26
feb
Seneste opdatering: 27/2-13 kl. 1329
16 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Så røg der en skole til

Misstänkt mordbrand i skola i Rissne Krig ? Sverige aner ikke, hvad det er. Derfor har de også nedlagt deres forsvar og kan ikke blive NATO medlemmer, hvad der forudsætter et minimum af selvforsvarsvilje, nemlig 2 procent af BNP. Hvem vil intervenere om 10-20 år, når ummaen griber magten i de større byer? Hvem vil redde Sverige fra sig selv? Politikerne? Næh, de vil sidde på Cayman Islands. Vælgerne? Tja, bum, bum, bum, de tænker endnu. Tik, tak, tik, tak.

Sverige är ett av de värst drabbade länderna i världen vad gäller anlagda skolbränder. Forskarna har svårt att förklara varför. Varje år rapporteras hundratals skolbränder i Sverige, och minst hälften är anlagda. Antalet har fördubblats sedan 1990-talets nivåer, med år 2009 som en toppnotering – då de anlagda bränderna kostade svenska skattebetalare över 500 miljoner kronor.Svenska skolor brinner mest,Brand kulmen på skolstök.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
9 years ago

Kunne det der muslimske broderskab ikke snart se, at få etableret det der kalifat, så alle verdens muslimer véd hvor de hører til? På den måde får vi en global samtale-partner, når det kommer til de forskellige religioners stilling i de forskellige samfund.
Altså – muslimer fortjener selvfølgelig at blive behandlet på samme måde i ikke muslimske samfund, som ikke-muslimer bliver behandlet i kalifatet. Og så kan man jo selv bestemme hvor man helst vil være.

Støt islamismen – the religion of peace…

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Marie Krarup (DF) om det multikulturelle samfunds totale fiasko Det multikulturelle samfund er en ulykke http://www.b.dk/politiko/det-multikulturelle-samfund-er-en-ulykke 26. februar 2013, 11:27 Jeg lagde et grotesk eksempel på Politikens hattedamemoral ud på facebook og fik hurtigt en række kommentarer som: ”Hvorfor dog beskæftige sig med sådan en dame? Det er jo bare en fortabt fortidslevning. Alle kan jo se, at det multikulturelle samfund er en ulykke.” Damen havde skrevet et læserbrev om, hvor hårdt det er at være udlandsdansker og skamme sig over Danmark under VKO. Hun beskriver her, hvordan hun prøver at ændre synet på Danmark: Hun har forsøgt, ”at vaske… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

!!!!! DF overhaler S : 17.4 vs. 17.2 !!!!!

http://www.b.dk/berlingskebarometer
( YouGov 25. Februar 2013 )

Sjovt som DR og de andre medier “tilfældigvis” lige glemte at nævne den sensationelle nyhed,
selv om de faktisk omtalte andre resultater fra målingen ….

Jeg har længe forventet, at dette ville ske inden for en ikke så fjern fremtid,
men det kom dog bag på mig, at det er sket allerede.

Hvor er champagnen henne? 😉

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Vi skal lige huske at nævne for de danske læsere, at “mordbrand” på svensk
refererer til alle typer af PÅSATTE brande. Der er altså ikke nødvendigvis nogle,
der er døde … endnu ;(

Freedomishere
Freedomishere
9 years ago

Res er för Lars Vilks!

http://www.youtube.com/watch?v=8bh-raHrMJQ

Framåt demokrater!

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Hvorfor øver svenskerne ikke gengæld imod deres ghettoer?
Tryk skal avle omgående modtryk.

falkeøje

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago
Reply to  falkeøje

Falkeöje..dig minns jag.. Det var ju Du som ville skada/smitta folk med HIV genom sprutor i en tidigare post.

Nej, svensken är sannerligen inte lätt provocerad, men när han tar sig an något brukar det inte vara med lägre ambition än att bli världsmästare.. Jag fruktar att motreaktionen – när den kommer – kan bli av toppklass i sin genre. Tyvärr. Det finns nämligen inte mycket mellanmjölk i Sverige – det är en myt. Det är ett extremt land. Olika tidsperioder har bara olika smaker, men alla är av “Spitzenklasse”.

Ven
Ven
9 years ago

Ha, ha! Det var var originellt och kul! “Spitzenklasse”!

Peter Buch
Peter Buch
9 years ago

Mellemmælk- den er nu heller ikke uden perspektiv.

Magnus Andersson
Magnus Andersson
9 years ago

Ett stapeldiagram som kanske är intressant… Visar att Sverige är ledande på asylinvandring i EU och hur invandringen skulle explodera om vi hade fri invandring. http://farm9.staticflickr.com/8368/8509507643_ea2555afec_b.jpg Lilafärgade staplarna är uppehållstillstånd per capita, där Sverige har flest. Gula delen av Sveriges stapel är antal per capita som jämte de som fick uppehållstillstånd sökte asyl. Malta har vissa år större asylinvandring per capita, men då landet är litet är variationen stor och karaktär på invandringen är nog inte densamma. År 2010 hade fri invandring (som MP tycks vilja ha) gett ca 32 000 asylinvandrare, medan 11 000 beviljades asyl. År 2012 sökte… Read more »

Ven
Ven
9 years ago

“Asylinvandring per capita i EU” var året 2010, det är värre åren därefter.

http://affes.wordpress.com

http://www.sloseriombudsmannen.se

Magnus Andersson
Magnus Andersson
9 years ago
Reply to  Ven

Maltas UT för asylsökande ökade 2011 4-dubbelt, så att de går om Sverige i invandringens storlek. Österrike och Belgien ökade 2010 till 2011 grovt 20%, medan Sverige ökade endast ca 10%. Använder jag 2011 års siffror ser det alltså inte värre ut. För 2012 har Eurostat ännu inte redovisat siffror för alla länder och det är orsaken till att jag inte kan använda det året. Man kan alltså anklaga mig för att välja 2010 för att det får Sverige att se värre ut än 2011, tvärtemot din kritik. (Att undvika Malta — vilket jag på sätt och vis gör genom… Read more »

Affe
Affe
9 years ago

@ Magnus Andersson Om du nu ska smutskasta så kan du väl anstränga dig och länka så att man kan bilda sig en egen uppfattning? Inlägget om “konspirationen att SVT editerat en intervju” finns här: http://affes.wordpress.com/2011/03/08/vad-sa-polisen-egentligen/ Angående påståendet att Affes blogg felaktigt hävdar att invandrare står för hela ökningen av våldtäkter, så misstänker jag att du menar detta inlägg: http://affes.wordpress.com/2012/08/05/invandrarna-och-brotten-5-valdtakt/ Jag sökte på “Lesotho” på min blogg och fick inte en enda träff. Var och när har jag spridit “den stolliga myten att Sverige har flest våldtäkter i världen efter Lesotho”? Och apropå “simpla metoder”. De må vara simpla men… Read more »

Jørgen Duus
Jørgen Duus
9 years ago

“Sverige är ett av de värst drabbade länderna i världen vad gäller anlagda skolbränder. Forskarna har svårt att förklara varför.”

Når man har truffet en principbelsutning om, at det ikke har noget med islamisk supremacisme at gøre, så kan det jo blive svært at forklare.

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago

“Forskarna har svårt att förklara varför. “

..är nysvenska och bör läsas:

“Forskarna har svårt att förklara varför och samtidigt behålla anslagen.”

Dessa “forskare” har givetvis ett val. De flesta väljer trygghet, familj och (samtidens) anseende. De forskare i rashygien (Lundborg et al) som var uppburna på sin tid, gjorde ungefär samma sak. The trend is your friend..men historien kan förstås komma att döma dig 🙂

utlandssvensk
utlandssvensk
9 years ago

“Varje år rapporteras hundratals skolbränder i Sverige, och minst hälften är anlagda. Antalet har fördubblats sedan 1990-talets nivåer, med år 2009 som en toppnotering – då de anlagda bränderna kostade svenska skattebetalare över 500 miljoner kronor (se diagram på sidan 17). Internationella jämförelser kan vara skakiga, eftersom olika länder har olika definitioner, men skolbränderna i Sverige kostar mer än i USA, mätt i absoluta siffror, berättar Patrick van Hees, professor i brandteknik vid Lunds tekniska högskola. – Som svensk skäms man lite när man åker på internationella konferenser. Mina utländska kolleger förstår knappt vad vi sysslar med, säger han. I Grekland… Read more »

16
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x