8
feb
Seneste opdatering: 8/2-13 kl. 0855
3 kommentarer - Tryk for at kommentere!

A message from Lars Hedegaard:

Friends,

Thank you for the hundreds of facebook messages and mails I have received since a lunatic tried to bump me off two days ago. I’m in fine shape and hope to return to a semblance of normal life and work pretty soon. Meanwhile I can only repeat what I have already said to one of the Danish dailies: I would rather die than shut up.

They may kill us but there will always be people determined to stand up for our most precious right ­ the right of free expression. Thank you to the hundreds who have have joined our Free Press Society or taken out subscriptions to Dispatch International over the past 48 hours. We are all in this together and if we stay together, they can never break us.

Courage! Lars Hedegaard (Twitlonger)

Venstreorienterede kommenterer attentatet

Den multikulturelle udfordring har nu sat så dybe revner i danskernes samhørighed, at end ikke et attentatforsøg kan samle hele nationen.

Efter mordforsøget på Lars Hedegaard onsdag formiddag, har politikere fra hele spektret fordømt angrebet. Der er strømmet sympatierklæringer ud til Lars Hedegaard. En enkelt politiker, Anders Samuelsen fra LA, er sågar af den opfattelse, at der må sættes handling bag ordene.

Men på den radikale venstrefløj er reaktionen en anden. I kommentarfelterne under Informations artikler, hernede i grotterne under den statsansatte elites foretrukne avis, er der en verden af uforsonlig og skruppelløs kynisme. Selvom Information angiveligt har været i gang med at slette det værste, er det ikke et kønt syn.Nogle finder attentatet morsomt…Ulla Nørtoft Thomsen i DKA.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
EH
EH
8 years ago

Den radikale venstrefløjs udtalelser om attentatet på Lars Hedegård er hverken chokerende eller overraskende. Hadet og den voldelige tendens stikker dybt og man har åbenlyst fuld forståelse, og nærer en vis beundring, for denne attentatmand. Deres ansvarlighed, informationsniveau og fornuft er ganske enkelt ikke eksisterende. Det burde være tid til selvransagelse. Men nej. Det er åbenbart tid til til mere konfrontation. Denne handske kan retssamfundet ikke lade ligge. Dertil er vort demokrati og vor frihed for dyrebar. En menighedsrådsformand og en TV2 kommentator kommer med udtalelser som uden større besvær kan give anledning til misforståelser. Vi er ved at være… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
8 years ago

Revolutions and irresistible movements for change don’t happen spontaneously. They are “sparked” by a dramatic moment. In Saudi Arabia, such a “spark” may have been lit. News reports say Islamist preacher Fayhan al-Ghamdi has admitted to torturing and murdering his five-year old daughter, Lama, and is walking away a free man. He even still has custody of his two other children. And now, Saudi activists are taking a stand. Al-Ghamdi, whose extremist preaching was often on Saudi television, was originally accused of abusing Lama last April. That attack was so vicious that she suffered a fractured skull and brain damage.… Read more »

pk
pk
8 years ago

Læste i går i Politiken dette her, som virker bekendt.

“Indisk politi ignorerer sexmisbrugte børn.
Både onkler, forældre og autoriterer misbruger indiens børn.”
Meget lærerigt.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x