5
mar
Seneste opdatering: 6/3-13 kl. 1244
4 kommentarer - Tryk for at kommentere!

tensta

Namn på sex av de misstänkta för gruppvåldtäkten i Tensta på 15-åring, Flera anhållna för gruppvåldtäkt i Tensta. I år 2000 angav BRÅ antallet med over tre mistænkte til omkring ti i hele Sverige.

Den forkyndende frihedskæmper

”Jeg var ikke en de liberale muslimer, der ikke forstår islam, udbryder Sabatina James. Hun er netop kommet tilbage fra et interview med Rushy Rashid i Radio24syv, da jeg møder hende på hendes hotel, og hun er stadig optaget af samtalen eller snarere meningsudvekslingen med journalisten, der er pakistansk født ligesom hun selv.

”Jeg ville ønske, en liberal muslim som Rushy Rashid havde ret i, at profeten Muhammed var en mand, der forsvarede kvinders rettigheder, og at liberale muslimer havde indflydelse i de muslimske lande. At det var hende og ikke Al Qaradawi, der var på Al Jazeera. Men sådan er det ikke. Jeg sagde til Rushy: Det er din personlige mening om islam, du kommer med, men jeg er ikke interesseret i personlige meninger, jeg er interesseret i, hvad Koranen siger, hvad sunna’en siger og hvad de islamiske skoler siger, hvad sharia siger. [..]

Thilo Sarrazin, der besøger Trykkefrihedsselskabet i april, blev fyret for sin bog om indvandringens betydning for Tyskland, men bogen blev en bestseller på Harry Potter-niveau. Er det udtryk for en voksende forståelse for problemerne i Tyskland?

Nej, tyskerne er ikke ved at vågne op. Der er nogle, der ser problemerne, men de, der råber op, bliver beskyldt for at være racister. De bliver ikke respekteret og ikke inviteret til TV-debatterne. Det er problemet.

Og så har den tyske regering netop nu indledt et samarbejde med islamiske og tyrkiske organisationer, der betyder, at det er dem, der bestemmer indholdet af islam-undervisningen for muslimske børn i Tyskland. De islamiske organisationer beder også om at få lov til at stå for islam-undervisningen af tyske børn. Officielt for at styrke de interkulturelle bånd og for at give de tyske børn større forståelse for islam. Men det bliver aldrig foreslået, at børnene skal ned i den katolske kirke for at give børnene større forståelse for den kristne tro.Regeringen tror, at hvis man lader dem undervise i islam i skolerne, vil børnene blive beskyttet imod radikal islam. Men problemet er, at det er lige så naivt, som hvis jeg sagde: Hvis folk skal reddes fra hårde stoffer, skal man bare giver dem lidt mindre heroin. SAppho

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Farbror Pelle
Farbror Pelle
9 years ago

Det värsta av allt är att här finns det en ung tjej, som blivit förstörd för resten av livet, och alla tycks skita fullständigt i det. Jag menar, det kommer att ta myyycket lång tid för henne att bearbeta denna skräckupplevelse, och hon kommer garanterat att åka in och ut i vårdsvängen – frågan är i förlängnigen om hon kommer överleva – en svag person med suicidala tendenser gör det inte. Och vem har egentligen skulden då? I slutändan våra kära folkvalda, naturligtvis, som sett till att vi importerar folk från tredje världen, där kvinnofrid inte ens finns som begrepp.… Read more »

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Det er uhyggeligt at høre fra Sabatina James, at de tyske politikere og myndigheder ikke er klogere og bedre informeret om islam.
Bogen Trojan Horse burde være nok til at få ind i hovedet, hvorledes islam arbejder og altid har arbejdet.
Hvad politikerne tror, de får ud af at importere socialklienter til Europa er totalt uforståeligt. Socialister tror måske på stemmer fra en ny underklasse, men det er jo deres egne kernevælgere, som betaler.

Stefan
Stefan
9 years ago

Sju advokater, åklagare, polis, sociala myndigheter, arrestpersonal m.m har denna grupp “ovärderliga” grupp “nysvenskar”satt i arbete. Vad tror ni slutsumman för detta busstreck blir? 1, 5, 10, 15 eller kanske 20 MILJONER?
Man blir så in i h**vete förbannad när man vet var dessa pengar skulle gjort större nytta:

Advokat, åklagare m.m verkar vara ett framtidsyrke i ett havererat Sverige.

PFEP
PFEP
9 years ago

Abdul Anal verkar har kommit “hem”…

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x