18
feb
Seneste opdatering: 18/2-13 kl. 1258
14 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Nej, vi kalder det værdikamp, Linderborg

“Kulturkrig” er din egen opfindelse. AB’s røde furie, der er frenetisk rasende over alt, men måske mest over, at nogle ikke mener det er så synd for hende, som hun selv synes. Der larmes vældig højt, når verden ikke adlyder forfulgte, kvindelige journalister:

Högern i hela dess bredd, från extremisterna till etablissemanget, är besatt av vänstern i lika bred mening. Kulturkrig, kallas det i Danmark. Nu har det kommit hit. Nu är högerns kulturkrig här

Dansk Guantanamo-jihadist dræbt i Syrien

Slimane Hadj Abderrahmane 5. august 1973 (39 år) f. Roskilde af algiersk far og dansk mor.

Den dansk-algeriske jihadist, tidligere lokalkendt som DJ Hollie fra Randers, blev i 2001 taget til fange i Afghanistan, hvor han havde helliget sig kampen for Sharia og imod demokratiet. Slimane tilbragte to år i Guantanamolejren, før han af amerikanerne blev udleveret til Danmark. Når muligheden for den faktiske og fysiske (militære) krigshandling ikke var til stede, valgte han i stedet at stjæle dankort, i sit job som postansat i Danmark. Slimane hævede penge som han sendte til mujahedin (hellige krigere), hele 110.000 kr. blev det til.

Løbende har han givet udtrykt for at han gerne ville fortsætte sin jihad, og har før Gaddafis fald forsøgt at komme til Libyen for at kæmpe, men det lykkedes ikke. For nogle måneder siden drog han så atter af sted, denne gang gik turen til Syrien. I sidste uge døde Slimane angiveligt i kamp, i Syrien. Slimane efterlader sig en kone og to små piger.Tidligere dansk Guantanamo-fange dræbt i Syrien, Kilde.

PET’s tidligere operative chef Hans Jørgen Bonnichsen, der spillede en central rolle for Slimanes løsladelse og flere gange besøgte ham i fangelejren, har tidligere fortalt, at han mødte en høflig og afslappet mand, der aldrig beklagede sig over sin skæbne. Selvfølgelig vil jeg stadig gerne lave jihad (Department of Defence fil på Abderrahmane) GSPC er Groupe Salafiste pour la Prédication et le Combat = Al-Qaeda in the Islamic Maghreb.

2013 014108

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
14 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
HH
HH
9 years ago

Ett lappkast i ämnet: Expressen skriver ohämmat om domen i hovrätten – de har fällts och förstår det inte. De förstår alltså inte att man inte illegalt får köpa illegala vapen. Faktiskt är det så här i Sverige – inte ens polisen får agera brottsprovocerande! Men Expressen ska tydligen segla ovanför alla rimliga lagar och regler.

Snyftandet fortsätter väl. Man anser nämligen att man står ÖVER lagen! Men land skall med lag byggas – och det får t o m Expressen inse. Jag är glad över domen, glad att vi har fungerande rättsliga principer.

Peter Andersen
9 years ago

Jeg kan ikke forestille mig at han sådan er blevet “fredet”. Selv ikke af Bonnichsen. Det ville amerikanerne simpelthen ikke accepterer. Men for lige at knytte en kommentar til Linderborgs udgydelser, så siger de jo alt. Hele konflikten med islam handler jo om “os mod dem”. Det har islam jo gentagene gange gjort opmærksom på, igennem mere end et årtusinde. At normale og fredelige folk prøver at tale det ned, er vel kun naturligt, given de absurde omstændigheder. Men at det ikke lader sig gøre i længden, turde være åbenlyst for enhver, med blot en lille smule fornuft i behold.… Read more »

Victor
Victor
9 years ago

Har du belæg for det?

Det må i så fald være sket under Anders Fogh…

Elefanten
Elefanten
9 years ago
Reply to  Victor

Dette er fra Jyllands-Postens artikel: Dansk Guantanamo-fange meldes dræbt i Syrien
18. feb. 2013
Da Slimane Hadj Abderrahmane kom tilbage til Danmark i 2004 afleverede han sit pas til PET. Til gengæld fik han et nyt, almindeligt dansk navn, og kunne i 2007 fremvise en ren straffeattest til Post Danmark, som ansatte ham som postbud i Greve.

Elefanten
Elefanten
9 years ago

Det er nærmest umuligt at be- eller afkræfte, at Slimane er død i Syrien, og den aktuelle rygtespredning kunne være den sikre måde at forsvinde på, således at Slimane kan hellige sig andre opgaver. Efter opholdet på Cuba fik Slimane nyt navn og ren straffeattest af de danske myndigheder. Sådan udstyret kunne algerieren blive ansat i Postvæsenet. Det kunne tænkes, at etatens regnslag er med på listen over de tyvekoster, som Slimane tilegnede sig under sin ansættelse. Og at den dansktalende person, der forsøgte at myrde Lars Hedegaard, var Slimane. Imod denne teori taler, at hr. Hedegaard næppe havde overlevet… Read more »

PBr.
PBr.
9 years ago
Reply to  Elefanten

Så må vi sørme sende Hans Jørgen ned og lede efter ham, det gør han sikkert gerne, for den flinke unge mand…

PisseNisse
PisseNisse
9 years ago

Taimour Abdulwahab förefaller att ha finaniserat sin julhandelsinstallation i Stockholm med hjälp av de svenska skattebetalare han ville avliva. Det svenska studiebidraget – med en stor “lånedel” och en mindre “bidragsdel” ser ut att vara det perfekta martyrbidraget: svenska myndigheter begär inte någon återbetalning från dödsbon, även om tillgångar finns. Generöst. Svenska studiestödsnämnden betalade faktiskt till och med ut 54.840 Kr EFTER attentatet. Det kan man kalla terrorist-service!

http://www.dn.se/nyheter/sverige/sjalvmordsbombaren-fick-750000-fran-csn

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago
Reply to  PisseNisse

Föga förvånande visar det sig nu att CSN betalat ut terrorbidraget på falska handlingar: http://www.dn.se/nyheter/sverige/sjalvmordsbombaren-fick-450000-med-falska-studieintyg: “CSN:s pressekreterare Klas Elfving blir överraskad när DN berättar om förfalskningarna. Han säger att CSN själva har försökt kontrollera saken. – Det är olyckligt om han har fått studiemedel på falska grunder. Vi får se vad vi har för rättsliga möjligheter att få tillbaka några pengar. Men som vi tidigare har sagt så är lånet avskrivet, säger Klas Elfving. Han berättar att CSN på senare år har börjar kontrollera utlandsstudier noggrannare. ” (min fetning) Så är det ju. I ett fraktionerat (aka “mångkulturellt”) samhälle måste tillit… Read more »

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Förresten, apropå terrorfinansiering och offentliga studiemedel:

Ägnade sig inte Breivik tidigare åt att sälja falska utbildningsbevis från påhittade universitet och högskolor? Ett samband, någon?

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

Apropå “Högerns kulturkrig”:

Lite intressant läsning från ett par av de få ljuspunkterna i Sverige:

Kommunist driver svensk propagandacentral för den irakiska Al Qaida-grenen ISI: http://gudmundson.blogspot.se/2013/02/islamiska-staten-i-irak-har.html (Notera FIB/Kulturfront)

Ordföranden i nomineringskommitén för Jan Myrdals stora “litterära” pris, Leninpriset, “är” socialdemokrat och sitter också på en helt annan stol – som ledamot av kyrkofullmäktige i Lund (sic!):
http://tankaromib.wordpress.com/2013/02/14/leninprisets-ordforande-ar-fortroendevald-svenska-kyrkan/ (Nämen, titta: FIB/Kulturfront här också!)

Nu har det för övrigt också avslöjats vem som var Stockholms-bombaren Taimour Abdulwahabs huvudfinansiär: Alla vi svenskar: http://www.svd.se/nyheter/inrikes/terrorist-fick-750-000-av-csn_7922836.svd

Sitter (delar av) Staten och Kalifatet i samma båt? (tack, PG! 😉 )

Victor
Victor
9 years ago

Sjældent har jeg smilet så bredt på en mandag:

1) Slimane er død

2) Det bliver offentliggjort på en blog, der hedder “knaldperlen”. Jaleh har humor…

Men – omstændighederne omkring hans død rejser, endnu en gang, et spørgsmål:

Hvorfor hulan bliver vesten ved med at støtte salafisterne i Arabien…

(Som i Afghanistan i sin tid, har russerne åbenbart mere forstand på den verdensdel end alle vores egne snakkehoveder).

Prudentius
9 years ago

Og hvad var Slimane så? En ond ekstremist med en pervers medfødt trang til at dræbe sine medmennesker? Eller en dybt dedikeret muslim, opsat på at opfylde sin religiøse pligt til at udkæmpe Allahs hellige krig imod “de vantro”, “de frafaldne” og “hyklerne” og dermed vinde paradiset?? Som Sennels siger i Spencers Jihad Watch tv-program: “Know your enemy”! Men multikulturalisterne, der har importeret millioner til Europa for at blive beriget af deres “eksotiske” og “autentiske” kulture, hverken kan eller vil forstå, at deres egen post-moderne humanisme ikke er universel, men alene trives i snævre øvre-middelklasse miljøer i Vesten. Denne afsindige,… Read more »

Niklas R.
Niklas R.
9 years ago

Inget ont utan att det för något gott med sig.

Nu får vi bara hoppas att danska myndigheter ser över hans frus och barns uppehållstillstånd då anledningen för deras asyl, nämligen deras kriminelle man, inte längre lever.

Crass Børsting
Crass Børsting
9 years ago

Den gode nyhed: At han blev slagtet.
Den dårlige og meget forudsigelige nyhed: At danske skatteydere fortsat skal forsørge enken og ungerne.

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x