke er noget at gøre. Ikke alle er vågnet op til en nutid med uløselige problemer, især ikke dem, der har skabt dem.

Antiracisme på svenske børns skoleskema

Mens den svenske multikultur synker systematisk som et Titanic i slowmotion (se her, her og her) skrues der op for det traditionelle virkemiddel: pædagogikken, det er virkelig nytænkning. Kan man ikke bøje verden efter sin vilje, kan man altid gå løs på børnene med sine ideer.

PeaceWorks ligger steget före Bengt Westerberg och regeringen – snart hamnar antirasism på skolschemat!Bengt Westerberg har, på uppdrag av regeringen, lagt fram ett förslag om att lärare ska plugga vardagsrasism. Som vanligt ligger PeaceWorks i framkant.År 2014 kommer nämligen högstadium och gymnasium i hela Sverige att ha antirasism på schemat, för nu skapas och utvecklas ett förstklassigt läromedel. Med stöd från både Arvsfonden och Ungdomsstyrelsen inledde PeaceWorks i dagarna ett samarbete med Mångkulturellt Centrum för att lyckas med detta.

“Vi är grymt glada över att regeringen tar ett av vår samtids stora problem på allvar. Att projektet Antirasism på schemat rimmar väl med den analys som återfinns i regeringens utredning, ledd av Bengt Westerberg, ser vi som positivt och nödvändigt” säger projektledaren Niklas Andersson. Antirasism på schemat blir verklighet, Snart hamnar antirasism på skolschemat!

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
21 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Angela
Angela
9 years ago

Det som ger en klump i magen av obehag och uppgivenhet är när folk genom sådana politikerbeslut inte ens kan motsätta sig denna hjärntvätt av barnen i skolorna för då stämplas de som “rasister”. Det är genuin onska och tatal maktfullkomlighet. När politikerna bestämmer detta så säger de samtidigt att svenska folket som helhet är rasister. Det blir ett infamt moment 22. Föräldrar får bara i stum förtvivlan se på hur barnen hjärntvättas att tro att kritisk granskning av vansinniga och omänskliga företeelser inte får granskas för då är det att jämställas med rasism. Det som är så sorgligt, djupt… Read more »

HH
HH
9 years ago

Ja, Aagård representerar den klick av arroganta och gravt okunniga typer som dykt upp under senare år och som kallar sig journalister. Det är de inte – men kåsörer, vilket är någonting helt annat. Igårkväll kom ett timslångt fint reportage på en av svensk TV:s bättre kanaler som handlade om Norges landsbygd. Norge har inte gott om odlingsbar mark, men den man har tar man hand om på bästa sätt. Man försöker också hela tiden befolka landet och se till att det finns skolor och sjukvård överallt. En helt annan vinkel på saken än den som svenska politiker har. Jmfr… Read more »

mb
mb
9 years ago

Norsk kommentar til arrogante Martin Aagård
http://www.document.no/2013/01/olaf-du-ma-vakne-nyfascistane-kjem/

Allan Hansen
9 years ago
Allan Hansen
9 years ago

P.S: Paradoksalt nok, er stort set alle muslimer, blevet muslimer
ved vold og voldtægt.

Allan Hansen
9 years ago

“Allah,, befaler, at islam skal fører krig indtil ALLE har underkastet sig islam eller døden. Man husker, at islam begyndte, som en militant terror organisation. Når man ved, at over end 140 vers handler om at slå nogle ihjel. “Derfor tror jeg, islam har svært ved at integreres i demokratiet. Islam og demokrati er som vand og olie,” siger Massoud Fouroozandeh… “Når du sammenligner Jesus og Muhammed, de to grundlæggere, er forskellen enorm. Muhammed slår andre ihjel for selv at overleve. Jesus giver sig selv, for at du kan overleve. Det er den afgørende forskel, der gør de to religioner… Read more »

Allan Hansen
9 years ago

” som barn lærte jeg, at vi skulle hade jøderne,,. Citat: Ex-muslim og forfatter Ayaan Hirsi Ali. INTET sted i verden har muslimerne kunne leve sammen med andre end sig selv og det går heler ikke uden vold; i dag er Gaza i krig mod Vestbredden – når der nu ikke lige er en jøde eller kristen man kan slå ihjel så æder man hinanden. I den muslimske verden har det altid været en skik for muslimske børn at kaste sten efter jøder og kristne og spytte på dem. Disse og andre fornedrelser er med jævne mellemrum blevet afløst af… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Nu får jag på svenska folkets vägnar be Norge om ursäkt! Jag vet inte vilken skola denne Agaard (låter ju danskt!) men även om jag är fruuuuktansvärt gammal kan jag säga att nynorska vet jag en massa om, det lärde vi oss i vår gamla skola! Och jag minns också striden som stod om denna nygamla norska dialekt som skulle omforma norskan. Så vitt jag vet idag så fungerar bägge språken sida vid sida. Dessutom borde Agaard lära sig läsa både norska och danska på originalspråken – vi ligger inte så långt från varandra. Och tydligen vet den okunnige journalisten… Read more »

Allan Hansen
9 years ago

Om at spise suppe med en pind! Tante hilmar IQ44. Er den klassiske historie, om en knold, som tager på markedet med en sund stærk ko – men vender hjem med en lille syg frø. Det gør man ofte når virkeligheden ikke svarer til det billede man ønsker at se. Det hedder kognitiv dissonans. ” De er sure sagde ræven,,. – en transparent manglende ” eksegese,, ordet er græsk og betyder = evnen til, at tyde og tolke og dermed forstå tekstens indhold. Frem med stave pladen! Sprogfilosofien inddeles normalt i tre discipliner: syntaks, semantik og pragmatik. Dit problem er… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Har lige , på Avpixlat, læst om flere unge udlændinge, som har
gruppe voldtaget en 12 -årig norsk pige. Flere gange.
Ak ja, OG hvad mon Jens Stoltenberg siger om dette ?
Mon han siger noget? Han er jo socialdemokrat og derved på udlændingenes side.

Breda Blikk
Breda Blikk
9 years ago

Norsk tilsvar fra Aslak Norge – lesverdig:
http://www.vg.no/nyheter/meninger/artikkel.php?artid=10113053

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

Jo, jag kan förstå att Niklas Andersson är “grymt glad” över ett fint jobb som projektledare betalt av svenska skattebetalare (Ungdomsrådet) och pengar från Sveriges döda utan arvingar (Arvsfonden). Ännu en (kostnads)post i det invandringsindustriella komplexet. Andersson slipper skala banan i Oslo. Good for him.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Formen er vigtig, javist.
Men, man kan rette, tilråde eller gøre som hil,
hil
mar

Godnat.

Bo
Bo
9 years ago

Hadia Tajik. Hennes namn säger att hon tillhör det Tadjikiska folket.

Vilken rätt har hon att döma oss för något, de Nordiska folken ?. Vi har band och älskar varandra.

Hon kommer från en kultur där man hatar varandra.

Hon kan ta sitt pick och pack och resa hem till Tadjikistan och hålla sin ljugande käft stängd.

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Bo

Vi ha mange stærke bånd og elsker hverandre, javist, men vi har også radikale samfundsundergravere, lusepustere, narrehatte, pattebørn, pjalt, pjok, pudseklude, skidesprællere, skvadderhoveder, skvat, skvatpissere, slapsvanse, snotklatter, elendige socialdemokrater, vælfærdsnarkomaner, narkomaner, og snævertsynede der er på vej til at lukke øjnene helt, noget der mere end de mange korte og lange krige mellem Sverige og Danmark er fremme i folks bevidsthed. Det er at give sig selv en meget tynd line at balancere på, såfremt oprindelse skulle afgøre om kritik eller gode råd, eller bistand kan benyttes. Under krigen- var det ikke egen kraft eller vore nordiske broderfolks velmente mentale… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Glemte karriere-plejere i opremsningen begyndende med radikale samfundsundergravere…
http://denkorteavis.dk/2013/udlaendingedebatten-kan-hente-inspiration-hos-soren-kierkegaard/

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Danmark har tabt sin uskyld!
Antisemetismen har stukket sit ækle fjæs frem igen. Vær sikker på at fremtidens facisme og nazisme med usvigelig sikkerhed vil kalde sig selv antifacistisk og antinazistisk og de vil kaste om sig med beskyldninger mod deres modstandere, om at de er facister og nazister!
Den 3 semitiske folkevandring går nu ind i en ny fase!

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Peter Buch
Peter Buch
9 years ago
Reply to  Peter Buch

Link skal have 385 til sidst
http://www.uriasposten.net/archives/44385

21
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x