5
mar
Seneste opdatering: 5/3-13 kl. 1931
17 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Regeringen mÄste erkÀnna att svenska muslimers mÀnskliga rÀttigheter krÀnks.

FÞr valget i 2006 gik Mahmoud Jamil Aldebe, formand i Sveriges muslimska förbund, ud med et brev til samtlige riksdagspartier Ett öppet brev till alla svenska politiska partier som deltar i Ärets val. Kravene var horrible og blev afvist over en bank, og viste kun hvad enhver der ville, kunne vide pÄ forhÄnd: At islam er grundlÊggende politisk og at det ligger i dens DNA at gribe efter den politisk magt. Det viste naturligvis ogsÄ, at Aldebe hverken kendte Sverige eller sin egen besÞgelsestid. Tiden var ikke moden. En halv mio. muslimer kan lave larm, men de kan endnu ikke intimidere Riksdagen, selvom den er rigeligt timid. Med lidt fingerspidsfornemmelse havde Aldebe vidst, at den vil bakke helt af sig selv. Tiden er pÄ hans side.

Om to Ärtier er tiden moden, og fra da vil indfÞdte svenskere begynde at miste magten i deres land. Ikke fÞrst og fremmest pÄ grund af islams styrke og klogskab, men pÄ grund af Riksdagens 40- Ärige forrÊdderi. Et andet beskrivende ord for disse Quislinges hÊrgen, er ikke muligt hvis man fÞler sig forpligtet af virkeligheden. Det kan ikke undgÄs, alene med den demografi, der er en kendsgerning i dag. Der er sat dato pÄ, uanset hvad kommende politikere beslutter pÄ udlÊndingeomrÄdet. Man kan hade mig for at sige det, men sÄ mÄ man vende tilbage til denne tekst om tyve Är og se, om man ikke er blevet klogere i mellemtiden. Jeg kan godt vente, og jeg tager mig ikke af folk der fÞler, i stedet for at vide.

Svenske muslimer kan imidlertid ikke sĂ„ let styre deres dominans-gen allerede i dag, sĂ„ nu er de pĂ„ banen igen med nye krav. Denne gang gĂ„r de uden om Riksdagen og direkte til og direkte til FN:s rasdiskrimineringskommittĂ© (ICERD) med krav der er urimelige og indtil videre, uopfyldelige. En flagrant demonstration af illoyalitet over for den stat og det folk, der huser og fĂžder dem. Deres “rettigheder i Sverige er krĂŠnkede”, i Sverige of all places. De lugter blod, det vil sige ‘svaghed’, og en genvej til politisk magt.

Sabatina James forudsagde i forgĂ„rs, at islams casus belli nĂ„r den tid kommer, vil vĂŠre, at de er “diskriminerede,” og det kan man trygt bide spids pĂ„ nu i 2013. Uanset enhver dialog og indrĂžmmelse, vil nogle agressorer bruge diskrimination som grund. En af medunderskriverne er Helena Benaouda, hvis svigersĂžn Munir Awad afsoner tolv Ă„r for terror i KĂžbenhavn. Det er et varsel om kommende tider, men ingen i den mediepolitiske klasse vil tage uheldsvangre varsler. De hĂ„ber, de er pensionerede, nĂ„r det gĂ„r lĂžs, for sĂ„ uvidende og fantasilĂžse som de lyder, kan man ikke vĂŠre undtagen med vilje. Et par smagsprĂžver fra Svenska muslimer vĂ€nder sig till FN för möjlighet till upprĂ€ttelse!

Boendesegregation och ”Islamic banking” – Svenska myndigheter bör anta en handlingsplan för att ta itu med boendesegregationen. Denna plan bör vara ordentligt finansierad och omfatta konkreta Ă„tgĂ€rder, sĂ„som avlĂ€gsnande av rĂ€ttsliga hinder för islamisk bankverksamhet som underlĂ€ttar för muslimer att bli bostadsrĂ€tts- och villaĂ€gare.

Medias roll för islamofobin – Staten genom sina olika funktioner, sĂ„som justitiekanslern, mĂ„ste försĂ€kra att medieorganisationer uppfyller sin skyldighet att vara rĂ€ttvisa, noggranna, och balanserade och att rĂ€tten till yttrandefrihet balanseras av respekt för enskildas rĂ€ttigheter och anseende. SĂ€rskild uppmĂ€rksamhet mĂ„ste Ă€gnas Ă„t kommentarsfĂ€lten pĂ„ Internetmedier. Staten bör ocksĂ„ stödja ökad representation av mĂ€nniskor med olika bakgrunder pĂ„ olika positioner inom public service medier. För detta Ă€ndamĂ„l bör Sveriges television ta bort det diskriminerande förbudet mot huvudduk för nyhetsupplĂ€sare.

SĂ€kerhet för muslimska samfund – Regeringen bör anslĂ„ medel för muslimska samfunds sĂ€kerhet precis som den har gjort i syfte att frĂ€mja judiska samfunds sĂ€kerhet. Regeringen bör ta notis om de muslimska samfundens önskningar och deras större storlek vid faststĂ€llandet av formerna och storleken pĂ„ anslagen. Svenska muslimer vĂ€nder sig till FN för möjlighet till upprĂ€ttelse!

Der er ikke sÄ fÄ, der i dag har lugtet, hvor vinden bÊrer hen. Vi har fÄtt nog, nu flyttar vi frÄn Malmö och skapar en gated community.

Vi som nu ska lĂ€mna Malmö vill inte lĂ€ngre betala skatt till denna kommun. VĂ„r lojalitet Ă€r bruten och vi kĂ€nner ingen solidaritet med grupper som inte Ă€r solidariska mot oss. Nu tycker vi att de kan skaffa medel till sina enklaver , sĂ„ skapar vi egna “enklaver” som vi tar ansvar för. Vi vill bosĂ€tta oss i ett samhĂ€lle eller skapa ett eget, dĂ€r man vĂ€rdesĂ€tter bildning, vetenskap, kultur,utbildning och kunskap.

HĂ€r ska konstnĂ€rer fritt kunna uttrycka sig utan att drabbas av dödshot eller förföljelse. PĂ„ denna plats ska vi, som tycker lika, kunna leva och bo. DĂ€r ska vi arbeta och utveckla idĂ©er och skapa vĂ„rt eget vĂ€lstĂ„nd. Vi vill flytta till en en ort dĂ€r vi kan bygga en mur runt vĂ„rt samhĂ€lle till skydd mot rĂ„n, stölder och inbrott. Denna mur ska Ă€ven skydda mot vansinneskörningar i trafiken och mot brĂ€nder i bilar och hus. Kalla gĂ€rna detta samhĂ€lle för gated community, det bryr vi oss inte om. Det Ă€r sĂ„ vi vill bo. Vi vĂ€nder oss medvetet bort frĂ„n en stad som vi fĂ„tt nog av.Vi vĂ€nder oss bort frĂ„n den politik, som med mĂ„ngkulturalismen som ideologi – har slagit sönder vĂ„r sammanhĂ„llning.

Sent ska syndarna vakna, kan man tycka. Först bedriver de en politik som slÄr sönder ett sammanhÄllet land och dÀrefter börjar man lovorda sammanhÄllningens fördelar. Det Àr bÄde paradoxalt och för sent. Sverige Àr idag ett splittrat land och sÄ lÀnge som man hyllar mÄngkulturalismen som politisk idelogi , sÄ kommer det att förbli sÄ. Vi har fÄtt nog, nu flyttar vi frÄn Malmö och skapar en gated community

0 0 votes
Article Rating


DonĂ©r engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

17 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] Islams politiske krav i Sverige « Snaphanen“Vi har fĂ„tt nog, nu flyttar vi frĂ„n Malmö och skapar en gated community” Hvorfor dog nĂžjes med en “gated community”??? Sverige er et geografisk stort …GÅ TIL HJEMMESIDE! […]

Varmt Konservativ (kr)
Varmt Konservativ (kr)
10 years ago

‘Sabatina James forudsagde i forgĂ„rs, at islams casus belli nĂ„r den tid kommer, vil vĂŠre, at de er “diskriminerede,” ‘

Ja, men det strategin har de fĂ„tt till skĂ€nks av Baader-Meinhof-ligans politisk-kulturella gren vars casus belli för en slutlig lösning pĂ„ borgarfrĂ„gan Ă€r “antiimperialistisk kamp mot förtryck”. Allt Ă€r designat och förberett sedan 70-talet.

Frank P
Frank P
10 years ago

Islam er Äbenbart et rÄddent Êg. For den vil behandles som et.

Ole Burde
Ole Burde
10 years ago

”Gated Comunities” har kun politisk mening hvis de kan kĂŠdes sammen til et geografisk meningsfyldt territorie . Ellers er det bare rigmandskvarterer som i feks Brasilien . Million dollar-spĂžrgsmĂ„let er hvordan man organiserer G.C. pĂ„ et rimeligt prisnivau uden at miste fordelene ved at holde de forkerte personer udenfor . En mulig lĂžsning er at gĂ„ i en kollektiv retning , hvilket er en LOGISK rigtig lĂžsning . Problemert er bare , at kollektiv-tanken historisk har hĂžrt til pĂ„ venstreflĂžjen .

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Skal vi mon gĂŠtte pĂ„, at denne prisvĂŠrdige bekymring for konvertitternes situation desvĂŠrre KUN gĂŠlder for folk, der er konverteret TIL islam, men absolut ikke for dem, der har gjort det unĂŠvnelige? “konvertiter som drabbats av negativa pĂ„tryckningar frĂ„n sina familjer.” – vi har vist ikke nogen chance for at konkurrere, hvad negative “pĂ„tryckningar” (pĂ„rvirkninger) fra familierne angĂ„r – der er muslimerne de suverĂŠne verdensmestre. http://www.ibnrushd.se/index.php/11-nyhetsarkiv/136-svenska-muslimer-v ander-sig-till-fn … Konvertiters situation – Regeringen bör uppmĂ€rksamma den speciella utsattheten för konvertiter till islam. [!!!] Medel bör avsĂ€ttas för forskning pĂ„ omrĂ„det och finansiering av initiativ frĂ„n muslimska organisationer för att avhjĂ€lpa situationen… Read more »

Peter Andersen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ja, det er fandme ironisk!

Verdens mest diskriminerende tros-system, slĂ„r et slag for ikke-eksisterende diskrimination – imod dem selv…

PisseNisse i HökarÀngen
PisseNisse i HökarÀngen
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Ibn Rushd Ă€r ett “studieförbund” finansierat av de svenska skattebetalarna, trots att det synes agera mera som ett slags politiskt parti.

Det kan Ă€ven vara intressant att hĂ„lla i minnet vilka som faciliterat Ibn Rushds framvĂ€xt: innan det kunde utvecklas till ett fullfjĂ€drat studieförbund med eget sugrör att dia svenska skattepengar var det “adopterat” av studieförbundet Sensus, med bland annat Sv. Kyrkan, Amnesty och Röda Korset som medlemmar. Man fĂ„r vĂ€l hoppas att de Ă€r stolta över sin skapelse. Kanske deras bidrag blir att FN slutligen kan införa lite mĂ€nskliga rĂ€ttigheter i Sverige?

Ven
Ven
10 years ago
Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Hvor smagfuldt – det annoncerede mĂždested for konferencen skal nok vĂŠkke genkaldelsens glĂŠde
blandt de tilstedevĂŠrende muslimer ;-(

http://www.ibnrushd.se/index.php/11-nyhetsarkiv/136-svenska-muslimer-vander-sig-till-fn

….

Datum: 5 mars 2013

Tid: kl 10 -11

Plats: World Trade Center [!!!] i Stockholm, Klarabergsviadukten 70

Sal: New York [!!!]

falkeĂžje
falkeĂžje
10 years ago

Var det ikke pÄ tide, at vi etniske europÊere begyndte at klage
ligesÄ flittigt som muslimerne, nÄr vi fÞler, at vore grÊnser bliver
overskredet?

falkeĂžje

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Galleriejer truet af vĂŠbnede mĂŠnd http://nyhederne.tv2.dk/article.php/id-65389214:galleriejer-truet-af-v%C3%A6bnede-m%C3%A6nd.html Tirsdag d. 5. mar. 2013 kl. 15:34 af ritzau / sosp for TV 2 Nyhederne To bevĂŠbnede mĂŠnd i uniformslignende pĂ„klĂŠdning opsĂžgte tirsdag Galleri Draupner [!!!] i Skanderborg. Den ene truede galleriejer Erik Guld­ager med en pistollignende genstand. OgsĂ„ den anden var bevĂŠbnet med noget, der lignede en pistol, og bar desuden pĂ„ et alufarvet baseballbat. MĂŠndene kĂžrte fra stedet uden at bruge deres vĂ„ben. Politiet ved ikke, om mĂŠndenes besĂžg havde noget at gĂžre med de kontroversielle tegninger af Kurt Westergaard, om der var tale om et rĂžveriforsĂžg, eller hvad formĂ„let ellers var.… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Mere detaljeret her:

http://www.b.dk/nationalt/bevaebnede-maend-truede-ejer-af-kurt-westergaard-galleri

BevĂŠbnede mĂŠnd truede ejer af Kurt Westergaard-galleri

Af Steen A. JĂžrgenssen
5. marts 2013, 15:28

Politiet efterlyser to mĂŠnd, som har truet ejeren af Galleri Draupner i Skanderborg med baseballbat og pistollignende genstande.

Ejeren af Galleri Draupner i Skanderborg, Erik Guldager, blev tidligere tirsdag truet af to mĂŠnd bevĂŠbnet med et alu-farvet baseballbat og pistollignende genstande.

Frank P
Frank P
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Vi mĂ„ se at fĂ„ ulovliggjort de tegninger… de PROVOKERER jo!

mrhans
mrhans
10 years ago

Jag Ă€r Malmöbo och oerhört trött pĂ„ muslimer och Ă€ven andra arabiska grupper som hĂ„ller pĂ„ att fullstĂ€ndigt förstöra Malmö och mĂ„nga andra delar av Sverige. Den enda lösningen jag ser Ă€r att stĂ€nga grĂ€nsen för dessa och helt enkelt skicka de som inte kan integrera sig till arablĂ€nderna och till afrikas horn. Att Svenska politiker vĂ€grar erkĂ€nna att det Ă€r omöjligt att ha dessa grupper i landet Ă€r skandalöst och nĂ€rmast att betrakta som lands förrĂ€deri! Tecknen/bevisen pĂ„ att dessa folkgrupper inte kan ha en plats i det Svenska samhĂ€llet, eller nĂ„got vĂ€sterlĂ€ndskt samhĂ€lle, Ă€r otvetydiga! Om ingen förĂ€ndring… Read more »

JensH
JensH
10 years ago

“Vi har fĂ„tt nog, nu flyttar vi frĂ„n Malmö och skapar en gated community”

Hvorfor dog nĂžjes med en “gated community”??? Sverige er et geografisk stort land, og der skulle da nok vĂŠre plads til, at man kan splitte landet op i 2-3 selvstĂŠndige lande. Oppe i Nord-Sverige kunne man have “Den Islamiske republik Sverigstan” og i mellem-Sverige kunne man have “Den Socilaistiske Folkerepublik Sverige”. Endelig kunne man sĂ„ i Syd-Sverige oprette et demokratisk og kapitalistisk land, som man f.eks. kunne kalde “Ikea-Sverige”. Dermed blev alle interesser jo tilgodeset, eller hur??

PFEP
PFEP
10 years ago
Reply to  JensH

Det gĂ„r ikke at skape muslimske enklaver i nordsverige, alle muslimer kommer at sulte ihjĂŠl nĂ„r Ramadan indfaller om sommeren…

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  PFEP

Og hvad er lige problemet? 😀

PÄ den mÄde fÄr vi jo ligefrem slÄet 2 fluer med et smÊk, ikke?

NordĂžstgrĂžnland er en anden brugbar kandidat – der bor nemlig ingen andre,
som de evt. lige kan “kulturberige”, nĂ„r trangen kommer over dem.

17
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x