12
mar
Seneste opdatering: 12/3-13 kl. 2237
8 kommentarer - Tryk for at kommentere!

La_France_Orange_M_canique13.000 tyverier, 2.000 voldelige overfald og 200 voldtægter hvert døgn. Sådan er de faktiske forhold i Frankrig.

Denne statistik kommer fra Frankrigs institut for registrering af kriminalitet, “l’Observatoire national de la délinquance”. De landsdækkende medier har ikke just udbasuneret disse oplysninger, og den socialistiske indenrigsminister har forsøgt at berolige og bagatellisere med tal, der kun var en tredjedel af instituttets.

Overfor dette daglige voldskaos er politiet sædvanligvis magtesløst, og gerningsmændene er i altovervejende grad ikke-vestlige indvandrere, herunder et højt antal unge muslimer af nordafrikansk herkomst.

Dette er temaet i bogen «La France orange mécanique». Titlen henviser til Antony Burgess’ fremtidsdystopiske novelle “A Clockwork Orange” fra 1962 og Stanley Kubricks filmatisering fra 1971. “Ultra violence” som det hedder. Forfatteren er den unge Laurent Obertone (pseudonym af sikkerhedsgrunde), der er journalist på en regionalavis. En anmelder skriver, at årtiers degeneration i retsplejen, medierne og blandt politikere har udleveret borgerne til “voldtægtsmænd og forbryderbander, der overfalder forbipasserende, som har været så uforsigtige at se på dem.” “Idag kan et forkert blik få dig slået ihjel.”

Citater fra bogen:

“Voldelig opførsel går ud over de borgere, der normalt er tilpassede og socialiserede. Men af moralske – lighedsidealistiske – grunde undlader samfundet som legitim institution at beskytte dem og fratager dem endda ethvert forsvarsmiddel ved at kriminalisere og give dem skylden. Den offentlige moral har efterhånden beslaglagt borgernes naturlige voldsevne men ikke voldsgruppernes. Folk har ikke længere ret til at forsvare sig…”

“Den respekt og tolerance, der kræves af borgerne og politiet er intet mindre end en ulovlig underkastelse af lovlydige borgere under slynglerne…”

“En sand kulturrevolution har udfoldet sig i vores land. Man føler sig kun intellektuelt overlegen ved at tage parti for forbryderen og bestræbe sig på at bagatellisere hans ansvar…”

“Vi skal være humanister og pacifister og afstå fra vold…Sådan er det officielle Frankrigs budskab til landets oprindelige befolkning.”

«La France orange mécanique» udkom den 17 januar. Første oplag blev hurtigt udsolgt, den ligger nr. 2 på Amazons bestsellerliste og forlaget (Ring) er i gang med at genoptrykke 18.000 eksemplarer. Den diskuteres heftigt i samtlige franske medier. «La France orange mécanique»: Le livre choc sur la délinquance og Au cœur de la barbarie française : La France Orange Mécanique. Video: Marine Le Pen : “Lisez France Orange Mécanique !” oversat af Torben Snarup Hansen.

Canadiere vil have mindre indvandring

Det må de have glemt at fortælle borgmester Allerslev, da hun var der på studietur for et halvt år siden. Hun skrev så lyrisk, som kun en radikal kan:

Netop hjemvendt fra Canada, hvor den muslimske kultur ikke opfattes som et problem…I Canada har de en helt anden tilgang til nye canadiere, og den mangfoldighed de nye borgere bidrager med. Samtlige af de canadiere jeg talte med var yderst opmærksomme på, at Canadas fremtidige velfærd afhænger af, hvorvidt de dels formår at tiltrække tilstrækkelig mange nye canadiere. Derfor var debatten ikke ‘om’ Canada skulle have flere nye canadiere, men ‘hvordan’ de skulle få dem, og ‘hvordan’ de bedst tog imod dem.

Problemer? Der var The 2006 Ontario terrorism plot, hvor muslimer ville sprænge parlamentet, TV stationen CBS og Canadian Security Intelligence Service i luften. Temmelig problematisk, ville man synes, når man ikke er Radikal.

Most Canadians are in favour of restrictions on the number of qualified immigrants accepted into the country each year, a new poll suggests.

Support for immigration limits was steady across the provinces and across party lines, with a range of between 64% and 77% among all regions and political affiliations, the Forum Poll showed.

A survey conducted by Forum Research for the National Post found that 70% of the 1,755 Canadian adults polled supported limits, and most Canadians who were born in another country (58%) agreed. Among those whose parents were not born in Canada, 66% were in support of limiting the number of qualified immigrants over admitting all prospective qualified newcomers, the poll showed. Most Canadians in favour of limits on immigration: poll

0 0 votes
Article Rating


Donér engangsbeløb?Kan du forpligte dig til fast betaling?

Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Most Voted
Newest Oldest
Inline Feedbacks
View all comments
trackback

[…] DR, men udglattende sammenlignet med virkeligheden som den er udtryk i f.eks. Laurent Obertone bog Frankrig – A Clockwork Orange anmeldt her i Frankrigs […]

trackback

[…] to gange, men så vidt vides ikke i noget andet nordisk medie: Frankrigs voldshelvede, anmeldelse, Frankrig – A Clockwork Orange.. Hvis man kan fransk og vil se detaljerne i den grad af opløsning landet er i, er det på siden […]

trackback

[…] franske medier, så Snaphanen, i går Jyllands Posten og i dag den første engelske […]

trackback

[…] Se også 12 marts om den anden nyudgivelse: Frankrig – A Clockwork Orange […]

falkeøje
falkeøje
9 years ago

Hvorlænge mon de tilstande vedbliver at blive tolereret
i revolutionens hjemland Frankrig?
Sover Marianne med den trikolorefarvede hue?

falkeøje

Menig 442
Menig 442
9 years ago

Jeg mener, at den største fejl ved tildeling af statsborgerskab er, at det tildeles uden krav til at vedkommende deler de værdier som vort samfund bygger på. Hvor end i Vesten kan det lade sig gøre?
For et parti som de radikale er det en dyd, at tilgodese de indvandrer som ikke deler vore værdier og venstrefløjen svajer som et siv for vinden over for muhamedanere, fordi den har skrottet, at religion er opium for folket.

martin t
martin t
9 years ago

Samtlige af de canadiere jeg talte med ” …..

I bedste fald tror hun at dem hun taler med er repræsentative for canadiere… I værste fald ved hun godt at de ikke er det.

Hrhm.. når jeg tænker over det, så er “I bedste fald” heller ikke særlig god. Når hun træffer beslutninger baserer hun det så primært på sine egne erfaringer eller dem hun hører om fra sin omgangskreds…..?

Anonymous
Anonymous
9 years ago

Ang. indvandringen, så har de radikale og mange partier i Danmark og Europa
levet på løgn og bedrag krydderet med ønsketænkning.
Virkeligheden har ingen interesse.
Virkeligheden ødelægger de gode politiske ønskedrømme.
Tænk, at i snart gamle demokratier, der interesserer virkeligheden ikke,
men ses mere som en ødelæggende kraft.

En dag sprænges ønskedrømmene, og vi står tilbage med virkeligheden.
Jeg tror ikke det bliver rart.

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x