11
mar
Seneste opdatering: 13/3-13 kl. 0213
5 kommentarer - Tryk for at kommentere!

En lang og interessant dokumentar der blev sendt på France 3 i onsdags. Der er hidtil usete filmklip med morderen og jihadisten, hans mor medvirker meget grædende – “han var en god dreng” – undtagen når hun taler om sønnens voldsmanual, koranen, så smiler hun over hele femøren. Også hans søster medvirker, hun skammer sig ikke for at optræde til trods for at hun helt støttede sin brors forbrydelser.(Mohammed Merahs søster: “Jeg er stolt af min bror”.) Disse to åndeligt korrupte madammer fik mig til at tænke på Hitlers søster Paula, der også havde sin forbryderbror som idol til sin dødsdag. Endnu en gang havde nazierne Adolf og Muhammed et kort rendezvous i min hjerne.

Ligeledes er der en stærk kritik af fransk politi, der overvågede Merah i et års tid op til mordene, men alligevel ikke havde styr på ham, men hvor mange af hans slags kan en politistyrke overhovedet mandsopdække? Endelig er der en detaljeret beskrivelse af belejringen af hans bolig og hans fanatiske dobbeltspil og voldelighed det døgn. French Government Ignored Intelligence Chief’s Recommendation to Arrest Mohammed Merah Because it Believed Perpetrator was From “Far-Right”. Hele dokumentaren, fransk, utekstet, men selv for en blot rudimentært franskkyndig, vil den være interessant.

mohamed-merah-photo-cadavre (1).

»A savage betrayal of the British people«

Usædvanligt uforsonlige ord i engelsk debat. – Man hører fra tid til anden en S, SF eller R politiker sige, at diskussionen om masseindvandringen, “den foregik i VKO-tiden, nu er vi kommet videre, vælgerne vil diskutere krisen, folkeskolen, folke..bla bla bla.” Drøm videre! De vil opdage, at VKO-tiden var som en kort ouverture til en lang opera. Også i Frankrig, Tyskland, Sverige og England tælles der ned til et opgør med forrædderiet, og det kan blive langt og bittert, så gør jeg ingen illusioner, det multikulturelle mindretal, der kuppede demokratiet og førte deres vilje igennem. I er langt fra af krogen endnu undtagen de af jer, der har været så forudseende at dø som f.eks. Svend Auken og Tøger Seidenfaden. Leo McKinstry skriver:

THROUGHOUT the Labour Party’s long, destructive period in office the party’s immigration policy represented a savage betrayal of the British people.

As the floodgates opened to new arrivals the very fabric of our country was transformed. Vast swathes of urban Britain became like a foreign land. Social cohesion collapsed. British workers were thrown on the economic scrapheap. No occupying foreign invader could have done more damage to Britain than the treacherous, unpatriotic governments of Tony Blair and Gordon Brown. There is now growing public fury and despair over what has happened to our once well-ordered nation.

In truth Labour almost wrecked our nation with their aggressive social revolution, in which the rate of immigration was deliberately cranked up to almost 600,000 new arrivals every year.

Our democracy has been subverted by tribalism at the ballot box, our justice system by sharia law. Vicious misogyny is rampant, reflected in the appalling incidence of honour killings and forced marriages. Incredibly the Home Office estimates that 24,000 girls in this country are at risk every year from the barbaric practice of female genital mutilation…..The era of mass immigration has led to an almost permanent economic crisis and falling living standards, not least because of the intolerable strain on our public infrastructure and the welfare state.

Miliband’s party has spectacularly betrayed the very people it is meant to support. Miliband was Gordon Brown’s key ally yet the economic model they devised was expensive lunacy: importing millions of people, most of them from Asia and Africa, to provide cheap labour while keeping five million Britons of working-age on the dole. Labour betrayed the working class over immigration

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
A.V. Duch
9 years ago

Det er kun et spoergsmaal om tid inden ballonen revner.. Med den samling selvoptagne, naive, dagdroemmerer, pjathoveder, der fjoller rundt i Folketinget er det kun et spoergsmaal om hvornaar borgerkrig bryder ud. Ramadanpjat paa Christiansborg! Hvordan i alverden kan saadan noget finde sted. Hvike tosser har fundet paa det og hvorfor tillader Danskerne det ?
Det vil snart vaere for sent, i Sverige er det for sent. For sent, for sent !

Anne Marie Buch
Anne Marie Buch
9 years ago

Der er en løsning, nem og enkel. Buch doktrinen: Som jeg ser det har vi nogle store problemer med indvandrere i Danmark idag, fx. er indvandrere og efterkommere fra en lang række lande mere kriminelle end baggrundsbefolkningen. Vi ved også at de er mindre erhvervsaktive end baggrundsbefolkningen, og at de belaster de offentlige kasser mere. For mig at se er det definitionen på dumhed ike at lære af sine erfaringer. Derfor: 1) al indvandring fra de pågældende lande skal stoppes. Fuldstændig. Ingen asylsøgere, ingen familiesammenføringer, ingen studerende, ingen. 2) alle kriminelle udlændinge udvises for bestandig. Om de så har stjålet… Read more »

Mitt i prick
Mitt i prick
9 years ago

Naturligtvis måste alla dessa quislingar i skilda europeiska länder ställas till ansvar för sitt förräderi mot det egna folket!

Peter Andersen
9 years ago

Tingene skal nok ændre sig. Spørgsmålet er om vi skal blive ved med at brokke os, eller om vi skal prøve at komme op med konstruktive løsninger. Alt kan ændres med de ting vi allerede har til rådighed. Gennem ny lovgivning, kan vi fastsætte et værdifællesskab man skal leve op til, for at kunne opholde sig i landet. Lever man ikke op til dette, bliver man udvist. Kan man, af den ene eller anden grund, ikke udvises, laver man bare en lovgivning, der tilgodeser dette. Det er egentligt ganske enkelt. Måske er tiden ikke moden, men måske kan man modne… Read more »

pk
pk
9 years ago

Når muslimer smiler.
Så tænker jeg altid på Sudans præsident. Han myrder løs, år efter og år, men
det ødelægger ikke hans gode muslimske humør.
Han smiler og smiler.
Dog kan han godt blive lidt ked; det er, når han mærker , at man forsøger at stoppe ham.

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x