30
jan
Seneste opdatering: 30/1-13 kl. 1803
28 kommentarer - Tryk for at kommentere!

I bedste Channel 4 stil er der en “the Return”, som der var på Undercover Mosque. Den er allerede interessant ved det at en imam i Gøteborg vil anmelde SVT for Hets mot Folkgrupp. Fra Expressen Moskén hotar att polisanmäla SVT

“I reportaget visas ett utdrag ur en föreläsning som Al-Mofty lagt ut på nätet, där han säger att “om kvinnan lämnar sin mans säng så kommer änglar hela natten förbanna henne ändå vägen till morgonen”. Klippet är numera borttaget. – Jag citerade en profet, men förstod att det lätt kunde misstolkas. Därför har vi tagit bort klippet och lagt upp nya som förklarar saker och ting bättre, säger Ahmed Al-Mofty”.

“En profet”? “Mistolkes”? Imamen må tro, kuffarne er lidt småt kørende, eller også har han erfaret, at man kan spise journalister af med halve sandheder og væverier, det lykkedes jo også denne gang. Det er Muhammed selv, der jo skal tages på ordet, og i en af de mest autoritative hadithsamlinger, Sahih Bukhari. Hvis Gøteborg imamen var ude i egne fortolkninger af den hadith, så ville han ikke være imam ret meget længere. Nu er det dog kun endnu en lille løgn, for at sløre den virkelige konflikt, der findes mellem Sverige og islams ureformerede tilstedeværelse i landet.

“If a husband calls his wife to his bed [i.e. to have sexual relation] and she refuses and causes him to sleep in anger, the angels will curse her till morning.” — Muhammad (Sahih Bukhari 4.54.460)

Se Uppdrag Granskning direkte eller bagefter her.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
28 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Bergfast
9 years ago

Varifrån och på vilket sätt uppstår egentligen ett exklusivt mänskligt – hat -, och vad är egentligen – hat – ? Och drabbar det lika mycket flickor som pojkar och kvinnor som män? Att hat och hatande finns är ju uppenbart, men vad finns för faktorer som medverkar till dess framträdande? Att kränkningar, svek, förolämpningar, otro och orättfärdigheter i största allmänhet, är sårande för de flesta människor är nog en sanning. Att vilja kränka, såra, ja, förnedra och också döda, de eller dem som kan utpekas som varande orsakerna till framkallandet av förlust av välbefinnande, de som kan utpekas som… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Så om man vill besegra en nation, kan man göra detta genom att främja misstro mellan både barn och vuxna, mellan både män och kvinnor och mellan ledarskickt och vanliga medborgare, genom en gedigen massmedial propaganda. Hat och misstro kan skapas mellan olika främmande folkgrupper, med mycket främmande utseenden och med mycket främmande kulturer och språk i sina bagage, i förhållande till ursprungsbefolkningen. Finns inte dessa främmande folkgrupper i nationen, så kan man se till att importera dem i stora mängder, så att de själva bildar enklaver med varandra. Dessa främmande folkgrupper tar då avstånd från ursprungsbefolkningen som bor… Read more »

Finn A.Skov
Finn A.Skov
9 years ago

En tak til Allan Hansen for at skære tingene ud i pap, så det er til at forstå for enhver der endnu ikke har fået øjnene op.
De mere eller mindre filosofiske betragtninger kan man lade ligge, de kolde kendsgerninger springer i øjnene hver eneste dag man åbner en avis, eller læser netaviserne.
De statsbetalte medier prøver krampagtigt at sløre hvad der er ved at ske, det lykkes så i større eller mindre grad, men sandheden vil altid komme for.
Hvad fanden er det for et land vi efterlader til vore efterkommere. Ragnarok?

Bergfast
9 years ago

När man tar del av en del skribenters beskrivningar av mänsklighetens historia, och de skribenter som t ex exklusivt fokuserar specifikt den muslimska historien och dess blodiga krigande, mördande och dödande av – fiender – , av olika slag, så kan man slås av att det faktiskt finns paralleller att dra mellan alla möjliga olika tider, teologiska läror, ideologier, och olika former av politiska makthavares grymheter i olika former, slag och grader, i den mänskliga historien. Det slog mig att kanske faktiskt självaste Marx, och kanske också Engels, med flera ideologiproducenter och manifestskrivare av den kommunistiska läran, samt kanske också… Read more »

Bergfast
9 years ago
Reply to  Bergfast

Ps. Det internationella frimureriet, som väl anses ha hyst en hel del inflytelserika medlemmar av olika slag och grad, har ju tydligen en anrik loge i Frankrike, som heter Grand Orient. Frimureriet kan ju tydligen ha logemedlemmar av alla trosinriktningar i olika typer av loger. Även muslimer kan vara frimurare. De tidigare helt manliga logerna som funnits i historien, sägs väl ha påverkat olika samhälleliga skeenden i olika omfattning även om logerna kanske mest egentligen var sällskapsklubbar och till för både utbildning och förkovran av medlemmarna, på individnivå. Där studerades väl både filosofiska och religiösa frågor, samt i vissa fall… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  Bergfast

ta det lugnt med rökat, Bergfast

Bergfast
9 years ago
Reply to  Anonymous

Se så, är det inte herr Zeno som är i farten igen, (utan stora bokstäver i sina meningar och allt). Det är nog herr Zeno själv som eventuellt nog befinner sig i en farozon för den saken, (om han med rökat menar narkotiska preparat), skulle jag alldeles bestämt tro. Försök inte belägga mig med någonting som jag inte någonsin har befattat mig med, som jag tidigare har förklarat för herr Zeno, utan att han begripit sig på den saken. Han har uppenbarligen svårt för att begripa. Herr Zeno verkar vara illa däran. Eller också har han fått i uppdrag, eller… Read more »

Allan Hansen
9 years ago

Overalt i verden har islam kun bragt had, vold, blod, terror, fattigdom, sygdom, undertrykkelse, korruption ,analfabetisme vildfarelse, åndelig formørkelse, afmagtt og fortvivlelse til menneskeheden. Som Samuel Huntington gør opmærksom på, er muslimer langt mere tilbøjelige til at lade sig inddrage voldelige, etniske konflikter end alle andre grupper. I sin berømte bog om civilisationernes sammenstød opregner han over 30 blodige konflikter, der inden for de seneste få årtier har været udkæmpet, eller stadig udkæmpes, overalt hvor muslimsk-domineret områder støder op til ikke-muslimskes – fra Bosnien og Kosovo og Cypern til Israel-Palæstina , Afghanistan-Sovjetunionen, Tjetjenien,Kashmir, Indonesien, Filippinerne og Xinjiang-provinsen i Kina, til… Read more »

Allan Hansen
9 years ago

På en “god” dag blev 50.000 hinduer, mænd og store drenge halshugget.
Derefter blev deres kvinder og børn voltaget og solgt som slaver”

Citat:Ex muslim og forfatter M. A Khan

Allan Hansen
9 years ago

Lidt kilde materiale:
Slavery, terrorism and islam. af Peter Hammond.
Islamic jihad. A legacy of forced conversion, imperialism, and slavery
af M. A Khan ex-muslin og forfatter født i Indien og uddannet i USA.
Khan er redaktør af en af verdens største islam kritiske web sider
– islam-watch.org

Allan Hansen
9 years ago

Fra ca. år tusind til ca. 1525 maskerede islam ca. 80 millioner hinduer deres kvinder og børn, blev voldtaget og solgt som slaver. I samme periode, blev ca. ti millioner buddhister myrdet og som altid i islam, blev deres kvinder og børn voldtaget og solgt som slaver – de vendte aldrig tilbag til deres oprindelige kultur dvs, hhv. hinduisme og buddhisme. Samme skæbne led ca. 120 millioner kristne afrikaner. Den islamiske slavehandel anslås til i alt ca. 200 millioner slaver – og slaveri forgår stadig i den islamiske verden! Marco Polo (verdensomrejsende 1254-1324): ”Den militante muslim er personen, der skærer… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Regeringen fører radikal værdipolitik http://denkorteavis.dk/2013/tophistorien-12/ Regeringen sidder netop nu og arbejder på et udspil, der skal gøre det nemmere for udlændinge at opnå dansk statsborgerskab. Det er en ny sejr for De Radikale. Det er en mærkesag for partiet at gøre op med den stramme udlændingepolitik, der blev indført af VKO-flertallet. Der er allerede gennemført mange lempelser af udlændingepolitikken. Og disse lempelser ser allerede nu ud til at medføre, at tilstrømningen af indvandrere vokser stærkt. Ifølge de nye tal for Danmarks Statistik er der således en stor stigning i antallet af familiesammenføringer. Noget det kan gøre integrationen sværere. … Den… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Efter at have læst disse meget oplysende indlæg, så tror jeg, man kan
kalde politikere, journalister m.m. for de vantro vantro.
Kierkegaard er inde på, at selv om du ikke ved noget om sag, så
kan du godt blive ramt af den. Sådan husket af min gamle hjerne.

Allan Hansen
9 years ago

Masse massakre og folkemord. Patriarken Sofronius af Jerusalem (634-48) anså de muslimske invasionsstyrker, som gudløse barbarer, der brændte kirker, ødelagde klostre, vanhelligede korset og som på det grusomste bespottede Kristus og kirken. I 639 døde tusinder som følge af den hungersnød og pest, der fulgte efter ødelæggelserne og plyndringerne. Efter Muhammeds død organiserede kalif Abu Bakr invasion i Syrien. Under felttoget i 634 blev hele området mellem Gaza og Cæsarea lagt øde; fire tusind bønder, kristne, jøder og samaritanere, der simpelthen forsvarede deres jord, blev massakreret. Under felttogene i Mesopotamien mellem 635 og 642 blev klostre plyndret, munkene blev myrdet,… Read more »

Allan Hansen
9 years ago

Professor Bertrand Russell (filosof) skriver: ” It was the duty of the faithful to conquer as much of the world as possible for islam …… The Arabs, although they conquered a great part of the world in the name of a new religion, were not very religious race; the motive of their conquests was plunder and wealth rather than religion. It was only in virtue of their lack of fanaticime that a handful of warriors were able to govern, without much difficulty, vast populations of higher civillization and alien religion … There were immense numbers of slaves, largely as a… Read more »

Allan Hansen
9 years ago

Se ” Make me a muslim,,
BBC 3. Kl. 22:00 dansk tid.

Anonymous
Anonymous
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Apopos BBC:

“BBC accused of ‘extraordinary’ censorship after cutting honour-killing references from radio drama for fear of offending Muslims”:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2270721/BBC-accused-extraordinary-censorship-cutting-honour-killing-references-radio-drama-offend-Muslims.html#comments

JensH
JensH
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Apopos BBC:

“BBC accused of ‘extraordinary’ censorship after cutting honour-killing references from radio drama for fear of offending Muslims”:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2270721/BBC-accused-extraordinary-censorship-cutting-honour-killing-references-radio-drama-offend-Muslims.html#comments

Allan Hansen
9 years ago

Koranen. Den syge mands bog. Kun for forrykte. Mennesket er det eneste dyr, der hader. Jeg har læst flere hundrede bøger i løbet af mit liv og stadige nye kommer til, men koranen er uden tvivl det mest primitive lort jeg nogensinde har læst – ja, velsagtens det mest primitive lort, der nogensinde er skrevet og man forstår da godt, at ingen vil lægge navn til denne primitive bog, som Voltaire kaldte ” en besynderlig og komplet ubegribelige bog”. Det er ikke alene vantro men vanvid. Koranen er en lang, tung, usammenhængende, selvmodsigende og dermed komplet umulig at forstå. Man… Read more »

pk
pk
9 years ago
Reply to  Allan Hansen

Stor tak til Allan Hansen for den denne gennemgang..tak

hilmar
hilmar
9 years ago

Fint med dybdeborende journalistik om Islam i Vesten. Jeg anerkender fuldt og helt, at det er et særdeles vigtigt emne, der bør analyseres og eksponeres grundigt. Men hvornår kommer der mon en Undercover Synagogue på mainstream fjernsyn? Det kunne vel være interessant for den ikke-jødiske befolkning at få indsigt i hvad der bliver prædiket om hos f.eks. ultra-ortodokse jøder –bag facaden. Hele argumentet om at Islam skulle være et tabuiseret emne i vestlige medier, diskvalificeres af eksistensen (og populariteten) af dokumentar-programmer netop som “Undercover Mosque”, film som “Fitna” og “The Innocence of Muslims” og talkshows som “The Source” med Ezra… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  hilmar

Ja, der kommer da gudskelov enkelte pip, om verdens i særklasse sygeste idiologi, frem i ny og næ. Alt andet ville da også næsten være FOR mærkeligt… Hver aften skal vi høre om enten nazismens eller højrefløjens historiske rædsler. Prøv du lige at google lidt på islams historie og spørg så dig selv – “Hvorfor fik vi aldrig noget ad vide om DET?!!!” Her følger lidt politisk insider-viden fra en unavngiven embedsmand: “Grunden til at verdens ledere ikke har det store fokus på truslen ved islam er, at man forsøger at havne på den rigtige side af historien, når den… Read more »

28
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x