5
mar
Seneste opdatering: 5/3-13 kl. 1931
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Regeringen måste erkänna att svenska muslimers mänskliga rättigheter kränks.

Før valget i 2006 gik Mahmoud Jamil Aldebe, formand i Sveriges muslimska förbund, ud med et brev til samtlige riksdagspartier Ett öppet brev till alla svenska politiska partier som deltar i årets val. Kravene var horrible og blev afvist over en bank, og viste kun hvad enhver der ville, kunne vide på forhånd: At islam er grundlæggende politisk og at det ligger i dens DNA at gribe efter den politisk magt. Det viste naturligvis også, at Aldebe hverken kendte Sverige eller sin egen besøgelsestid. Tiden var ikke moden. En halv mio. muslimer kan lave larm, men de kan endnu ikke intimidere Riksdagen, selvom den er rigeligt timid. Med lidt fingerspidsfornemmelse havde Aldebe vidst, at den vil bakke helt af sig selv. Tiden er på hans side.

Om to årtier er tiden moden, og fra da vil indfødte svenskere begynde at miste magten i deres land. Ikke først og fremmest på grund af islams styrke og klogskab, men på grund af Riksdagens 40- årige forrædderi. Et andet beskrivende ord for disse Quislinges hærgen, er ikke muligt hvis man føler sig forpligtet af virkeligheden. Det kan ikke undgås, alene med den demografi, der er en kendsgerning i dag. Der er sat dato på, uanset hvad kommende politikere beslutter på udlændingeområdet. Man kan hade mig for at sige det, men så må man vende tilbage til denne tekst om tyve år og se, om man ikke er blevet klogere i mellemtiden. Jeg kan godt vente, og jeg tager mig ikke af folk der føler, i stedet for at vide.

Svenske muslimer kan imidlertid ikke så let styre deres dominans-gen allerede i dag, så nu er de på banen igen med nye krav. Denne gang går de uden om Riksdagen og direkte til og direkte til FN:s rasdiskrimineringskommitté (ICERD) med krav der er urimelige og indtil videre, uopfyldelige. En flagrant demonstration af illoyalitet over for den stat og det folk, der huser og føder dem. Deres “rettigheder i Sverige er krænkede”, i Sverige of all places. De lugter blod, det vil sige ‘svaghed’, og en genvej til politisk magt.

Sabatina James forudsagde i forgårs, at islams casus belli når den tid kommer, vil være, at de er “diskriminerede,” og det kan man trygt bide spids på nu i 2013. Uanset enhver dialog og indrømmelse, vil nogle agressorer bruge diskrimination som grund. En af medunderskriverne er Helena Benaouda, hvis svigersøn Munir Awad afsoner tolv år for terror i København. Det er et varsel om kommende tider, men ingen i den mediepolitiske klasse vil tage uheldsvangre varsler. De håber, de er pensionerede, når det går løs, for så uvidende og fantasiløse som de lyder, kan man ikke være undtagen med vilje. Et par smagsprøver fra Svenska muslimer vänder sig till FN för möjlighet till upprättelse!

Boendesegregation och ”Islamic banking” – Svenska myndigheter bör anta en handlingsplan för att ta itu med boendesegregationen. Denna plan bör vara ordentligt finansierad och omfatta konkreta åtgärder, såsom avlägsnande av rättsliga hinder för islamisk bankverksamhet som underlättar för muslimer att bli bostadsrätts- och villaägare.

Medias roll för islamofobin – Staten genom sina olika funktioner, såsom justitiekanslern, måste försäkra att medieorganisationer uppfyller sin skyldighet att vara rättvisa, noggranna, och balanserade och att rätten till yttrandefrihet balanseras av respekt för enskildas rättigheter och anseende. Särskild uppmärksamhet måste ägnas åt kommentarsfälten på Internetmedier. Staten bör också stödja ökad representation av människor med olika bakgrunder på olika positioner inom public service medier. För detta ändamål bör Sveriges television ta bort det diskriminerande förbudet mot huvudduk för nyhetsuppläsare.

Säkerhet för muslimska samfund – Regeringen bör anslå medel för muslimska samfunds säkerhet precis som den har gjort i syfte att främja judiska samfunds säkerhet. Regeringen bör ta notis om de muslimska samfundens önskningar och deras större storlek vid fastställandet av formerna och storleken på anslagen. Svenska muslimer vänder sig till FN för möjlighet till upprättelse!

Der er ikke så få, der i dag har lugtet, hvor vinden bærer hen. Vi har fått nog, nu flyttar vi från Malmö och skapar en gated community.

Vi som nu ska lämna Malmö vill inte längre betala skatt till denna kommun. Vår lojalitet är bruten och vi känner ingen solidaritet med grupper som inte är solidariska mot oss. Nu tycker vi att de kan skaffa medel till sina enklaver , så skapar vi egna “enklaver” som vi tar ansvar för. Vi vill bosätta oss i ett samhälle eller skapa ett eget, där man värdesätter bildning, vetenskap, kultur,utbildning och kunskap.

Här ska konstnärer fritt kunna uttrycka sig utan att drabbas av dödshot eller förföljelse. På denna plats ska vi, som tycker lika, kunna leva och bo. Där ska vi arbeta och utveckla idéer och skapa vårt eget välstånd. Vi vill flytta till en en ort där vi kan bygga en mur runt vårt samhälle till skydd mot rån, stölder och inbrott. Denna mur ska även skydda mot vansinneskörningar i trafiken och mot bränder i bilar och hus. Kalla gärna detta samhälle för gated community, det bryr vi oss inte om. Det är så vi vill bo. Vi vänder oss medvetet bort från en stad som vi fått nog av.Vi vänder oss bort från den politik, som med mångkulturalismen som ideologi – har slagit sönder vår sammanhållning.

Sent ska syndarna vakna, kan man tycka. Först bedriver de en politik som slår sönder ett sammanhållet land och därefter börjar man lovorda sammanhållningens fördelar. Det är både paradoxalt och för sent. Sverige är idag ett splittrat land och så länge som man hyllar mångkulturalismen som politisk idelogi , så kommer det att förbli så. Vi har fått nog, nu flyttar vi från Malmö och skapar en gated community

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Islams politiske krav i Sverige « Snaphanen“Vi har fått nog, nu flyttar vi från Malmö och skapar en gated community” Hvorfor dog nøjes med en “gated community”??? Sverige er et geografisk stort …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
9 years ago

‘Sabatina James forudsagde i forgårs, at islams casus belli når den tid kommer, vil være, at de er “diskriminerede,” ‘

Ja, men det strategin har de fått till skänks av Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren vars casus belli för en slutlig lösning på borgarfrågan är “antiimperialistisk kamp mot förtryck”. Allt är designat och förberett sedan 70-talet.

Frank P
Frank P
9 years ago

Islam er åbenbart et råddent æg. For den vil behandles som et.

Ole Burde
Ole Burde
9 years ago

”Gated Comunities” har kun politisk mening hvis de kan kædes sammen til et geografisk meningsfyldt territorie . Ellers er det bare rigmandskvarterer som i feks Brasilien . Million dollar-spørgsmålet er hvordan man organiserer G.C. på et rimeligt prisnivau uden at miste fordelene ved at holde de forkerte personer udenfor . En mulig løsning er at gå i en kollektiv retning , hvilket er en LOGISK rigtig løsning . Problemert er bare , at kollektiv-tanken historisk har hørt til på venstrefløjen .

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Skal vi mon gætte på, at denne prisværdige bekymring for konvertitternes situation desværre KUN gælder for folk, der er konverteret TIL islam, men absolut ikke for dem, der har gjort det unævnelige? “konvertiter som drabbats av negativa påtryckningar från sina familjer.” – vi har vist ikke nogen chance for at konkurrere, hvad negative “påtryckningar” (pårvirkninger) fra familierne angår – der er muslimerne de suveræne verdensmestre. http://www.ibnrushd.se/index.php/11-nyhetsarkiv/136-svenska-muslimer-v ander-sig-till-fn … Konvertiters situation – Regeringen bör uppmärksamma den speciella utsattheten för konvertiter till islam. [!!!] Medel bör avsättas för forskning på området och finansiering av initiativ från muslimska organisationer för att avhjälpa situationen… Read more »

Peter Andersen
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det er fandme ironisk!

Verdens mest diskriminerende tros-system, slår et slag for ikke-eksisterende diskrimination – imod dem selv…

PisseNisse i Hökarängen
PisseNisse i Hökarängen
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Ibn Rushd är ett “studieförbund” finansierat av de svenska skattebetalarna, trots att det synes agera mera som ett slags politiskt parti.

Det kan även vara intressant att hålla i minnet vilka som faciliterat Ibn Rushds framväxt: innan det kunde utvecklas till ett fullfjädrat studieförbund med eget sugrör att dia svenska skattepengar var det “adopterat” av studieförbundet Sensus, med bland annat Sv. Kyrkan, Amnesty och Röda Korset som medlemmar. Man får väl hoppas att de är stolta över sin skapelse. Kanske deras bidrag blir att FN slutligen kan införa lite mänskliga rättigheter i Sverige?

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Hvor smagfuldt – det annoncerede mødested for konferencen skal nok vække genkaldelsens glæde
blandt de tilstedeværende muslimer ;-(

http://www.ibnrushd.se/index.php/11-nyhetsarkiv/136-svenska-muslimer-vander-sig-till-fn

….

Datum: 5 mars 2013

Tid: kl 10 -11

Plats: World Trade Center [!!!] i Stockholm, Klarabergsviadukten 70

Sal: New York [!!!]

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Var det ikke på tide, at vi etniske europæere begyndte at klage
ligeså flittigt som muslimerne, når vi føler, at vore grænser bliver
overskredet?

falkeøje

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago

Galleriejer truet af væbnede mænd http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-65389214:galleriejer-truet-af-v%C3%A6bnede-m%C3%A6nd.html Tirsdag d. 5. mar. 2013 kl. 15:34 af ritzau / sosp for TV 2 Nyhederne To bevæbnede mænd i uniformslignende påklædning opsøgte tirsdag Galleri Draupner [!!!] i Skanderborg. Den ene truede galleriejer Erik Guld­ager med en pistollignende genstand. Også den anden var bevæbnet med noget, der lignede en pistol, og bar desuden på et alufarvet baseballbat. Mændene kørte fra stedet uden at bruge deres våben. Politiet ved ikke, om mændenes besøg havde noget at gøre med de kontroversielle tegninger af Kurt Westergaard, om der var tale om et røveriforsøg, eller hvad formålet ellers var.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere detaljeret her:

http://www.b.dk/nationalt/bevaebnede-maend-truede-ejer-af-kurt-westergaard-galleri

Bevæbnede mænd truede ejer af Kurt Westergaard-galleri

Af Steen A. Jørgenssen
5. marts 2013, 15:28

Politiet efterlyser to mænd, som har truet ejeren af Galleri Draupner i Skanderborg med baseballbat og pistollignende genstande.

Ejeren af Galleri Draupner i Skanderborg, Erik Guldager, blev tidligere tirsdag truet af to mænd bevæbnet med et alu-farvet baseballbat og pistollignende genstande.

Frank P
Frank P
9 years ago
Reply to  Bjovulf

Vi må se at få ulovliggjort de tegninger… de PROVOKERER jo!

mrhans
mrhans
9 years ago

Jag är Malmöbo och oerhört trött på muslimer och även andra arabiska grupper som håller på att fullständigt förstöra Malmö och många andra delar av Sverige. Den enda lösningen jag ser är att stänga gränsen för dessa och helt enkelt skicka de som inte kan integrera sig till arabländerna och till afrikas horn. Att Svenska politiker vägrar erkänna att det är omöjligt att ha dessa grupper i landet är skandalöst och närmast att betrakta som lands förräderi! Tecknen/bevisen på att dessa folkgrupper inte kan ha en plats i det Svenska samhället, eller något västerländskt samhälle, är otvetydiga! Om ingen förändring… Read more »

JensH
JensH
9 years ago

“Vi har fått nog, nu flyttar vi från Malmö och skapar en gated community”

Hvorfor dog nøjes med en “gated community”??? Sverige er et geografisk stort land, og der skulle da nok være plads til, at man kan splitte landet op i 2-3 selvstændige lande. Oppe i Nord-Sverige kunne man have “Den Islamiske republik Sverigstan” og i mellem-Sverige kunne man have “Den Socilaistiske Folkerepublik Sverige”. Endelig kunne man så i Syd-Sverige oprette et demokratisk og kapitalistisk land, som man f.eks. kunne kalde “Ikea-Sverige”. Dermed blev alle interesser jo tilgodeset, eller hur??

PFEP
PFEP
9 years ago
Reply to  JensH

Det går ikke at skape muslimske enklaver i nordsverige, alle muslimer kommer at sulte ihjæl når Ramadan indfaller om sommeren…

Bjovulf
Bjovulf
9 years ago
Reply to  PFEP

Og hvad er lige problemet? 😀

På den måde får vi jo ligefrem slået 2 fluer med et smæk, ikke?

Nordøstgrønland er en anden brugbar kandidat – der bor nemlig ingen andre,
som de evt. lige kan “kulturberige”, når trangen kommer over dem.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x