23
feb
Seneste opdatering: 5/4-13 kl. 1518
1 kommentar - Tryk for at kommentere!

Video: Krauses tale i Køln.

(Jeg anvender ikke selv det tågede begreb ‘islamisme’, men oversætter hvad der står.) Daniel Krause griber megafonen til en demonstration mod salafister i Køln sidste sommer. Video tysk utekstet.

Kvinder, homofile og ateister bør være i stand til at leve ligeberettiget i vores oplyste samfund. Dette har venstrefløjen og liberale bevægelser brugt århundreder på at opnå. Men i dag er disse resultater er igen i stor fare: Islamismen truer liberale værdier, ligesom nazisternene gjorde engang. Og kun venstreorienterede og liberale foretager sig intet imod muslimsk fanatisme.

Kölner-læreren Daniel Krause, åbent homoseksuel og grøn vælger, kan ikke længere tie. Da hundredvis af salafister samlede sig, holdt han en improviseret tale imod dem . Tre minutter mod vold, kvinde- og homohad. Tre minutter, hvor han bragte sit liv i fare. Islamister og venstreorienterede hånede ham som en “nazist” og iværksatte en heksejagt på ham. For at beskytte sig selv måtte den 32-årige lade fritstille fra sit arbejde. Hans stemningsmættede bog afslører de modsætninger, der findes på den liberale venstrefløj i Tyskland, som nu erklærer ham som sin værste fjende. (Snaphanens oversættelse.)

Als Linker gegen Islamismus – ein schwuler Lehrer zeigt Courage: HJB-Fakten [Broschiert] Daniel Krause (Autor) Bogen udkommer 15 marts. Man kan læse et interviews med Krause her, som jeg ikke har tid til at oversætte: „Als Homosexueller liebe ich die 68er“. Interview mit dem Pädagogen Dr. Daniel Krause über linke Islamkritik, Schwulenhass im Islamunterricht og her »Westliche Toleranz verteidigen« Der wegen seiner Islamismuskritik suspendierte Lehrer Daniel Krause über sein demnächst erscheinendes Buch. De anbefales. En lille smagsprøve:

Krause: I Tyskland ser jeg ingen chance for det [venstreorienteret modstrand mod islam]. Pim Fortuyn var en åbent homoseksuel politiker, der fordømte mange muslimers homofobi. Venstremedier begyndte derefter en hetz mod Fortuyn og stigmatiserede ham som en “nazist”. Denne intellektuelle brandstiftelse førte til mordet på Fortuyn for ti år siden.

Senere blev filminstruktøren Theo van Gogh myrdet for at kritisere undertrykkelsen af ​​kvinder i islam. I mellemtiden har Hollands venstrefløj beklaget deres indirekte skyld i disse mord. Fortuyn og van Gogh betragtes nu som nationale helte. Geert Wilders fremfører Fortuyns dagsorden. Han forsvarer kvinders og homoseksuelles rettigheder mod islam uden glorificere kristendommen. Med Wilders kan man samarbejde som venstreorienteret.

“Satire er ikke en hindbærdrik”

“Satire er ikke en hindbærdrik” (Heinrich Böll). Satire er provokation. De udforsker grænserne for ytringsfriheden, uden hvilken et demokratisk samfund ikke kan eksistere. Demokrati forudsættes af den gensidige udveksling af meninger og respekt, selv om man har forskellige er opfattelser. Udemokratiske samfund har et problem med ytringen af meninger, der støder an. Den danske karikaturkontrovers om Kurt Westergard og blasfemibeskyldningerne mod den østrigske tegner Gerhard Haderer, kendt for sin ugentlige tegninger for “Stern.”

En samtale om overdrivelser, fejl og ansvaret for satire med Kurt Westergaard, Gerhard Haderer, Dieter Hildebrandt, Frederik Stjernfelt, Klaus Staeck og Basha Mika. 47. Akademie-Gespräch Satire ist kein Himbeerwasser, Di, 05. März 2013. (Snaphanens oversættelse)

Femtekolonne med lokal støtte

Three Birmingham men were found guilty of planning a massive terrorist bomb attack, while a further six had previously admitted their involvement in the plans. But at no point during the 18-month investigation by the West Midlands counter-terrorism unit did anyone in Birmingham’s Muslim community inform on the behaviour of Irfan Naseer, Irfan Khalid and Ashik Ali, raising questions over the health of relations between officers and community leaders.

This was despite the fact the families of four other young men recruited from Sparkhill all intervened to bring them back home the moment they found out the real reasons for them travelling to Pakistan. Detective Inspector Adam Gough, senior investigating officer, said the extended families of the four men had “become aware” of why they went to Pakistan but, in any case, “did not tell us”. Birmingham’s Muslim community did not inform police of terrorism plot. (Ville overgå 7/7.)

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Mackety
Mackety
9 years ago

En fantastisk kraftfuld pointe kommer frem i interviewet med Krause. Når Krause som venstreorienteret bøsse stiller sig op og åbent udtaler sin angst for det truende homohad fra islamister, så vender venstrefløjen sig mod ham og udråber ham som nazist, hvorfor? Jo, fordi Krause havde den frækhed at holde venstrefløjen fast ved dens påståede værdier.

Konklusion – hvad munden løber over med, er hjertet fuldt af.

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x