16
feb
Seneste opdatering: 16/2-13 kl. 1640
15 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Lars Hedegaard Will Sue The Swedish Media Lars Hedegaard sammenlignet med kjent nynazist

Once again illustrating how Canada’s Sun TV is far bolder than any US television network in dealing with Islam’s threat to Western free speech, Michael Coren, uniquely, interviewed Lars Hedegaard, who survived an assassination attempt earlier this week. Coren underscored my own sentiment that the failure to cover this assassination attempt against a major Western journalist by television media—including conservative television outlets Fox News and The Blaze—is a lingering disgrace. Andrew Bostom Hedegaard Interviewed by Sun TV’s Michael Coren (But Not Fox News)

På väg mot sammanbrottet
Av Lars Hedegaard

Vad man än tycker om de västeuropeiska politikernas stora samhällsprojekt – befolkningsutbytet – så måste man beundra den konsekvens och skicklighet med vilken det genomförs. Under en period av fyra årtionden har olika regeringar och parlamentsmajoriteter lyckats genomtrumfa en massinvandring från tredje världen, som troligen aldrig hade kunnat genomföras om man hade frågat de europeiska befolkningarna. Priset har bland annat varit en underminering av välfärdsstaterna, eftersom det är fysiskt omöjligt för ursprungsbefolkningen att betala för ett oöverskådligt antal oproduktiva främlingar. Men processen har skett gradvis, och politikerna kan kanske lita på att befolkningarna inte kommer att upptäcka att något är helt fel förrän det under alla omständigheter är för sent att göra något åt det.

Det nya är att myndigheterna kan stå inför ett tvåfrontskrig: De ska inte bara försöka motverka attacker från fanatiska muslimer och deras våldsamma kamrater på den yttersta vänsterkanten, utan också från lika fanatiska medborgargarden på den yttersta högerkanten som vägrar böja sig för den progressiva islamiseringen.I Grekland har anhängare till det nynazistiska partiet Gyllene Gryning börjat patrullera för att driva bort invandrarna från gatorna, och det finns anledning att frukta att samma sak kommer att hända i andra europeiska länder. I Danmark står redan muslimska gäng mot gäng som leds av etniska danskar.

Det ska bli intressant att se hur de ansvariga politikerna har tänkt sig att bevara kontrollen och garantera rättsstaten under dessa förhållanden. En möjlighet skulle kunna vara att de övervägde om deras folkutbytespolitik verkligen har varit en så god idé som de har predikat för sina motvilliga befolkningar. Men det ska man nog inte räkna med. DI Ledare.

Tyrkere med dansk pas i Prag

To danske indvandrergrupper bag knivoverfald i Prag Danskere sigtes for overfald på politimand, kan idømmes fængsel i op til fire år. Gymnasie-elever raserede to hoteller. Uregerlige teenagere fra Christianshavns Gymnasium brækkede sig, sked og smadrede hoteller i Prag. Flere billeder i Fotogalleri fra Lidoky.cz.

HM4940e4_p201302150795401HM4940df_p201302150822301

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
15 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] via Hedegaard: “Swedish media blames me”. […]

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Politicalislam.com Hacked!
The Politicalislam.com website has been hacked. It was a sophisticated attack and, as of this time, our server and their IT guys haven’t been able to fix the site. But we will be back. There will be another announcement soon giving an email adddress where you can reach me.

Also this week, Robert Spencer’s JihadWatch website was hacked and is still out of commission. The cyber-jihadis have been busy. They obviously are afraid of the truth we tell.

Dr. Bill Warner

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

“Regering,folketing,domstol,politi
Alt det, der just i mørket skulle lyse,
Men straks lod i et musehul sig kyse
Og står de fremmede mod landsmænd bi,
Er ikke Danmarks ånd tilstede i,,.

Kaj Munk.

hilmar
hilmar
9 years ago

Sagen om Prag-perkerne viser tydeligt hvor vigtige medierne er for globalisternes multikulti-projekt. Selv Jyllandsposten måtte ty til kodesprog og skrive om “dansktalende” ballademagere i en artikel forleden. I den skatteyderbetalte radio debatteres der ivrigt, men bevidstløst og veltilrettelagt, om danskeres drikkevaner og den danske ungdoms mangel på moral. Resultat: store dele af den danske befolkning manipuleres til brødebetynget at tro, at almindelige danske gymnasieelever hærger i Prag. Medierne skjuler som sædvanlig sandheden for befolkningen og kører rutinemæssig damage control for politikerne og deres “nydanske” klienter. Læg f.eks. mærke til Ekstra Bladets konsekvente kommentarpolitik. Deres kommentarsektion “Nationen” er altid aktiv og… Read more »

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Næste år ved sommer tid vil jeg sælge
Brandes samlede værker (12 bind).
Min idé er, at de skal hjem til Danmark
igen, der hvor de vil blive læst og forstået
– kort sagt, der hvor de hører hjemme.
De er intakt og læder indbåndet.
Når jeg først vil sælge dem til næste år
så skyldes det, at jeg er i gang med en
grundig efterforskning af disse værker.
Beløbet går ubeskåret til velgørenhed.
Det kunne fx være dyreværns foreninger,
hjemmeløse samt voldsramte kvinder.
Men det kunne også være Snaphanen
eller Kim Møller.

Allan Hansen
Allan Hansen
9 years ago

Jeg bringer hermed et lille indlæg af min gamle læremester Johannes Sløk ´fred være med ham. MORAL og ETIK. “Det står sløjt til med moralen for tiden. Vi snyder i skat, bedrager toldvæsenet, hugger tyggegummi i supermarkedet, lader os bestikke og bagtaler hinanden det politiske liv står begravet til halsen i skandaler, og vi kan gang på gang gribe politikerne i at lyve, fortie sandheden og løbe fra deres løfter. Måske skyldes miséren, at selve ordet moral ikke længer giver nogen mening, og det har jeg i min høje alderdom fået lyst til at skrive en lille stilfærdig bor om.… Read more »

Prudentius
9 years ago

Med en kultur der forherliger magt-dominans og betragter vold, som et æresgivende gode, kan det så undre nogen, at Mellemøsten ser ud som den gør? Eller at Vesten, der har samlet på medlemmerne af denne kultur, som var de klumper af et ædelt og sjældent metal, i stigende grad ser ud som Mellemøsten?

Udover dem der lever af det multikulturelle projekt, velsagtens ingen…

Casper
Casper
9 years ago

Det er sku ikke danskere det der.

Frank P
Frank P
9 years ago

Race-had i en amerikansk High-School i Minnesota. Somaliere versus Afro-amerikanere. Selv afro-amerikanere kan ikke kapere, at de bliver beriget. Kæmpe slagsmål. http://www.dailymail.co.uk/news/article-2278928/Minnesota-high-school-placed-lockdown-cafeteria-food-fight-turned-huge-brawl-racial-tensions-black-Muslim-students.html For some time now Minneapolis has extended the hand of welcome to different races from around the world in the belief that they would adopt the city’s liberal and open-minded attitudes. The naivety of the politicians is mind boggling if they think they can find a cure for deep-rooted divisions simply by pretending they are left behind in the country of origin. I read recently that the Twin Cities has a large Somali population – that fuse has… Read more »

Abu Jahil
Abu Jahil
9 years ago

Ja, de ser helt rigtige ud. Ørkenbarbarer med armyhaircut = ballade. Det slår aldrig fejl, iflg min erfaring.

Frank P
Frank P
9 years ago

“Perker” giver “svenne” tæsk:
http://avpixlat.info/2013/02/15/blatte-slar-en-svenne/

Hvad sker der så? Hvad er reaktionen i Sverige? Det venstreorienterede nexus (medierne) og oppinionsdannere går amok på avpixlat, fordi de lægger det op. De ser slet ikke overfaldet. De vil ikke vide af det. Men de ser Avpixlat offentliggør det. På twitter kræves anholdelse af folkene bag avpixlat, opklaring af hvem der har lagt det op.

mb
mb
9 years ago

Min datter er lige kommet hjem derfra, og bekræftede til fulde billedet. Den mandlige Indvandrerungdom var jo uden voksenkontrol så de drak som svin og opførte sig ligesådan. Hun var rasende. Nogen af hendes klassekammerater der var med, var indvandrerpiger og de var lige så rystede. I øvrigt slap en del for tiltale ved at betale sig fra det.

Jernhesten
9 years ago

Typiske danskere!

Frank P
Frank P
9 years ago

Medierne har succesfuldt lagt røgslør. Hele dagen i dag og igår fik man blonde gymnasiedrenge på den indre mentale film, når nyhedslæsere og debattører har fortalt om den uhyrlige herrefolksagtige mentalitet, der gik ud på at smadre, knuse og (måske) dræbe. Tjekkerne må jo ha troet at det var nazisterne eller russerne der var vendt tilbage.

Nielsen
Nielsen
9 years ago

Jeg håber de alle bliver fængslet 4 år. Så slipper vi da for dem så længe.

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x