8
mar
Seneste opdatering: 9/3-13 kl. 1047
11 kommentarer - Tryk for at kommentere!

Mikael Jalving har været i Stockholm:

Nationalstaten er demokratiets garanti, men angribes alle steder fra, mener den svensk etnolog Karl-Olov Arnstberg, der udgiver kritisk bog om indvandringen.

I disse dage udgiver han på eget forlag sammen med journalisten Gunnar Sandelin en bog på 400 sider om den svenske indvandrerdebat – eller snarere mangel på samme – med titlen “Indvandring og mørklægning”. Bogen fremlægger en mængde indvandrerstatistik og beskriver mere essayistisk, hvordan den menige svensker forsøges opdraget til en bestemt moral, og hvordan medierne vinkler virkeligheden, ligesom bogen går i direkte clinch med fem navngivne højtplacerede svenske akademikere, heriblandt Mattias Gardell, professor i religionshistorie, der ifølge forfatterne sviger den videnskabelige metode og i stedet arbejder som aktivister for indvandring og imod “racisme”.

»Gunnar og jeg forsøger at skabe et bedre grundlag for en hæderlig debat i og om indvandringen til Sverige og viser, hvordan forskerne svigter. De svigter, fordi de burde vide bedre.«

Hvad er det, de burde vide bedre?

»At de seneste mange års indvandring til Sverige fra ikkevestlige lande medfører mange direkte og afledte problemer. Man kan ikke have en så godt som fri indvandring sammen med en skatteyder-finansieret velfærdsstat. Velfærdsstaten skabes af folks arbejde og deres evne til at betale skat. Den massive indvandring fra fjerne lande og kulturer ændrer afgørende ved denne præmis og risikerer at ødelægge den motor og moral, der holder samfundet kørende.«

Hvorfor er det en provokation at argumentere sådan i Sverige?

»Fordi det lyder forkert. Den svenske offentlighed er en popularitetskonkurrence, og det at beskrive virkeligheden så præcist som muligt har længe været en provokation.

Fra venstre bliver nationalstaten kaldt reaktionær og farlig pga. Anden Verdenskrig. Nationalstaten angribes også indefra – af multikulturalismen. Som forventer, at mennesker, der aldrig før har prøvet at leve i en nationalstat, pludselig skal kunne det, selv om de typisk er solidariske med deres egen etniske gruppe frem for med nationalstaten.«

Hvad er konsekvensen?

»Solidariteten falder sammen. Nationalstaten hviler på arbejde og skattebetaling, og mister vi nationalstaten, så overlader vi magten til storkapitalen og finansfyrsterne, der kun interesserer sig for penge. Da går demokratiet også fløjten. Mister vi nationalstaten, mister vi alt. At ikke engang venstrefløjen forstår, at nationalstaten er demokratiets garanti, det er måske det største svigt af dem alle.«. Mikael Jalving: Jyllands-Posten 08.03.2013 (ikke online) – Thomas Nydahl:“Nationalstaten er demokratiets garanti”. Mikael Jalving besöker Karl-Olov Arnstberg i Stockholm.

Kvindesagens forræder

I går aftes kunne i SVT Debatt man igen høre Gudrun Schyman sige, at der ikke findes en kulturelt-religiøst betinget vold mod kvinder, kun ‘den verdensomspændende patriarkale vold’, som alle vi mænd jo kender så godt fra vores egen behandling af kvinder. Hun har tidligere kaldt det racistisk overhovedet at tale om æresvold – Idén om hedersvåld är rasistisk. 2009-03-27 og Ohederlig debatt om förtryck i hederns namn.

Jeg antager hendes vægren er psykologisk, hun vil ikke være medansvarlig for de massive mængder kvindevold, hun har været med til at installere i Sverige, men det er hun som tidligere kommunistleder. Mindst en gang om måneden må en indvandret kvinde lade livet for sin hustyrans hænder, men ofrene skal ikke forvente sig nogen medfølelse fra pseudo- og overklassefeministen Schyman. Hun er mere optaget af ‘et juridisk tredje køn’ og ægteskaber der rummer 3,4,5 personer. Kritiserer man den slags feminisme, er man selvsagt racist ligesom hvis man peger på, at islam i sin kerne er misogyn. Det har de ikke opdaget nede på Østerlen.

Svensk feminisme er i almindelighed en degenereret parodi, men Schyman er dens karikerede overbajads. Der sker ikke noget i Sverige, før landet får sin egen Hirsi Ali, Wafa Sultan, Irshad Manji eller Sabatina James – se endelig 8. mars – nye vinder og Hvilken islamsk feminisme? Feminister af gavn findes andre steder: Wilders & PVV Issue report on Violence Against Women in Islam.

As a result of mass immigration during the past decades, Islamic anti-female behavior has spread in Western societies. The report criticizes the attitude of Western intellectuals and politicians who turn a blind to this phenomenon out of political-correctness.The report also devotes particular attention to the situation of Islamic women in the Netherlands – a country which has almost 17 million inhabitants, of which almost 1 million Muslims.In the Netherlands:

There are almost 500 honor crimes each year, with on average one honor killing each month;

Honor crimes are committed almost exclusively in an Islamic context;

In Amsterdam alone, between 200 to 300 Islamic women have been imprisoned in their homes by male relatives;

Some 30,000 women in the country have suffered female genital mutilation. Every year, about 50 girls are mutilated in this way in the Netherlands;

In September 2010, of all women in women’s shelters, 26% were of Turkish origin, 24% of Moroccan origin, 27% of Iraqi origin, and 23% of various mostly non-Western) countries.

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest

11 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Peter Andersen
10 years ago

Dejligt at se den svenske feminisme begynder at blive debatteret. Hér står jo også et Babels-tårn for fald. Inden året er omme er Sverige blevet vend godt og grundigt på hovedet – og alle vil rende snot forvirrede rundt, fordi det nu er for sent, at gøre noget véd det hele!

jacques d'biann
jacques d'biann
10 years ago

Nu er jeg ellers ikke den store pedant omkring stavning, men kan vi ikke lige få fjernet det ekstra “d” i forræder i overskriften? Det skurrer.

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

Og snart kommer turen til Aftonbladets såkallade “journalister & profstyckare, Martin Aagaard & Åsa Linderborg 😉 Dagens Nyheter sparkar var femte journalist / http://bloggar.aftonbladet.se/kulturbloggen/2013/03/dagens-nyheter-sparkar-var-femte-journalist/ 80 personer ska sparkas på Dagens Nyheter. Upp emot 50 får gå från redaktionen, vilket innebär var femte journalist. Nyheten kom under eftermiddagen. Så blev det alltså än en gång Dagens Nyheters tur att springa ett varv i den nedskärningsstafett som pågår mellan svenska dagstidningar sedan ett par år tillbaka. Det var inte länge sedan sist. Så sent som för dryga två år sedan drog den helt nyutnämnde chefredaktören och vd:n Gunilla Herlitz fram slaktarkniven och… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago

S ligger som de har redt, og dette er bare lige starten på nedturen … 😀 Det kommer til at blive meget værre – permanent! Ny måling sender S til historisk lavpunkt http://www.bt.dk/politik/ny-maaling-sender-s-til-historisk-lavpunkt Af Kasper Kildegaard Sørensen (BNB) Fredag den 8. marts 2013, 18:01 Balladen om regeringens vækstplan, der blandt andet sænker selskabsskatten, sætter tydelige spor i vælgeropbakningen. Gallup har aldrig registreret så lav tilslutning til regeringspartiet. … Således har medierne siden været fyldt med alvorlige meningsmålinger for det engang så store regeringsparti – og nu viser en ny måling, som TNS Gallup har lavet for Berlingske, den laveste tilslutning… Read more »

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Målinger og gennemsnit:

http://www.b.dk/berlingskebarometer

Bjovulf
Bjovulf
10 years ago
Reply to  Bjovulf

Det er faktisk hele 7.7 procentpoint – ikke kun 4! – lavere end valgresultatet i september 2011.

Tæt på 1/3 af de i forvejen historisk få S-vælgere har altså valgt at forlade den hastigt synkende skude siden det seneste valg.

Prudentius
10 years ago

Og det er netop demokratiet vores eliter forsøger at gøre sig fri af. De har for længst fundet det bureaukratiske oligarki og den “humanitære” imperialisme laaangt mere egnet til at tjene deres interesser og post-kristne fromme ambitioner.

Den guillotineløse neo-jakobinisme rules the day. De radikale må være pavestolte, deres ideologiske platform er ophøjet til universel og guddommelig åbenbaring.

Der holdes atter bal i de oplystes saloner og Fanden filer lystigt på sin violin…

pk
pk
10 years ago

For mange år siden, sen 60-erne tror jeg, opstod et politisk begreb, som een opfattede, som totalt ødelæggende for det at forstå politik, som noget der måtte ,skulle opfattes rationelt. Begrebet Liguster-fascist chokerede mig noget. Hvordan i alverden kunne det , at bo et parcelhus med græsplæne, og så den famøse hæk dog gøre folk til fascister? Dengang følte jeg , at der kom en slags “politisk åbning” for besynderlige udsagn, som ville blive accepteret , hvor man jo nok tidligere ville fornægte værdien af, og den megen brug af Liguster facist og også den megen brug af ordet småborgerlig.… Read more »

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago

Det er et ureflekseret præmis at nationalstaten hviler på arbejde og skattebetaling, nationalstaten eksisterede længe før, omend i en anden form og andet omfang, sådanne størrelser som de aktuelle på områderne arbejde og skatteprovenue var dagens virkelighed, en nationalstat har således i sig selv ikke nødvendigvis meget med arbejde og skattebetaling at gøre. De herrer Arnstberg og Sandelin synes mig sært ulogiske, eller de er svenskere som ikke fatter at nationalstater er andet og meget, meget andet og mere end det nogle kunne ville hævde er vigtigst i nationalstater som eksempelvis arbejde og skattebetaling. Synspunktet at arbejde og skat er… Read more »

Thomas Nydahl
10 years ago
Reply to  Peter Buch

Peter

jag tänker så här: kanske är det viktigt att ändå trycka på dessa två saker för den svenska nationens del, eftersom landet nu blir alltmer överbefolkat av människor som varken vill det ena eller det andra. När en nation blir en samling människor som lever på olika former av bidrag uppstår också en konkret kris för själva nationalstaten Sverige. Det är vad jag tror i alla fall, och problematiken är förstås giltig över hela västvärlden.

Peter Buch
Peter Buch
10 years ago
Reply to  Thomas Nydahl

Thomas Nydahl Det, at prioritere skat og arbejde er en håbløs tilgang, på en side for upræciseret, på den anden side uden andet nævnes for snævert, som nævnt historisk ukorrekt, andre tilgange forekommer mig være med langt mere fornuft i. Jeg mindes her tidligere økonomiminister, nuværende kulturminister Jelved jeg ved et vælgermøde, uvist af hvilken årsag, måtte fortælle hvad mennesker lever af. Mad, drikke og lidt kærlighed nævnte jeg, og det forekom mig det var første gang hun fik det serveret således. Tilgange til begreber er væsentlige tilgange. Opgørelsesmani, og velfærdsstatsnarkomani er livsfarlige områder. Når alt blir målt og vejet-… Read more »

11
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x