6
feb
Seneste opdatering: 6/2-13 kl. 0842
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Support Lars Hedegaard and Dispatch International

Mark Steyn sagde i København 13.9.2010: “You will have to kill us all”. Der er, som Mchamgana skriver, tale om “en global værdikamp, hvis udfald har store konsekvenser for såvel folk i Vesten som i den muslimske verden.” Man kan lukke munden og dukke hovedet, men man kan ikke melde sig ud:

Because of the extreme situation and the attempted murder of Lars Hedegaard, editor in chief of Dispatch International. We have decided to show the world our content for free for a short period. This is the truth that religious extremist want to kill. This is the freedom they want to take away from you. Support Lars Hedegaard and Freedom of expression, get a subscription on Dispatch International.

Under en begränsad tid, så kommer vi släppa allt vårt material fritt Mordförsöket på Dispatch Internationals chefredaktör är ett direkt hot emot våra grundläggande fri och rättigheter. Stöd Lars Hedegaard och Dispatch International, skaffa dig en prenumeration. DI, Hedegaard efter drabsforsøg: Vil hellere dø end holde kæft. Hedegaard var et oplagt mål. PET burde have forudset, at Lars Hedegaard var i farezonen.

Uhrskov: Fremtiden bliver præget af store spændinger

Spørgsmålet, der må stilles, er naturligvis, hvorfor det er blevet sådan, at forsøg på mord af politiske årsager er blevet en faktor, vi må påregne også kan ske igen. Alt andet ville være naivt at forestille sig.

Når det skulle ske, er det desværre ikke mærkeligt, at det skulle overgå Lars Hedegaard. Gennem mere end 15 år har Lars Hedegaard kritiseret den store muslimske indvandring til Danmark og Europa, og han har i særlig grad beskæftiget sig med islam som fænomen. Islam har en essens, insisterer Lars Hedegaard på, og for det er han ikke blevet populær blandt de toneangivende i Danmark.

Vi er vidner til store befolkningsmæssige omvæltninger i Danmark og en række europæiske lande. Hvad enten masseindvandringen stoppes eller ej, er det usandsynligt, at det kan gå helt fredeligt for sig. Dertil er spændingerne helt enkelt blevet for store. Morten Uhrskov: Lars Hedegaard formentlig dømt til døden for islam-kritik, Jespersen og Pittelkow: Politiske mord bliver en del af den danske virkelighed

Gavin Boby: More than just a mosque?

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
falkeøje
falkeøje
8 years ago

Politiske mord har vi levet med før i Danmark, men under
krigen var vi i stand til at værge for os.
Det hindrer politiet os i at gøre i dag, derfor er politiet nu
også folkets fjender!!!

falkeøje

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x