9
feb
Seneste opdatering: 10/2-13 kl. 1842
2 kommentarer - Tryk for at kommentere!

We Stand With Lars

Douglas Murray: The utter, utter silence

Douglas Murray hos Frank Gaffney

DOUGLAS MURRAY, Associate Director of the Henry Jackson Center, talks with Frank about the assassination attempt against Lars Heegaard, which he considers an “appalling attempt” to stop our freedom of expression. Yet, as Murray points out, the usual defenders of free speech are not speaking out about the incident–rather, some feel that perhaps Hedegaard simply shouldn’t have said anything in the first place. Audio 10:37. (alternativt link)

Ökad oro för religiöst våld

Globala konflikter mellan muslimer och kristna får återverkningar på hemmaplan. Allt fler svenskar befarar att religiösa spänningar mellan muslimer och kristna i Mellanöstern kan blossa upp till oroshärdar i Sverige. En ny rapport visar att hela 73 procent av svenskarna oroar sig för detta – en rejäl ökning från 2011 då 58 procent oroade sig. Förklaringen antas vara självmordsbombaren i Stockholm samt bomben och morden i Oslo och Utøya.

Delrapporten ”Opinioner 2012” från Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB, presenterades under årets rikskonferens ”Folk och försvar” i Sälen häromveckan. Den visar att många numera ser de globala sambanden: lokala oroshärdar kan snabbt få konsekvenser på helt annat håll i världen. Allt fler svenskar är nu bekymrade över att spänningar som egentligen hör hemma bland muslimska och kristna grupperingar i Mellanöstern, kan få återverkningar här. Dispatch. 73 Percent Worry About Religious Violence.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Emeritus
Emeritus
9 years ago

Det kan da godt være, at Lars Hedegaard var tæt på at blive martyr forleden, (Det tæller ikke rigtigt, for det var jo nærmest hans egen skyld!), såh…, attentatet mod ham er faktisk for intet at regne mod selveste den gode fe, Lise Egholm, som er endnu tættere på at blive minoriteternes frelserengel i levende live – end Lars var på martyriet. Og så har hun altid ret! Først siger hun, at der er et problem med jødiske børn på Nørrebro og på hendes skole, Rådvildhedens skole.Og det har hun helt ret i, Jødiske børn befinder sig med god grund… Read more »

Svend Andersen
Svend Andersen
9 years ago

EU vil nu uddanne en hær af eurokrat-internettrolde til at “korrigere” de europæiske folks opfattelse af unionen: RT interview med Nigel Farage på Zerohedge: Farage Demolishes Europe’s “Troll Patrol”: In what appears to be a coordinated troll-patrol, Nigel Farage notes the “very very scared” leaders of the European Union are spending taxpayers money to counter growing skepticism at the unelected leaders dragging citizens into a United States of Europe. The outspoken British MEP makes it very clear he thinks this social media smear campaign is leading towards a ‘mugabe-like’ banana republic, as Europe’s leaders, who he believes are the “most… Read more »

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x