6
feb
Seneste opdatering: 6/2-13 kl. 1853
6 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En politiker tænker højt. Vil Samuelsen nedsætte indtaget af potentielle terrorister til nul og gøre det lettere at smide dem ud i har? Vil han forhøje den ustilstrækkelige strafferamme for terror? Nå, ikke. Når man hører politikerenes forargelse og jeremiader, skal man ikke glemme, at de med den anden hånd forværrer vores problemer og vores fremtid. De har ikke for alvor overvejet at foretage sig noget reparerende eller præventivt. Hvem skal være deres næste offer? “På det skarpeste fordømmelse af attentatet mod Lars Hedegaard. Det er helt uacceptabelt. Helt,” skriver Margrethe Vestager. Hun skulle skamme sig, hvis hun kunne.

Norske islamkritikere frykter liv vil gå tapt

I dag er alle vi Lars – Attentatet mot Lars Hedegaard er et attentatforsøk mot alle som står på frihetsverdienes side mot islamismen. I dag er alle vi Lars, skriver Storhaug.

– Legg merke til at jeg ikke skriver i dag er vi alle Lars. Jeg mener at her i Norge er det bare noen få som har stått ved hans side, vi som har varlset om presset på frihetsverdiene fra islamisme, og kjempet for de idealer som han står for. Disse er blant annet Vebjørn Selbekk, Document.no og Edgar Kokkvold, sier Storhaug. Vebjørn Selbekk, redaktøre for avisen Dagen, støtter Storhaugs spådom om at liv kan gå tapt.

– Hvis dette er slik det ser ut nå, og utviklingen fortsetter, så tror jeg det bare er et tidsspørsmål før det går liv i Skandinavia som følge av muslimske ekstremisters handlinger, sier Selbekk. Hun mener både media og politikere i for stor grad har valgt å distansere seg fra Hedegaard, og de som støtter ham.

– Han blir ofte omtalt i vendinger som den kontroversielle og den omstridte, sier Storhaug. Hva tenker du om situasjonen i Norge i forhold til situasjonen i Danmark?

Det er klart at i Danmark er situasjonen veldig betent. I Norge og Sverige er situasjonen uoversiktlig. Jeg mener likevel utviklingen med islamisering og radikalisering av enkelte miljøer, går raskere i Norge enn jeg faktisk hadde trodd, sier Storhaug. Hun sammenligner utviklingen med et tog som har forlatt perrongen. – Det går bare raskere og raskere og vil bare øke i fart, sier hun. Jeg vil legge noe av skylden på norske politikere og på media som ikke sto opp for ytringsfriheten da det gjaldt, sier Storhaug.

– Da angrepet mot Salman Rushdie kom, sto alle på ytringsfrihetens side. Da drapet på Van Gogh kom i Nederland i 2004, skjedde det noe. Det toppet seg under karikaturstriden i 2005-2006, da flere bukket under, sier Storhaug. Norske islamkritikere frykter liv vil gå tapt – kritisk til norske politikere

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

“Smide dem ud af landet, fratage dem statsborgerskab. Det er selvfølgelig ikke noget der kan lade sig gøre (!!!)”

OG HVORFOR KAN DET IKKE DET???? Hvis Danmark var et suverænt land ville det bestemt kunne lade sig gøre. Det er utroligt at manden kan sige det på åbent tv. Det er en endnu mere lab “Støjberg” fordi han for en gangs skyld taler rigtig fornuft. Og så indrømmer han at “nej, det kan vi jo ikke…” Hvorfor ikke? Alle de tåbelige konventioner gør rationel statsførelse tiltagende umuligt.

Morani ya Simba
Morani ya Simba
9 years ago

Men hov hov, nu er han da inde på noget. “Et sted hen hvor han fryser resten af livet…” Grønland er stadig suverænt dansk område (og skal gerne blive ved med at være det). Et fængsel langt ude i ødemarken hvor sultne isbjørne agerer yderste linie af fangevogtere sammen med elementerne. Der er da en vis ide i det…

Anonymous
Anonymous
9 years ago

I den del af landet, hvor jeg bor (det hører ikke til de mest “kulturberigede” områder i landet) er der to kvindelige socialrådgivere, der er myrdet af importerede muslimske mænd. De politikere (og andre), der sætter danske kvinder til at forvalte en myndighed overfor importerede muslimske mænd, burde anklages for at være medskyldige i mord.

Prudentius
9 years ago

“Når man hører politikernes forargelse og jeremiader, skal man ikke glemme, at de med den anden hånd forværrer vores problemer og vores fremtid.” Sandt! Hvor der en vilje er der en vej, men det regerende establishment har intet, absolut intet tænkt sig at gøre ved de fatale problemer deres politik skaber. Om et par dage er det igen business as usual. Havde Hedegaard været skudt gennem hovedet, havde det ikke ændret en tøddel. Man havde vredet hænder selvfølgelig, men fuldstændig afstået fra at ændre kurs. Når venstrefløjspartierne er parate til at vinke farvel til den velfærdsstat de selv har været… Read more »

Jernhesten
9 years ago

Helt enig i Snaphanens vurdering af Anders Samuelsen.

Jeg tror meget at der her er tale om nogle kvalmende politiske mellemregninger. Manden kan jo tydelig se hvordan hovedparten af 180 graders brugere har reageret på angrebet og nu skal han forhindre at LA ikke falder fra hinanden pga udlændingespørgsmålet.

Husk på hvor hvilket parti Samuelsen i mange år var medlem af, og startede sin politiske karriere hos – De radigale!!!!

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Et tildelt statsborgerskab skal selvfølgelig kunne
annulleres ved dom!!!
Det er utilgiveligt, at en asylansøger kan bryde al
lovgivning i et land og alligevel opretholde sit tildelte
statsborgerskab.
Er det imod en international konvention, så skal den
eventuelle konvention opsiges!!!

falkeøje

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x