25
feb
Seneste opdatering: 25/2-13 kl. 1505
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Det er kun i Sverige en samlet presse og politikere (!) falder over politiet, fordi de håndhæver udlændingeloven. Folk der er illegalt i landet,(s.k. papperslösa på journalistsprog) skal udvises, det er ret ukontroversielt i Europa, men ikke i Sverige. Sidst jeg så et tal, var der 50.000 illegale i Sverige, men tallet kan være det dobbelte, ingen ved det i sagens natur. Alene i Skåne siges det, der er 1.200. Mange har begået andre forbrydelser end at trodse udvisningsbeslutningen. Men svenske journalister giver ikke meget for svensk lov, der også er en følge af Schengen, der pålægger Sverige ‘indre grænsekontrol.’

Raslagar i T-banan, Polisen jagar papperslösa i tunnelbanan, SVT Debatt Polisens ökade jakt på papperslösa invandrare möts av kritik.Politikerna kräver: Stoppa jakten på papperslösa. Omänsklig hetsjakt på flyktingar.Avblås jakten på gömda.Hänsynslös jakt på papperslösa i t-banan. Hvilke andre love skal heller ikke håndhæves? Imens Sverige drømmer sig væk fra virkeligheden, Opruster Europa for at sikre sine grænser mod immigranter.

Det er fuldstændigt gratis at voldtage en svensk kvinde

Den af danske kulturradikale berømmede svenske feminisme mærker ofrene ikke meget til. AB skriver, at der i 2011 anmeldtes 4.272 voldtægter. Som enhver kan se på Brå, var tallet 6.532. Bare de første syv uger af i år, er der i Stockholm sket fire overfalds/gruppevoldtægter på Stockholms gader. Med sådanne tal bliver den mondæne, universitære queer-feminisme underligt teoretisk.

Anmälningarna har ökat kraftigt – men antalet dömda ligger still.Våldtäktsanmälningarna har ökat kraftigt i Sverige. Trots det döms inte fler gärningsmän – i stället har andelen friande domar fördubblats sedan 2004. 2011 anmäldes 4 272 våldtäkter – men bara 168 män dömdes.Experter sågar våldtäktslagen

För sju år sedan blev ­Caroline Willfox, 27, brutalt våldtagen. De två våldtäktsmännen greps aldrig och polisen ­lade ner förundersökningen – precis som i 19 av 20 anmälda överfallsvåld­täkter.– Det är otroligt anmärkningsvärt att det ska vara så svårt att få fällande ­domar, säger hon . Carolines fall blev nedlagt

Malmø: Næsten en milliard i forsørgelsesstøtte

Malmö håller på att slå igenom miljardvallen för utbetalda försörjningsstöd.I fjol landade summan på rekordhöga 0,9 miljarder kronor fördelade på ungefär 9 000 hushåll. Det är nästan tusen fler än 2011.Tjänstemän i förvaltningen tycker situationen är ”mycket bekymmersam” eftersom det utbetalda stödet faktiskt utgör en betydande del av Malmös budget på totalt cirka 14 miljarder kronor.

Arbetslöshetssiffrorna är stigande enligt Malmös årsstatistik för 2012. Arbetslösa inskrivna hos arbetsförmedlingen, öppet arbetslösa och personer med aktivitetsstöd uppgick i december fjol till 14,5 procent av arbetskraften. För utrikes födda var siffran 28 procent. Den sammanlagda ungdomsarbetslösheten i Malmö var i december 23,3 procent av arbetskraften. Men bland utrikes födda ungdomar var siffran 37,6 procent, något som nästan leder tankarna till Grekland eller Spanien.Ledare: Malmö slår snart miljardvallen

Det er rigtig dyrt at ‘være en af Europas mest mangfoldige byer,’ som der står i den lyriske Ekonomi och budget – Malmö stad. Skønhed koster. Malmøs budget er på 14 milliarder, de fire kommer som tilskud fra den svenske stat (s.44). Den direkte forsørgelsesstøtte nærmer sig en milliard. 3/4 del af modtagerne er ‘utrikes födde’ uden udsigt til at blive selvforsørgende. Mønsteret går igen i mange svenske byer, Malmø er bare mere graverende.

Indvandringen til Sverige er en indvandring af sociale bistandsklienter. De syv af Riksdagens otte partier mener, den skal fortsætte og det samme gør 90 % af svenskerne åbenbart. Da svensk demokrati er dysfunktionelt, og fremmedpolitikken har karakter af et misbrugsproblem, mener jeg også at den vil fortsætte til kassen er tom og formentlig længere indtil voldsomme sociale spændinger kaster landet ud i en ren overlevelseskamp. Ingen viser lederskab, alle er bange for at åbne Pandoras æske og politikerne er hundeangste for Europas mest venstreorienterede presse. Hellere dø end at få dem på nakken, hellere lade landet sejle mod kaos.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] at protestere uden at gøre det. Sverige bliver Europas kanariefugl i guldminen. Malmø, der går med milliardunderskud, er kanariefuglen i […]

Jakob
Jakob
10 years ago

Jeg ved, at i DK er der stadig betydelig strafnedsættelse, for bloddrab?

Crass Børsting
Crass Børsting
10 years ago

Svenske kvinders voldtægtsrisiko bliver ikke formindsket, før svenske mænd går aktivt til værks. Patruljering på steder, hvor det ofte sker, og øjeblikkelig henrettelse af gerningsmænd, der pågribes in flagranti.
Svenske vikinger og Karl den 12.s krigere ville have sagt: Selvfølgelig. Vi glæder os til at hugge den næste brune slambert i stumper og stykker.
Svenske mænd 2013? Findes de overhovedet?

HH
HH
10 years ago

Apropå notisen om våldtäkter hittade jag en intressant historisk redogörelse i ämnet i en bok. Det är den svenska författarinnan – som hann med att skriva åtskilligt före sin bortgång – Alice Lyttkens. I boken “Kvinnan finner en följeslagare” går hon in på vår historia vad gäller kvinnofrid. En hel del kommer jag ju ihåg från min skoltid, men här uppfriskas mitt minne. Det var Birger Jarl som stiftade lagar om tingsfrid, kyrkofrid och kvinnofrid. “Vad beträffar kvinnofriden så uppmanades den kvinna som blev utsatt för våldtäktsförsök att om “nidingsverket” utföres så “nära by eller väg, att man kan höra… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

@Anonymous

“Hvordan kan politikere lyve så åbenlyst i et moderne vestlige land? Sort på hvidt: i kommuner fra 10 % utenrikesfödde så sluger de omtrent 50 % af ressourcer.”

De nu afgåede centerledaren Maud Olofsson lyver da ikke, når hun udtaler at ”Invandrarna bär upp välfärdens kärna”. Det er i høj grad dem der leverer klienter til den Svenske velfærdsstat, og dermed sikrer de, at mange offentligt ansatte ikke mangler noget at bestille.

Frank P
Frank P
10 years ago

Arpopos Carolines fall, det er godt nok heftigt, men Hammarby (Stockholm) ligger jo ikke langt fra et par indvandrerghettoer: “En höstkväll skulle hon gå ut med soporna. Då drog två okända män in henne i en bil och körde i väg. Hon våldtogs brutalt i baksätet.” Om Hammarby hedder det: “Ett perfekt ställe att bo med barn. Mycket barnfamiljer och restauranger som…” Forrestend er står mere at: ” De tog upp fallet i ”­Efterlyst” på tv och polisen fick in flera tips, men tyvärr grep de aldrig männen, säger hon.” Nogen der kan opdrive om det var med signalement ???… Read more »

Nils Svendsen
Nils Svendsen
10 years ago

Det heter ikke “papirløse innvandrere”. De har bunker på bunker med papirer som gir avslag på opphold. Det er RETURNEKTERE.

Anonymous
Anonymous
10 years ago

”Invandrarna bär upp välfärdens kärna”, sa den avgående centerledaren Maud Olofsson i sitt tal i Almedalen nyligen.

Utroligt. Det er løgn. Det er så tydeligt. Hvordan kan politikere lyve så åbenlyst i et moderne vestlige land? Sort på hvidt: i kommuner fra 10 % utenrikesfödde så sluger de omtrent 50 % af ressourcer.

Santor
Santor
10 years ago

Igen viser Svensk presse og politikere at de IKKE er demokrater.

Heldigvis er Svenskerne så småt ved at vågne op til virkeligheden.

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x