31
jan
Seneste opdatering: 31/1-13 kl. 2008
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Indspilning i fuld skærm 31-01-2014

Det er klart, at hvis et pseudo- og vulgærfeministisk kaste i et land skal beskæftige sig med de politiske problemer, islam repræsenterer, bliver det kvindevinklen der sættes ind fra. Der var et gyldent øjeblik i gårsdagens dokumentar (fra minut 39) hvor tilrettelæggerne træffer partiet Feministisk Initiativ på en Menneskerettighedskonference i Gøteborg. Den dårlige samvittighed og hykleriet oser fra de gæve kvinder ud af skærmen, stammen og flakkende øjne. Bigami, mord og vold mod kvinder, tal med nogen andre. 60 sekunder, det er alt hvad der skal til for at portrættere Schyman og co.

På messen i Gøteborg er mængder af mennesker samlet for at diskutere menneskerettigheder. Men få vil tale om, hvordan den bogstavtro tolkning af religiøse skrifter kan ramme kvinder. Ikke engang feministisk initiativ, som har kvinder rettigheder øverst på dagsordenen, vil slås for de spørgsmål. Formanden Gudrun Schyman vil ikke udtale sig. I stedet lader hun partiets Gøteborgrepræsentant forklare, hvorfor de har været så tavse efter vores program.

Måske er det fordi kvinder, som selv er berørt, ikke selv har råbt op, det føles på en måde dumt at være fortaler for andre…

Er det ikke noget I burde engagere jer i ?

Jo, det er det måske. Der er jo så mange spørgmål at tage fat på,det er det måske, men jeg tror vi behøver hjælp fra kvinder, der er berørte på forskellige måder, så det ikke hele tiden bliver sådan, at vi hvide kvinder står og kæmper for alle andre.”

»Danmark kan tvingas stänga Öresundsbron«

Under en intervju med Dispatch International kom förra ordföranden för Dansk Folkeparti, Pia Kjærsgaard, in på konsekvenserna av den massiva inströmningen till Sverige av muslimer och andra från Mellanöstern. Enligt Migrationsverkets prognoser kommer Sverige under två år att ta emot 175 000 invandrare från huvudsakligen Somalia och Afghanistan. Alla dessa påstådda asylansökare och deras släktingar hemifrån, kan fritt resa in i Danmark när de har fått uppehållstillstånd i Sverige. Hur vill Pia Kjærsgaard lösa detta problem?

Jag sa redan för tio år sedan att det kan bli nödvändigt att sätta en propp i Öresundsbron. Det var naturligtvis ett skämt, om än ett allvarligt sådant. Vi håller på att gräva vår egen grav. Jag går in för det nordiska samarbetet, men den svenska politiken är en belastning. Kanske slutar det med att Danmark blir tvungna att diskriminera mellan vilka svenskar som kan få lov att bosätta sig i Danmark. De som är riktiga svenskar är välkomna, medan vi stänger ute invandrare och deras efterkommande från vissa länder i tredje världen.

Pia Kjærsgaard understryker att hon inte är rädd för ordet diskriminering.

– Vi diskriminerar ju redan på en massa områden. Till exempel måste man ha en viss ålder inne för at få rösta och en viss ålder för att få folkpension. Vi gör skillnad på människor. På samma sätt har vi rätt att diskriminera mellan människor som kan integreras i det danska samhället och de som inte kan det.

I Sverige är möjligheterna att ha en annan politisk agenda än den härskande elitens, ännu mindre än i Danmark. I Sverige får de som kritiserar massinvandringen och mångkulturen räkna med att få själva statsapparaten på sig. Folk riskerar att bli överfallna och så vidare. Har du något råd till svenskarna?

– Det är stor skillnad på de svenska makthavarna och det svenska folket. Många svenskar vänder sig till mig och är förtvivlade över utvecklingen. Mitt råd till dem är att de inte ska låta sig mobbas. Och så ska de noggrant överväga vilka de vill bli representerade av. Sverigedemokraterna måste till exempel konsekvent göra sig av med extremister. Det har vi gjort i Danmark. Man har kritiserat oss för att vara för hårda. Men den kritiken tar vi lätt på. Lars Hedegaard interviewer Pia Kjærsgaard, log in.

Andre artikler: Jag kommer aldrig att förlåta dem, Främling i sin egen stad, Usla svenskkunskaper på universiteten, Sverige tar emot flest asylsökande, LEDARE: Ögontjänarväldet förstör skolan og lederen Sverige – et beboet område:

Svensk er nemlig enhver, der befinder sig i Sverige, og de skal alle have stemmeret, selv til riksdagsvalgene. Om Sverige er der derefter ikke andet at sige, end at det er et område i det nordlige Europa med et areal på 450.295 kvadratkilometer og en kystlinje, der er 3.218 km lang. Landet har bjerge, floder, søer og mange andre geografiske og topografiske kendetegn. Og så bor der mennesker. Disse mennesker unddrager sig en nærmere beskrivelse, bortset fra at de alle tilhører slægten homo og arten homo sapiens sapiens. De kan ikke karakteriseres ved fælles sprog, kultur, vaner, historie, sindelag, tro eller samfundsopfattelse, da alle disse kendetegn til stadighed varierer afhængigt af, hvem der for tiden bebor de 450.295 kvadratkilometer.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

Hvis der er nogen logik til stede i svensk politik, så var dette minut fra Uppdrag Granskning den totale falliterklæring for FI. Rent ophørsudsalg. Hvis man hedder Feministisk Initiativ og har kvinders rettigheder som sin raison d’être, så SKAL man have en mening om imamer, der giver en ægtemand ret til at voldtage sin kone, hvis han har lyst til hende, men hun ikke til ham. Så kan man ikke undskylde sig med, at “det er ikke vore bord”, eller “vi HVIDE kvinder skal ikke tale på vegne af DEM”. Hvorfor ikke bare se sig som en rigsdagskandidat, der taler… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

“hvis vi overhovedet kan få stækket særligt de Radikales indflydelse”

Det er vist ikke nok. Vi skal også have ‘stækket’ indflydelsen for Venstre, SF, de ‘Konservative’, Liberal Alliance, SF, Enhedslisten og Socialdemokraterne. Alle disse partier er konventions-fundamentalister, så førend de mister al indflydelse skal du ikke regne med nogen afgørende ændring i den politiske diskurs, som også hersker her i landet. Sverige er bare et par år foran os mht. det multikulturelle kaos.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago
Reply to  JensH

Ja men jeg tror de Radikale er nøglen og centret. Alle ved at Enhedslisten er lidt bims og det har vist sig at der er socialdemokrater og endda SFere der er til at tale (lidt) fornuft med. Derimod er de Radikale det post-nationale parti par excellance og dem der sidder og forsøger at skilte med deres “humanistiske” verdenssyn. Traditionen for det post-nationale ses også hos deres holdning til forsvaret og går direkte tilbage til Scavenius under anden verdenskrig. Begreber som “ære” og “modstandsvijle” er meningsløse for en radikal. Det findes ikke i deres irrationelt “rationelle” verden. Samtidig er de Radikale… Read more »

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

»Danmark kan tvingas stänga Öresundsbron« Jeg synes det er helt rigtigt at melde ud overfor det officielle Sverige at vi ikke (hvis vi overhovedet kan få stækket særligt de Radikales indflydelse) vil følge med på deres vanvidskurs. Det er dybt tragisk at sige fordi det er jo netop ikke almindelige svenskere vi ønsker at slå bommen ned for men jeg tror de får mere hjælp ved at holde fast på at vi ikke er sikre på at høj, endsige fri, indvandring er godt for nationen/nationerne. Det hjælper ikke en sindsyg at medvirke til deres efterrationalisering. Men som sagt, jeg tror… Read more »

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x