12
feb
Seneste opdatering: 13/2-13 kl. 1501
36 kommentarer - Tryk for at kommentere!

“Hvordan kan det være med den der mærkelige historie med Lars Hedegaard, at ingen journalist i Danmark eller Sverige har stillet spørgmåltegn ved, om den historie er en avis-and. Han sælger jo nu en masse papir man kan købe for 2000 kroner, at man er en hæderlig journalist. Der findes ingen vidner til hændelsen, han påstår at han….

Du stiller spørgmål ved, om Hedegaard er blevet mordtruet?

Egentlig kan jeg ikke gøre det, men ingen anden gør det, og det er det jeg spørger mig selv om…..Han påstår at han som 70 årig har slået en 25-årig araber ned, som så løb fra stedet. Ingen anden har set det. Hvorfor stiller man ikke spørgmål til ting der kommer fra højrefløjen? (Journalist Katarina Mazetti i Publicistklubben i Stockholm, 11. feb. 2013 – fra minut 57:34 fra minut 3:13 i You Tuben.

Mazetti: Inga säkra bevis har framkommit

Nja, et skudhul, et patronhylster, en nabo og naboers iaggtagelser dagene inden. Attentatet er så ubehageligt for Mazettis verdensbillede, at der må mere til. Men hun er naturligvis dybt chikaneret af näthatet fra højreekstreme kræfter. Det er virkelig synd. Det nethad findes ikke i mod danske journalister, er det noget Mazetti og Sverige har drømt eller er der en særlig grund til at hade svenske journalister? Jeg kan ikke bebyrde min febrile hjerne med det, det må vente.

En vecka efter denna attack tycks inga säkra bevis framkommit och det blir underligt tyst om saken. Upprördheten över ”det politiska våldet” uttrycks på allt flera ställen och Lars Hedegaard går ut och säljer certifikat för ca 2000 kr styck på att man är en ”hederlig journalist”. Kanske är den danska polisen inkompetent. Denna attack kan ha ägt rum, även om inga påtagliga bevis finns. Det kan ha rört sig om terrorister, privat hämnd eller udda galning.

Men det kan inte hjälpas att man får intrycket av att danska och svenska journalister går ner i brygga bakåt för att inte bli påhoppade av ”invandringskritiska” för att de uttrycker tvivel. (Eller köpte de alla historien rakt av?) Få diskuterar t ex att Lars Vilks år efter år får ett entourage av säkerhetsmän för minst 10 miljoner skattekronor om året, medan pengar till stöd för kvinnor med våldsamma män alltid saknas. Alla journalister vet vilken storm som kommer att bryta ut på vissa nätsajter när man ifrågasätter högerextremism. Kvinnorna har ingen nätmobb till sitt förfogande. Journalisten: Hur ägd är journalistkåren?

‘I may be killed if I write this’
Lars Hedegaard, founder of Denmark’s Free Press Society, speaks from a secret location after an attempt on his life. Douglas Murray

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

36 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] medier, hvoraf flere antydede at Hedegaard selv havde opfundet attentatet (»Hedegaard-attentatet kan være en avis-and«) skal erfaringmæssigt meditere 24 timer over ubelejlige nyheder, de ikke kan undlade at bringe. […]

trackback

[…] Lotte Svendsen: Jeg oplevede slet ikke, at han sad og insinuerede at der var en løgn. Jeg troede det var noget der skete inde i mig selv. I filmens verden der arbejder man meget på – ‘don’t say it, shows it’, og det lykkedes, så åbenbart for ham. Hvis jeg havde været personlig instruktør på scenen med Hedegaard, så havde jeg bedt ham spille mere berørt af situationen. Jeg kom da reelt i tvivl om det overhovedet er sket, og der skal jeg ikke omkring Højesteret, der er jeg bare tilskuer. Og det er jo spørgsmål man ikke må… Read more »

trackback

[…] det. Det var en afslørende, sproglig nuance. mon de fangede den ude i landet? Lad os kalde “en Mazetti” for den fremtidige etymologi. (se også min mere uddybende kommentar nr 4 […]

Bergfast
Bergfast
10 years ago

Om det nu är så att det är en muslimsk politisk attentatsman som har attackerat Hedegård, och om det är så att det endast är islam som någonsin har attackerat någon, och om det är så att det endast är islam som någonsin varit en krigisk eller våldsam religion eller politiskt samhällssystem, vad, hur och på viket sätt och med vilka medel menar man att man då skall kunna förändra detta? Genom att håna, förakta, bespotta och förlöjliga islam? Genom nidbilder och genom allmänt anklagande, kränkande och hatfulla ord? Genom skräckpropaganda hos Europas folk kring islam? Genom kulsprutor och bomber… Read more »

Anonymous
Anonymous
10 years ago
Reply to  Bergfast

ställa frågor och sen besvara dom själv, vilken dj-a sprutlackering av tokfurstinnan,

Bergfast
Bergfast
10 years ago
Reply to  Anonymous

Jag vet uppriktigt inte hur det egentligen står till med Zeno. Som vanligt skriver Zeno inga versaler i början av sin insinuanta, sårande, kränkande, förolämpande och elaka kommentar, varför det är lätt att se att det åter igen är Zeno, och ingen annan, som tar sig för att på ett som vanligt insinuant vis försöka förolämpa min person. Kanske lider Zeno av någon fobi av något slag? Zeno har hängt efter mina kommentarer och kommenterat dem med samma fräckhet och elakheter ganska länge nu. Jag har sagt ifrån, men Zeno envisas. Så jag undrar nu, mår Zeno riktigt bra? Är… Read more »

Bergfast
Bergfast
10 years ago
Reply to  Bergfast

Korrigering av tidigare text, (tog kanske i lite väl mycket i vissa beskrivningar)…. Angående detta stycke: …”Jag kan informera Zeno att jag är en åldrig tant med skäggväxt, kutrygg, haltande gång, mörkhåriga armar och ben, en IQ på ca 95, 130 kg tung, som luktar illa, har blek hy, bleka, oskarpa ögon, ett stripigt hår och är ful som stryk, och som kanske, vem vet, inte har sådär jättelångt kvar till den eviga vilan.”…. Nåja, kanske överdrev jag lite här och var….och uttryckte mig lite väl dramatiskt tror jag…. Sådär jätteåldrig är jag ju kanske inte, utan mer ungdomligt sinnad… Read more »

pk
pk
10 years ago

Ved forskerne på institutterne i Norge, Sverige og Danmark , som forsker i
religion og politik noget om, hvornår muslimerne volden og hærgen i de 3 lande
vil holde op?
Tænkes der over , at måske det aldrig holder op?

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Der er kun systemet tilbage. Det går op for mig. Der er intet intelligent tilbage i forsvaret af det barbariske, ikke-vestlige og fremmede element.

Bare tag http://www.guardian.co.uk/commentisfree/belief/2012/sep/17/muhammad-aisha-truth

Venstreorienteret avis. En muslim skriver: “Sandheden” om Muhammed og Aicha.

Men bemærk de mange kommentarer der følger efter. Gennemgående kritiske, intelligent udstillen af hendes synspunkter. Det forsvar der kommer er den typiske omgange skvalder vi har hørt på i 20 år, uden vid og bid.

Der er kun systemet tilbage. Systemet må bekæmpes. Vi må få mennesket ind igen. Kun sådan vinder vi kampen.

Menig 442
Menig 442
10 years ago

Dumhed er åbenbart ingen hindring for at medvirke i et svensk debatprogram, bare man er dum på den rigtige, den indvandrerpositive måde.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

Alt er muligt . Det siges at selve universets eksistens minder om en computer smulation …. den værste jeg har været udsat for var en forhenværende kafkaziske fårehyrde som hårdnakket påstod at HITLER var jøde , og at hans bedstemor faktisk var i familje med adolfs rigtige , biologske far ! ( herudover var han forøvrigt en fin fyr , bortset fra en tendens til at sælge stjålne armbåndsure ) Nogengange kan man tvivle lidt på om ”det her” er den autentiske virkelighed , eller måske bare en lettere fjollet B-Kvalitet computer simulation …. Hvad angår Katerine Mazetti mangles der… Read more »

Burken
Burken
10 years ago

Katarina Mazetti kan vara en tidningsanka.

Robert R
Robert R
10 years ago

Holocaustbenægtere. Det var amerikanerne selv eller måske jøderne eller måske begge parter, der stod bag 9-11 og nu en eller ande nulitet der benægter attentatet på Lars Hedegaard! Jeg ved ikke hvad man skal kalde den slags mennesker!

Fru Madsen
Fru Madsen
10 years ago

Men det er da altid noget at manden i panelet tager til genmæle mod Mazzetis vrøvl… Forbløffende at hun mener at alle skal tro på hendes påstand om at være udsat for trusler og chikane, samtidigt med at hun selv kan mistænkeliggøre en mand der har været udsat for noget meget værre. Jeg går ud fra at de 2000 kr. hun sigter til er hvis man tegner et støtte-abonnement til Dispatch International; der er altså ikke tale om et slags falsk dokument som hun antyder. Hvem er han – fornuftens stemme i klippet? Jeg er ikke så godt inde i… Read more »

Arvid Bengtsson
Arvid Bengtsson
10 years ago
Reply to  Fru Madsen

Mats Dagerlind, skribent på Avpixlat

Fru Madsen
Fru Madsen
10 years ago

Tak!

Ven
Ven
10 years ago

Gott folk, vi måste inse att politiska mord existerar i verkligheten:

http://www.politiskamord.com/cfa1.html

http://www.andersson-markus.se/cats%20falk%20sv.html

kung_och_fosterland
kung_och_fosterland
10 years ago

Det var bara ännu ett avskyvärt försök att skuldbelägga offret genom att påskina att Hedegaard hittat på allt för att tjäna pengar. Dessutom tar hon inget som helst ansvar för sin egen insinuation, genom att säga att någon annan borde ha ifrågasatt Hedegaard. Mazetti borde ha blivit pressad på om hon trodde att han skjutit själv också!

Anonymous
Anonymous
10 years ago

“Der ses en tavs konsensus om, at “arabere” er “mere mandige” end danske mænd”

Yep, man kan vel kalde det ‘Rudolf Valentino’-syndromet. Overalt i den vestlige verden, skreg og dånede kvinderne i biograferne, når Rudolf Valentino gav den i rollen som barsk ørken-sheik i 1920’ernes stum-film 🙂 Der var vel nærmest tale om det samme massehysteri, som man senere så med ‘Beatle-mania’ i 1960’erne. Så du har nok helt ret nåt du skriver, at der er en “tavs konsensus” blandt disse Svenske kvinder om, at arabiske mænd er mere mandige end vestlige.

JensF
JensF
10 years ago
Reply to  Anonymous

Ja, men de vil aldrig indrømme det. Siger man det til dem, vil de grine nedladende og sige “Nåh, lille dreng, du føler dig nok truet, hva’?! Uagtet at truslen faktisk er reel, idet de muslimske mænd i vid udstrækning monopoliserer blandede pardannelser. Sig dét til dem og de vil grine videre.

JensH
JensH
10 years ago
Reply to  JensF

“idet de muslimske mænd i vid udstrækning monopoliserer blandede pardannelser. Sig dét til dem og de vil grine videre.”

De Britiske kvinder, som har bevæget sig ind i de London-områder, hvor disse islamistiske gade-partruljer hærger, griner ikke mere.

JensF
JensF
10 years ago

“Han påstår at han som 70 årig har slået en 25-årig araber ned, som så løb fra stedet.” Det fremhæves, at der var tale om en araber, og denne konstatering skulle gøre historien mindre realistisk. Aner vi her et tegn på den begejstrede og positive omend uudtalte virilisering, som muslimske mænd udsættes for af PK-segmentet? Der ses en tavs konsensus om, at “arabere” er “mere mandige” end danske mænd, og dette bringer smilene frem. Når der spores en lignende mandighed, såsom evnen til at forsvare sig fysisk, hos en dansker, er det som bekendt ikke spor positivt. Sådan kan “racismen”… Read more »

Santor
Santor
10 years ago
Reply to  JensF

“Han påstår at han som 70 årig har slået en 25-årig araber ned, som så løb fra stedet.”

Yup damens begejstring for maskuliniteten er ikke til at tage fejl af.

Der er bare et problem.

Lars Hedegaard har aldrig påstået at han slog araberen ned. Han fortalte at han skubbede pakken i hovedet på araberen hvorefter araberen tabte pistolen. Alle andre versioner må tilskrives uærlige journalister der prøver at lave en overskrift eller uærlige journalister der forsøger at lave spin på historien.

JensF
JensF
10 years ago
Reply to  Santor

Den type mennesker farer tit vild i komplekset af venstreorienterede holdninger. De ænser ikke, at udskamningspotentialet over for vestlige mænd er ved at være slidt op. Vi er ganske enkelt ikke intimiderede af typer, der insisterer på at blive gift med en jomfru og dermed undgå at blive sammenlignet med os. Disse kvinder kan ikke længere både hævde, at de og indvandrerne er undertrykte af os og samtidigt antyde, at de selv og indvandrerne er os overlegne.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  JensF

KM er “verklighetsbefriat”, som man så passende siger på svensk –
altså “helt uden kontakt med virkelighedens verden” 😉

hilmar
hilmar
10 years ago
Reply to  JensF

@JensF Interessante betragtninger i dine kommentarer her, Jens. “Udskamningspotentiale” og “nedladende grinen” er nemlig én ting –noget andet er de fysiske realiteter på gade- og soveværelses-plan. Så selv om der ikke skulle kunne koges meget mere suppe på det tredobbelte angreb “mandschauvinist!-racist!-svækling!”, i den forstand, at en voksende gruppe af danske mænd efterhånden har gennemskuet tricket, så vil danske kvinders national-sadomasochistiske race-forræderi og tilvandrede mænds aggressive og målrettede etno-seksuelle krigsførelse mod vor nation ikke, af den grund, aftage. Du nævner selv de etnisk blandede pardannelser, og siger i den sammenhæng, at det er de “muslimske mænd” der dominerer dem. Jeg… Read more »

JensF
JensF
10 years ago
Reply to  JensF

Hilmar – dette er som sådan ikke et svar til dig men en udvidelse af mine egne tanker. Vores kultur er jo indrettet sådan, at individerne, kvinder som mænd, selv træffer valgene i privatlivet. Dette ser jeg umiddelbart som en stor styrke. Problemet opstår, når der ankommer en flok mennesker, som ser det som naturligt at udnytte denne ‘svaghed’. Jeg vil hævde, at det ganske særligt er muslimske mænd, der står for det, selvom f.eks. sydeuropæiske mænd også har friere tøjler end ‘deres’ kvinder. Det er også, som påpeget i kommentarerne, stiltiende vedtaget, at sorte, sydlandske og arabiske mænd pr.… Read more »

Bergfast
Bergfast
10 years ago
Reply to  JensF

JensF säger: …”Idealet for en dansk kvinde, (också nordiska över huvud taget kan man då anta, dvs. även svenskor), er at få sig en udenlandsk mand og dermed et spændende liv i stedet for en ‘dansk , (norsk, svensk osv.), leverpostejstilværelse’. ? Nej, jag tror att JensF gör en delvis felaktig bedömning här. Det som många gånger mycket vänliga och godhjärtade unga nordiska kvinnor ibland nog inbillar sig själva, när de kanske nästan demonstrativt lierar sig med en utländsk man -, med en annan etnisk profil än den danska, eller nordiska, profilen, det är att de därmed nog ofta inbillar… Read more »

JensF
JensF
10 years ago
Reply to  JensF

Bergfast og Hilmar: Min hovedpointe er den modsatrettede bedømmelse af forhold mellem henholdsvis en nordisk kvinde og en nordisk mand og så en udlænding. Jeg er enig i, at pigerne får at vide, at de er “gode”, “antiracistiske” osv., hvis de er sammen med en mørklødet mand, men jeg bemærker, at nordiske mænd, der er sammen med mørklødede kvinder, meget nemt kan blive dømt som netop “racist”, fordi de forventes at stræbe efter “førstepræmien”, den nordiske kvinde. Mænd bliver straffet socialt for at strejfe uden for folden, hvis de sætter sig ud over spillets regler. De vedtagne fakta i Norden… Read more »

Bergfast
Bergfast
10 years ago
Reply to  Santor

Det försiggår en hel del på olika nivåer i det samhälleliga massmediala rummet. T ex vad gäller profileringar och karaktäriseringar och typcastings av just nordiska, och särskilt då svenska, flickor och kvinnor. Där finns ofta framställningar av den nordiska kvinnan, och särskilt då den svenska kvinnan, som är allt annat är fördelaktiga. Samtidigt finns det allt fler kvinnor med utomnordisk bakgrund i diverse programledarfunktioner, t ex som hallåor och moderatorer. Det är då journalister med en ickenordisk bakgrund, som ges ordet att uttala sig sansat och förnuftig, klokt och förståndigt, för att lägga ut sina förklaringar och perspektiv över sakernas… Read more »

Ven
Ven
10 years ago
Reply to  Bergfast

Du har helt rätt!
Jämför hur svenskar är i svenska filmer före 1960!

Bergfast
Bergfast
10 years ago
Reply to  Bergfast

Hilmar sa:….” Propagandaens indflydelse er enorm.”

Ja, det är den sannerligen.

Segrarmakter är de som skriver historien, brukar det ju heta.

Förmodligen är det mot bakgrund av kriget som olika idéer av anti-nationell karaktär har växt fram, som då har formulerats i olika ideologiska programpunkter.

De olika distinkta nationalkaraktärerna i Europas nationalstater, med sin språkmusik och övriga kulturella särarter, kommer väl att försvinna i förlängningen.

Därmed också den rika mångfald som idag finns genom Europas olika nationalstaters profiler.

Tråkigt nog.

Och särskilt tråkigt för dem som säger sig tycka om just – mångfald – ……

Bergfast
Bergfast
10 years ago
Reply to  Santor

Ps. Vad gäller den nordiska mannen, eller kanske särskilt den svenske mannens profilering i både det massmediala rummet, samt inom filmindustri, teater och övrig underhållning, så gäller där i princip samma typ av ofördelaktiga karaktäriseringar som svenska kvinnor. Det handlar i det massmediala rummet oftast om antingen homofila, kriminella, våldsamma, galna, mordiska eller krigiska typer. Det handlar också ofta om halvkorkade, halvidiotiska och också nedsupna eller på annat sätt missbrukande karaktärer, eller bittra, gamla och haltande personligheter, alternativt unga och okunniga personligheter. Inom journalistiska underhållningsprogram förekommer ofta just manliga svenska homofila personligheter, före utländska sådana. Där finns också ofta kriminella,… Read more »

VoD
VoD
10 years ago

PK-regim-konsensus i Sverige:

När PK-etablissemanget blir attackerade så blir det krigsrubriker i tidningarna om angrepp på demokratin, terror och hat.

När muslimer eller invandrare blir attackerade så blir det krigsrubriker i tidningarna om hatbrott eller rasistattack.

När islamkritiker, invandringsmotståndare, sverigedemokrater med flera, blir attackerade, så har vi gjort det själva.

Katarina Mazetti ger ett allt mer oseriöst intryck, då hon är bitter efter att ha blivit överkörd av folket.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

Nå, så denne dumme gås, tror det er en avis and!? Hvor mange islamiske attentater skal hun have smidt i sit uislamiske utildækkede tomme hoved ? Aviserne flyder med pixilerede muhammedbilleder af attentat mandslinge der voldtager, plyndre og terrorisere vantro og jøder, lige efter koran bogen. Så står det uoplyste kvinde menneske og kaster skylden på den myrdede van Gogh for selv i scene sættelse eller Vilks selv i scene sættelse hvor enfoldig kan dette kvinde mennesket tillade sig at være ? Hvornår høre vi selv samme kvinde menneske brokke sig over kvindernes forhold i mellemøsten, næe nej, det skal… Read more »

36
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x